Dagboek: Madrid - My Simply Special
11/08/2014

Dagboek: Madrid
Vandaag stond er niet al om 6 uur netjes een dagboekpost online. Sorry! Maar ik heb een goede reden! Ik was dit weekend in Madrid voor een bruiloft en kwam pas vannacht terug. Een collega ging trouwen en met een deel van de afdeling zijn we een weekendje naar Madrid gegaan om er bij te kunnen zijn. Nou, daar heb ik absoluut geen spijt van! Wat een bijzondere ervaring. Of zoals een van mijn collega’s zei “A day to cherish forever”! Ik ga zo snel mogelijk een compleet verslag van de bruiloft (en mijn look) online zetten, maar voor nu heb ik een dagboekpost voor jullie.

Dagboek: Madrid

Op zondag heb ik een beetje aan mijn blog gewerkt, ben ik een uurtje in de tuin bezig geweest en ‘s avonds zijn Romano en ik met vrienden uit eten geweest. Sushi! 

Dagboek: Madrid

Alvast even een kaartje schrijven voor de bruid en bruidegom! Is dit kaartje van Paperchase niet schattig?

Dagboek: Madrid

Ik wilde mijn haar mooi opsteken tijdens de bruiloft, maar wist niet zo goed hoe. Tijd om eens op YouTube rond te kijken en wat dingen uit te proberen.

Dagboek: Madrid

Inpakken! Maar welke oogschaduw neem ik mee? Dilemma’s…

Dagboek: Madrid

Kijk eens wat ik in de tuin ontdekte! Verse bramen! Hopelijk kan ik ze plukken voor de vogels ze ook ontdekken.

Dagboek: Madrid

Op vrijdagochtend vroeg vloog ik al met een van de meiden van mijn afdeling naar Madrid, en die middag kwamen de andere twee. Samen zijn we even lekker de stad ingegaan.

Dagboek: Madrid

Zo hebben we even wat lekkere hapjes gehaald bij een soort overdekte markt…

Dagboek: Madrid

…en zijn we een beetje gaan shoppen. In Madrid heb je echt veel leuke merken en winkels die je hier in Nederland niet hebt.

Dagboek: Madrid

Even de toerist uit hangen. Dit is Plaza Mayor, een groot plein midden in het centrum. Wij sliepen hier vlakbij.

Dagboek: Madrid

Gezellig even op het dakterras zitten voor we eropuit gingen voor eten en een drankje.

Dagboek: Madrid

Tapas! Ja, als je in Spanje bent moet je toch een keer tapas eten. Lekker en gezellig om met z’n vieren op een terrasje te zitten eten.

Dagboek: Madrid

Ik ontdekte een Kiko winkel en kon het niet laten even een kijkje te nemen. Zijn jullie al benieuwd naar wat ik gekocht heb? Als de producten bevallen kunnen jullie binnenkort een review verwachten op My Simply Special.

Dagboek: Madrid

 

Churros, nog zoiets wat je moet eten als je Spanje bent. Erg lekker, maar wat was het veel!

Dagboek: Madrid

Op zaterdag aan het eind van de middag was het dan zover, Raquel ging trouwen. We hadden het gevoel dat we in een film waren beland, wat een mooie bruiloft! (Binnenkort meer daarover!)

Dagboek: Madrid

We lagen pas om een uur of negen de volgende ochtend in bed, dus op zondag hebben we lekker rustig aan gedaan. We gingen picknicken…

Dagboek: Madrid

… en lekker kletsen op het dakterras .

Dagboek: Madrid

Die avond was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. Ik had wat vertraging en lag uiteindelijk lekker laat weer in mijn eigen bed.

Willen jullie alvast wat meer foto’s zien van mijn week en de bruiloft? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hebben jullie wel eens een bijzondere bruiloft meegemaakt?

 Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Madrid”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie