Dagboek: Locatie bezoeken - My Simply Special
22/03/2016

Dagboek: Locatie bezoeken

Afgelopen week ben ik naast het werken vooral lekker druk bezig geweest met de bruiloft. Zo heb ik de bedankjes af kunnen maken, zijn we bij de locatie langsgeweest en hebben we taart geproefd! Heel erg leuk om te doen allemaal en het is fijn dat alles steeds meer vorm begint te krijgen. Spannend!

Maandag

Dagboek: Locatie bezoeken

Zo ik moest even hard nadenken wat ik aan het begin van vorige week gedaan heb! Maandag werkte ik in elk geval thuis en tussendoor deed ik wat klusjes in huis.

Dagboek: Locatie bezoeken

Bloggen met vrolijk uitzicht.

Dagboek: Locatie bezoeken

Het was hoog tijd om mijn kwasten weer eens te wassen! Maandagavond was ik alleen thuis en ben ik een paar uur zoet geweest met het maken van de bedankjes voor de bruiloft.

Dinsdag

Dagboek: Locatie bezoeken

Ik vertrok netjes op tijd richting kantoor, maar hoorde bijna meteen dat er iets mis was met een vrachtwagen op de A1 en dat er een vertraging van 75 minuten was. Dan maar eerst een paar uur thuis werken en wat later naar kantoor. Dinsdagavond ben ik verdergegaan met de bedankjes terwijl ik met Romano een serie keek.

Woensdag

Dagboek: Locatie bezoeken

Ik werkte weer een dag op kantoor, maar maakte eerst mijn jas een beetje toonbaar voor ik vertrok. Die warme wollige sjaals zijn leuk, maar mijn jas zit wel steeds onder de pluisjes! Na werk was het tijd voor een training met ons showteam. We zijn weer hard aan de slag gegaan met een nieuwe show.

Donderdag

Dagboek: Locatie bezoeken

Donderdag ben ik de hele dag thuis bezig geweest met verschillende posts…

Dagboek: Locatie bezoeken

…en aan het eind van de middag ben ik in de tuin aan de slag gegaan. Mijn moestuintje ziet er zo in elk geval weer wat netter uit. Na het eten ben ik weer verdergegaan met de bedankjes en ik heb ze gelukkig ook af kunnen maken. Yes, weer wat om van mijn lijstje af te strepen!

Vrijdag

Dagboek: Locatie bezoeken

Ook vrijdag werkte ik thuis aan verschillende blogposts. Tussendoor deed ik boodschappen en haalde ik nieuwe lenzen op. Ik ontdekte deze ongezoete sojayogurt en besloot ‘m te proberen.

Dagboek: Locatie bezoeken

Vrijdagavond aten we bij de familie van Romano onder andere lekker saoto soep en ik hielp met de uitnodigingen voor de Hindoestaanse bruiloft.

Dagboek: Locatie bezoeken

Nala wil ‘s avonds vaak spelen, dus Romano ging met haar stoeien.

Zaterdag

Dagboek: Locatie bezoeken

Onze zaterdag was helemaal volgepland met verschillende afspraken. We begonnen bij onze trouwlocatie om wat dingen door te spreken en te bekijken wat we waar neer willen zetten. Daarna gingen we langs bij een hotel in de buurt om een kamer te boeken voor de nacht na de bruiloft. Vervolgens bezochten we twee locaties waar we op onze trouwdag foto’s kunnen maken. Dat gaan we ook doen op onze trouwlocatie, maar we willen even weg als de gasten aankomen en dan kunnen we mooi nog ergens anders foto’s maken.

Dagboek: Locatie bezoeken

We waren vlak bij een Ikea en besloten daar even te lunchen voor we doorreden naar onze volgende afspraak. We gingen namelijk taart proeven voor de bruiloft. Yum! Daarna zijn we doorgereden naar een verjaardag waar we gezellig een paar uurtjes gebleven zijn.

Dagboek: Locatie bezoeken

We gingen niet al te laat naar huis en besloten nog even op de bank te gaan zitten voor we naar bed gingen. Romano ging gamen en ik bladerde door een trouwtijdschrift.

Zondag

Dagboek: Locatie bezoeken

Goedemorgen! Op zondag stond er een intensieve training met ons showteam op de planning.

Dagboek: Locatie bezoeken

Na de training deed ik wat klusjes in huis en repareerde ik onze stofzuiger. Romano heeft het pas voor elkaar gekregen om ‘m te slopen (hihi!) maar door er een nieuwe stekker op te zetten was het probleem verholpen.

Dagboek: Locatie bezoeken

Zondagavond aten we weer bij Romano’s familie want één van zijn zusjes ging met haar vriend falafel maken. Het duurde alleen wat langer dan verwacht, dus ik dook achter mijn laptop om een beetje te werken en wat dingen voor de bruiloft te regelen.

Hebben jullie een fijne week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: Locatie bezoeken”

  March 22, 2016

  Wat leuk en spannend dat alles rondom de bruiloft dan wat meer vorm begint te krijgen!  March 22, 2016

  Leuke week :):) ik ben benieuwd of het zusje van Romano het falaffel recept wilt delen? ik heb een recept maar die lukt nooit echt goed..


  MySimplySpecial
  March 23rd, 2016


  Ik zal het eens vragen!  March 22, 2016

  Wat een leuk overzichtje! En ik zag trouwens een prachtige foto voorbij komen op Instagram van jullie, heel mooi.


  MySimplySpecial
  March 23rd, 2016


  Dankjewel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie