Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen - My Simply Special
09/08/2016

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Ik heb mijn trouwjurk op mogen halen! Afgelopen week stond mijn tweede pasafpraak op de agenda en normaal gesproken neem je je jurk dan nog niet mee naar huis (die haal je vlak voor je bruiloft op), maar omdat het wat verder rijden is mocht ik ‘m al wel meenemen. En hij is mooi! Hij hangt nu bij mijn moeder op zolder tot vlak voor de bruiloft zodat er niks mee kan gebeuren (en Romano niet kan spieken).

Maandag

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Zo’n mega-jurk is onhandig, maar wel erg mooi om te zien! Maar ja, maandagochtend bezocht ik meteen de Bruidshoek om mijn jurk te passen. Gelukkig was alles helemaal in orde en na wat lesjes (hoe ga je zitten enzo) mocht hij mee naar huis.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

We hebben mijn jurk toen eerst meteen mooi opgehangen bij mijn moeder thuis en daarna zijn we samen wat gaan lunchen. De rest van de middag en een groot deel van de avond ben ik thuis aan het werk geweest.

Dinsdag

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Dinsdag werkte ik overdag op kantoor en daarna had ik met Romano bij de Ikea afgesproken om wat te eten.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Daarna reden we door naar het AMC om even bij iemand op bezoek te gaan. Bij de Ikea hadden we wat kleine cadeautjes gekocht en ik dacht ze daar wel even in te kunnen pakken. Nou het was ingepakt, maar het zag er echt niet uit. Die inpaktafel van de Ikea was helaas echt geen inpaktafel te noemen.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Back home. Samen bespraken we nog wat dingen voor de bruiloft en daarna gingen we snel slapen.

Woensdag

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Woensdag werkte ik thuis en ‘s avonds maakte ik deze foto. Ik was alleen thuis, trok een comfy outfit aan…

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

…en ging aan de slag met een van mijn laatste projectjes voor de bruiloft…

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

…terwijl ik met een half oog Don’t tell the bride keek.

Donderdag

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Donderdagochtend stond er een afspraak met een mogelijke klant op de agenda.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Hihi, ‘s middags werkte ik thuis en Nala kwam me gezelschap houden.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Aan het eind van de middag haalde ik een vriendin op zodat we konden gaan winkelen. We hadden allebei nog een bon liggen van de Primark en wilden nog op zoek naar wat zomerkleding.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Nou, ik heb één shirtje gevonden en verder vooral herfst-/winter-items. Er was nog genoeg zomerkleding te vinden hoor, maar niks dat mij echt aansprak helaas.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Na de Primark doken we nog wat andere winkels in en we sloten de avond af met een hele gezonde avondmaaltijd. Oeps!

Vrijdag

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Goedemorgen Amsterdam! Ik was ‘s ochtends even op pad voor een afspraak.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

De rest van de dag was ik thuis aan het werk en tussendoor bracht ik mijn auto naar de garage.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Ik werkte onder andere aan een paar DIY’s…

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

…en een recept. Het was inmiddels al vrij laat en donker aan het worden, dus mijn dienblad deed dienst als reflectiescherm.

Zaterdag

#173-Dagboek_19

Zaterdag sliep ik een beetje uit en daarna ging ik foto’s maken voor wat blogposts. Nala lag heel schattig in de woonkamer en aangezien ik mijn camera al in mijn handen had kon ik het niet laten om foto’s van haar te maken. (Ik heb er nog niet genoeg…)

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Aan de slag voor de bruiloft!

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

‘s Middags ging ik met Romano op pad om wat random dingen te kopen (waaronder dus lijm) en om mijn auto op te halen bij de garage.

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

De rest van de dag was ik bezig met wat recepten voor mijn blog en met wedding-dingen.

Zondag

Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen

Door alle drukte rondom de twee bruiloften, het kopen van een huis, klanten en mijn blog merk ik dat ik er een beetje doorheen zit. Ik ben op en toe aan vakantie. Nu moeten we nog even volhouden tot we op huwelijksreis gaan, dus om een klein beetje bij te komen besloten we een dagje naar een spa te gaan. Daar heb ik uiteraard geen foto’s van, maar fijn was het zeker!

Hebben jullie een leuke week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Mijn trouwjurk ophalen”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie