Dagboek: Lifestyle Lab - My Simply Special
12/10/2015

Dagboek: Lifestyle Lab

Zo dit was een interessante week! Zo bezocht ik een persevent, mocht ik een ritje in een limo maken, liet ik voor het eerst mijn haar verven (of eigenlijk bleken) en nog meer. Zijn jullie benieuwd? Ik deel mijn foto’s in deze post.

Zondag

Dagboek: Lifestyle Lab

Moet dat nou? Zondag gingen we met Romano’s familie op pad naar Giethoorn. Met een bootje hebben we het dorpje en de omgeving verkend en daarna hebben we ook nog door het dorpje gewandeld en genoten van het mooie weer.

Dagboek: Lifestyle Lab

Wat ziet alles er leuk en schattig uit!

Dagboek: Lifestyle Lab

In de loop van de middag zijn we weer in de auto gestapt om met z’n allen een locatie te bekijken voor de Hindoestaanse bruiloft. 

Dagboek: Lifestyle Lab

Het was inmiddels al vrij laat, dus daarom besloten we wat te eten bij World of Food.

Maandag

Dagboek: Lifestyle Lab

Ik werkte een dag thuis aan mijn blog en koos voor verse sinaasappelsap voor bij mijn lunch.

Dagboek: Lifestyle Lab

Gras zaaien in de tuin, nu maar hopen dat we niet te laat waren en dat de kale plekken straks niet meer te zien zijn.

Dagboek: Lifestyle Lab

Hihi, ik haal het bed af en Nala ligt er meteen op.

Dinsdag

Dagboek: Lifestyle Lab

Vroeg op pad naar een klant.

Dagboek: Lifestyle Lab

Zo lief, ik kreeg nog een laat verjaardagscadeautje! Wat zal ik er eens van kopen?

Woensdag

Dagboek: Lifestyle Lab

Nog een dag op kantoor en ik koos voor een herfstige outfit.

Dagboek: Lifestyle Lab

Woensdagavond was het weer tijd voor een training en nu werken we aan een show op hakken in plaats van op blote voeten.

Donderdag

Dagboek: Lifestyle Lab

Hallo Amsterdam! Ik bezocht na een ochtend thuis werken het Lifestyle Lab van twee PR-bureaus en maakte kennis met leuke merken en producten.

Dagboek: Lifestyle Lab

Bij binnenkomst mocht ik meteen deze Bio Hot Juice proeven en ik koos voor de variant met kokos. Het is een soort warme fruitdrank met een tropisch tintje. Heel lekker en ik ben erg benieuwd naar de andere smaken.

Dagboek: Lifestyle Lab

Verder maakte ik kennis met de producten van Linwoods. Deze mixen met gemalen ingrediënten kan je toevoegen aan gerechten om ze wat voedzamer te maken. Zo kan je ze door je yoghurt of smoothie doen, maar ook door je sladressing, soep, pasta en ovenschotels.

Dagboek: Lifestyle Lab

Bitterballen, ze blijven lekker! Soms wil ik ze thuis ook eens maken, maar ik heb geen zin in een frituurpan. Deze variant van Kwekkeboom kan gewoon in de oven en wordt net zo lekker knapperig als de variant uit de frituur. Een aanrader!

Dagboek: Lifestyle Lab

Nog meer eten! Ik maakte namelijk ook kennis met de pure chocoladerepen van Lovechock die gemaakt worden van koudgemalen cacao uit Ecuador. De rauwe cacao is even wennen, maar vooral de variant met zeezout vond ik erg lekker. En als het goed is is deze chocola nog gezonder dan ‘normale’ pure chocola en word je er ook nog blijer van.

Dagboek: Lifestyle Lab

Een jaar geleden maakte ik kennis met de anti-pluis lijn van Guhl en daar was ik erg tevreden over. Nu ontdekte ik de producten voor droog haar en die ga ik dan ook testen. Ik ben benieuwd!

Dagboek: Lifestyle Lab

Ik ben al een tijdje niet bij de Woonexpress geweest, maar ze hebben eigenlijk best wel leuke items! Vooral de kastjes vind ik erg leuk. 

Dagboek: Lifestyle Lab

Ik was vrij laat weer thuis en kon even eten en een cadeautje inpakken voor het weer tijd was om te vertrekken.

Dagboek: Lifestyle Lab

Dit is namelijk wel grappig, want Romano heeft een tijdje terug meegedaan aan een quiz van BelCompany. De vijf deelnemers met de hoogste scores werden uitgenodigd om naar de winkel op het Muntplein in Amsterdam te komen om daar te strijden voor de nieuwste iPhone die om twaalf uur ‘s nachts op de markt zou komen. En ja hoor, Romano was één van die vijf deelnemers. Hij mocht drie mensen meenemen en we werden dus thuis opgehaald met een limo. Hoe grappig is dat?

Dagboek: Lifestyle Lab

Ook de rest van de avond was goed verzorgd met een leuke quiz, iemand die alles aan elkaar praatte, een dj en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Romano ging niet met de nieuwe telefoon naar huis, maar we hebben wel een leuke avond gehad.

Vrijdag

Dagboek: Lifestyle Lab

Ook vrijdag ging ik thuis aan het werk en tussendoor is mijn haar geknipt en gekleurd. Ik heb mijn haar nog nooit echt geverfd en heb nu voor highlights gekozen om eerst maar eens rustig te beginnen. Ik heb nog geen hele goede foto, maar ik zal het resultaat binnenkort laten zien.

Dagboek: Lifestyle Lab

Ook op vrijdagavond stond er iets leuks op het programma want ik ging met de moeder en zusjes van Romano naar de musical Grease! Er was ook nog eens ladies night, dus overal stonden kraampjes en er werd muziek gedraaid.

Dagboek: Lifestyle Lab

Tijd voor de voorstelling!

Dagboek: Lifestyle Lab

Ik heb ontzettend genoten van de voorstelling en vind het heel leuk dat ik deze avond uit voor mijn verjaardag gekregen heb!

Zaterdag

Dagboek: Lifestyle Lab

Zaterdag sliepen we uit en ik deed thuis wat klusjes. Daarna was het tijd om naar mijn moeder te gaan om haar verjaardag te vieren. Dat was een gezellige avond!

Hebben jullie een leuke week gehad?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie