Dagboek: Meer structuur - My Simply Special
12/02/2020

Dagboek: Meer structuur

Romano en ik werken allebei voor onszelf en dat is heel leuk, fijn en flexibel en vooral dat laatste is erg handig als je kinderen hebt. We overleggen gewoon per week of per dag wat er moet gebeuren en zorgen er zo voor dat we er voor de kids zijn en allebei kunnen werken. De laatste tijd merkten we dat we het wel steeds drukker krijgen (heel positief) en dat we op zoek moesten naar meer structuur. We hebben de agenda’s naast elkaar gelegd en betere afspraken gemaakt. Nu nog wat extra oppas zoeken de komende tijd en dan gaat het helemaal goedkomen.

Dagboek: Meer structuur

Dinsdag was mijn mama-dag, want Romano was de hele dag en avond op pad voor werk. Ik zat gezellig op het kleed met aan de ene kant Liam…

Dagboek: Meer structuur

…en aan de andere kant Zoey.

Dagboek: Meer structuur

Meneer was aan het spelen met de camera op mijn telefoon en ik ontdekte daarna een flinke voorraad met dit soort foto’s. Hihi!

Dagboek: Meer structuur

Zoey kreeg de hele dag door kusjes en knuffels, zelfs terwijl ze bij mij aan het drinken was.

Dagboek: Meer structuur

Ze speelden een tijdje op zolder, terwijl ik een DIY voor Zoey afmaakte.

Dagboek: Meer structuur

Liam las voor.

Dagboek: Meer structuur

Mijn moeder kwam een paar uur langs en mijn bestelling bij Next kwam binnen. Liam had een van zijn broeken helemaal versleten, dus ik bestelde een paar nieuwe.

Dagboek: Meer structuur

Woensdag werkte ik, kwam er iemand langs om te overleggen over een nieuwe kast voor in de woonkamer en ‘s avonds ging ik sporten. Ik vergat helemaal om foto’s te maken. Donderdag begonnen we de dag met z’n viertjes en daarna had ik een mama-dag. Ik ben de laatste tijd bezig geweest met het maken van fotoboeken en die kwamen binnen.

Dagboek: Meer structuur

Liam vond het allemaal prachtig en het is leuk om zo met hem door de albums te bladeren.

Dagboek: Meer structuur

Later op de dag kwam er een perspakketje binnen met een grappig setje om een kraskaart te maken waarmee je bepaalt wie de luier moet verschonen. Leuk bedacht!

Dagboek: Meer structuur

Stempelen maar!

Dagboek: Meer structuur

Aan het eind van de middag vond ik het wel een goed idee om even een frisse neus te halen. Ik moest wat ophalen bij de crèche, we liepen een rondje door de wijk…

Dagboek: Meer structuur

…en speelden in de speeltuin.

Dagboek: Meer structuur

Vrijdag vergat ik helemaal foto’s te maken en van zaterdag heb ik alleen deze. Oeps! Vrijdag was in elk geval een werkdag voor mij en zaterdag kwam mijn schoonvader Liam ophalen om te spelen. Romano en ik besloten toen spontaan om ergens te gaan lunchen en wat boodschappen te doen. Uiteraard ging Zoey met ons mee. Het was hoog tijd voor een dutje, dus ons idee was dat ze in de wagen kon slapen terwijl wij aten. Fail! Ze is de hele tijd wakker geweest en viel pas in slaap toen we weer terugliepen naar de auto. Ze vond alles veel te interessant.

Dagboek: Meer structuur

Aan het eind van de middag reed ik naar Hilversum, want ik ging met een vriendin uit eten.

Dagboek: Meer structuur

We gingen naar Mout, een foodhall met 7 verschillende keukens. Ik ben gewend dat je op dat soort plekken zelf overal moet gaan bestellen en wachten, maar hier doen ze het anders. Je kan gewoon gaan zitten en bestellen van de enorme menukaart. De bediening zorgt ervoor dat je alles op tafel krijgt. Ideaal, want zo kan je gezellig kletsen, maar wel van alles en nog wat proeven. 

Dagboek: Meer structuur

Zondag waren we gewoon thuis en was ik vooral erg moe en een beetje beroerd. Ik voelde de pittige nachten van de laatste maanden, ook al gaat het nu wel een stuk beter. Maandag werkte ik op kantoor en tussendoor liep ik naar de AH om lunch te kopen.

Hoe was jullie week? Viel de storm een beetje mee?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Meer structuur”

    February 13, 2020

    Sushi is altijd een goed idee, wat een heerlijk overzicht heb je gedeeld


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie