Dagboek: Mijn bachelorette - My Simply Special
05/07/2016

Dagboek: Mijn bachelorette

Nou liever lezers, vandaag heb ik een wat korter dagboek voor jullie. Ik ben deze week namelijk overgestapt naar een nieuwe telefoon (waardoor ik helemaal ben vergeten de nieuwe camera uit te testen) en afgelopen zondag stond mijn bachelorette party op de agenda (al wist ik dat natuurlijk niet). Nou zijn daar wel heel veel foto’s van, maar die heb ik nog niet en het lijkt me leuk om een aparte post over die dag te schrijven. Ik kan in elk geval vast verklappen dat het ontzettend leuk was!

Maandag

Dagboek: Mijn bachelorette

Goedemorgen Nala, heb ik je wakker gemaakt?

Dagboek: Mijn bachelorette

Maandag zat ik voornamelijk achter mijn laptop om lekker hard te werken.

Dinsdag

Dagboek: Mijn bachelorette

Dinsdag werkte ik op kantoor en ik moet zeggen dat ik me niet zo goed kan herinneren wat ik die avond gedaan heb. In elk geval lezen in bed voor ik ging slapen als ik zo naar deze foto kijk.

Woensdag

Dagboek: Mijn bachelorette

Ook woensdag werkte ik op kantoor en ‘s avonds ging ik aan de slag met een DIY-project voor de bruiloft terwijl ik samen met Romano een film keek. Prima!

Donderdag

Dagboek: Mijn bachelorette

Tsjah, boodschappen doen hoort er ook bij.

Dagboek: Mijn bachelorette

Ik werkte thuis en ‘s middags kwam mijn pakketje binnen. Ik heb me ingehouden en eerst wat werk afgemaakt, maar daarna was het tijd om ‘m open te maken!

Dagboek: Mijn bachelorette

Mijn iPhone had ik inmiddels ruim 3,5 jaar en het was tijd voor iets nieuws. De rest van de middag en avond ben ik bezig geweest met het overzetten en downloaden van al mijn gegevens en apps. Wat een klus, maar ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Android is nog even wennen, maar dat gaat vast goedkomen.

Vrijdag

Dagboek: Mijn bachelorette

Sorry Nala, het is weer tijd voor je ontvlooi behandeling.

Dagboek: Mijn bachelorette

Ik dook de keuken in voor twee recepten, één met aardbeien…

Dagboek: Mijn bachelorette

…en één met chocola! Ik kan vast verklappen dat ze beide erg goed gelukt waren dus binnenkort verschijnen ze hier op mijn blog.

Dagboek: Mijn bachelorette

Vrijdagavond stond er een een reünie op de planning van mijn 6VWO klas, maar van tevoren haalde ik eerst met twee vriendinnen een ijsje. We hadden en erg gezellige avond en het is grappig om te zien hoe weinig mensen toch veranderen in tien jaar tijd.

Zaterdag

Dagboek: Mijn bachelorette

Oeps, ik heb zaterdag overdag helemaal geen foto’s gemaakt! Nu was het ook niet heel spannend hoor, Romano en ik zijn een paar uur bij een keukenzaak geweest en hebben daarna tuinafval in vuilniszakken staan stoppen. Hihi! Daarna hebben we wat gegeten en gingen we naar de bios. Ik wilde Jungle Book graag nog zien en wat is die film mooi gemaakt zeg! Knap hoe ze dat kunnen tegenwoordig.

Dagboek: Mijn bachelorette

Toen we weer buiten kamen zagen we dit, het was blijkbaar tijd voor Sensation en het was wel grappig om iedereen zo in die outfits te zien.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Mijn bachelorette”

    July 5, 2016

    Ben benieuwd naar je recepten! Aardbeien en chocolade zijn beide heerlijke ingrediënten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie