Dagboek: Mini-vakantie - My Simply Special
23/05/2018

Dagboek: Mini-vakantie

Elk jaar ga ik ongeveer een week naar mijn moeder toe en dan ondernemen we samen leuke dingen. Dit keer was het geen hele week, maar afgelopen weekend gingen Liam en ik toch een paar dagen logeren. We gingen shoppen, boogschieten en op maandagavond ook nog naar de “Game of Thrones Live Concert Experience“. (Liam bleef toen natuurlijk thuis.) Ontzettend leuk allemaal en de dagen vlogen voorbij!

Dinsdag

Dagboek: Mini-vakantie

Ik had in het weekend wat spullen besteld en die kwamen bijna allemaal binnen. Tussen de bestellingen zat ook nog dit leuke perspakketje met spullen van Clinique. Ik ben de producten nog aan het testen, maar tot nu toe bevallen ze goed! De reinigingsdoekjes halen zelfs hardnekkige eyeliner makkelijk weg.

Dagboek: Mini-vakantie

Verder kwam er onder andere een extra slaapzak voor Liam binnen en een beker waarmee hij kan leren drinken. De tuitbeker die we al hadden was nog geen succes, maar hier kon hij bijna meteen uit drinken.

Dagboek: Mini-vakantie

‘s Middags Reed ik met Liam naar de Ikea. Ik had aardig wat nodig en het was weer een leuke uitdaging om alles bij de auto te krijgen, maar het lukte! Ik kocht onder andere een lamp, opbergtas, droogrek, plank en kinderstoel. We hebben al een fijne Tripp Trapp voor Liam, maar het leek ons handig om zo’n goedkope stoel van de Ikea erbij te kopen om mee te kunnen nemen en om in de tuin te gebruiken.

Dagboek: Mini-vakantie

‘s Avonds maakte ik een simpele maar lekkere ovenschotel die er ook nog eens kleurrijk uitzag.

Woensdag

Dagboek: Mini-vakantie

Na een dag werken op kantoor, zette ik vast wat spullen klaar die mee moesten naar mijn moeder.

Donderdag

Dagboek: Mini-vakantie

Op kantoor hadden ze pepermunt thee. Ik dronk dat op Bali nog wel eens, dus ik kreeg meteen een soort vakantiegevoel!

Dagboek: Mini-vakantie

‘s Avonds ging ik verder met inpakken. Wat heb je voor zo’n kleintje veel spullen nodig!

Vrijdag

Dagboek: Mini-vakantie

Romano vertrok ‘s ochtends voor drie nachten naar een salsafestival en ik pakte de laatste spullen in. Liam kwam me ‘helpen’. Hij wist zijn speelgoed heel goed te vinden en trok dat onmiddellijk uit de koffer.

Dagboek: Mini-vakantie

Rond een uur of tien waren we al bij mijn moeder en Liam ging lief met Laila spelen.

Dagboek: Mini-vakantie

We aten met z’n drieeën een lekkere lunch…

Dagboek: Mini-vakantie

…en liepen een rondje door een groot en leuk tuincentrum. Deze dahlia’s wil ik wel in onze nieuwe tuin!

Dagboek: Mini-vakantie

Liam vond vooral de vissen prachtig.

Dagboek: Mini-vakantie

‘s Avonds speelde ik met mijn moeder een paar potjes rummy.

Zaterdag

Dagboek: Mini-vakantie

Ik ben blijkbaar een beetje vergeten om foto’s te maken, maar ‘s ochtends waren we thuis en speelden we met Liam. Na de lunch gingen we Leiden in om een beetje te shoppen. Ik kocht voor mezelf een leuke zomerjurk en voor Liam wat meer kleren. Ik kwam vooral shirts met lange mouw tekort, maar kon in de sale bij Prénatal goed slagen.

Zondag

Dagboek: Mini-vakantie

Ook dirt keer deden we ‘s ochtends lekker rustig aan en we konden op het balkon lunchen. Fijn dat het wat warmer werd!

Dagboek: Mini-vakantie

Na de lunch gingen we weer op pad. Mijn moeder doet sinds een half jaar aan boogschieten en haar vereniging had geregeld dat er buiten geschoten kon worden. Liam en ik hebben lekker in het gras gespeeld en gekeken…

Dagboek: Mini-vakantie

…en daarna mocht ik ook een poging wagen. Eerst schoten we op 30 meter en daarna op 15. Het ging verrassend goed en was heel erg leuk. Dat zou ik best vaker willen doen! Ik ga eens informeren of ik ergens een cursus kan vinden zonder al te lange wachttijd.

Dagboek: Mini-vakantie

Die avond kwamen mijn broertje en zijn vriendin eten. Liam was het hele weekend echt super vrolijk, maar die avond was er iets mis. Ik weet nog steeds niet wat, maar hij was flink overstuur. Heel sneu.

Maandag

Dagboek: Mini-vakantie

Hoi Laila! Zodra we allemaal klaar waren, gingen we  op pad. 

Dagboek: Mini-vakantie

Het was namelijk heerlijk weer en we gingen wandelen in een groot park. Zien jullie de pauw in de boom?

Dagboek: Mini-vakantie

Tussendoor genoten we van een gebakje. 

Dagboek: Mini-vakantie

‘s Middags was het tijd om alles weer in te pakken en reden we naar huis. Mijn moeder reed achter ons aan, want de mini-vakantie was nog niet helemaal afgelopen. We gingen die avond namelijk nog naar het Ziggo Dome, terwijl een vriendin van mij op Liam paste. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar het Game of Thrones concert was echt heel gaaf. De muziek van de serie is zo heftig en indrukwekkend en dat merk je pas echt als je het life hoort. Ook leuk was dat het gedirigeerd werd door de man die alles geschreven heeft en hij speelde hier en daar zelf ook mee. Ja, we hebben enorm genoten!

Hebben jullie een fijn, lang weekend gehad?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Mini-vakantie”

    May 24, 2018

    Wat een leuk dagboekje. Gaaf dat je het boogschieten ontdekt hebt! Ik heb het ook ooit wel eens gedaan, maar zelf was ik er niet heel goed in.
    Dat concert van Game of Thrones lijkt mij echt een hele ervaring! Zelf ben ik ook fan van de serie en volgens mij is de muziek erg indrukwekkend als je het beeld even wegdenkt. De focus gaat toch vaker uit naar wat je ziet en niet naar wat je hoort.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie