Dagboek: Moederdag & baby prep - My Simply Special
15/05/2019

Dagboek: Moederdag & baby prep

Dat mijn weekend in het teken van moederdag stond, konden jullie wel raden denk ik. Ik mocht natuurlijk zelf voor de tweede keer moederdag vieren, maar we gingen ook langs bij mijn moeder en mijn schoonmoeder. Verder ben ik de laatste week met veel voorbereidingen bezig geweest voor de komst van Zusje. Spullen maken, langs Babypark en naar het ziekenhuis. Kijk maar mee!

Dagboek: Moederdag & baby prep

Goedemorgen! Er moest meteen een boekje gelezen worden. Bovenop z’n kussen. Ach, waarom ook niet?

Dagboek: Moederdag & baby prep

Ik besloot de kleine autostoel vast schoon te maken voor Zusje. Gelukkig kon de hele bekleding eraf en gewassen worden en de rest kon ik zuigen en afnemen.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Mijn kraampakket kwam ook binnen, dan staat het maar vast klaar.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Aan het eind van de middag bezochten we vrij spontaan een ziekenhuis. Van Liam beviel ik in het ziekenhuis (dat wilde ik, maar hij kwam ook te vroeg) en nu is dat weer de bedoeling. De kraamafdeling is hier alleen weg, dus we gingen een kijkje nemen op een andere locatie. We kregen een rondleiding over de afdeling en dat zag er allemaal goed uit.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Thuis hielp Liam me om de autostoel weer in elkaar te zetten. Zo, die is weer schoon!

Dagboek: Moederdag & baby prep

Woensdag werkte ik op kantoor en ‘s avonds probeerde ik een nieuw recept uit. Het was makkelijk, vegan en erg lekker, dus dit gaan we vaker maken.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Ik had al enveloppen en speciale postzegels besteld voor de geboortekaartjes en die kwamen binnen.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Klaar om te gaan sporten!

Dagboek: Moederdag & baby prep

Donderdag was ik weer op kantoor te vinden. De hele dag achter een bureau is echt niet comfortabel meer, maar gelukkig hebben we een fijne bank. Zo zit ik dus vaak te werken.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Ik was wat eerder klaar, dus onderweg naar huis kon ik nog snel langs de stoffenwinkel.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Goedemorgen! Ik wissel ‘s ochtends een beetje tussen een smoothie, yoghurt en havermout, maar dit keer koos ik voor optie 1.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Normaal gesproken ben ik op vrijdag thuis met Liam, maar we hadden nog een dag opvang tegoed door onze vakantie. Liam ging dus gezellig met de kids spelen en ik heb de hele dag heel hard gewerkt aan meerdere blogposts. Ik probeer vooruit te werken voor tijdens mijn verlof, maar dat is nog best een uitdaging. Nu kon ik een dag lekker veel afkrijgen.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Welkom bij Babypark! Op zaterdag gingen we meteen op pad, want we wilden naar een meerijdplankje kijken.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Toen we wisten wat we wilden hebben, besloten we nog een rondje te lopen. We kwamen dit fietsje tegen en waren er meteen helemaal weg van. Hij is voor 3 jaar en ouder, dus Liam moet nog even groeien. Ik ben daarna online gaan zoeken en we hebben inmiddels wel een kleinere loopfiets op het oog die we hem waarschijnlijk cadeau gaan doen voor zijn tweede verjaardag over een paar maanden.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Liam is gek op alles dat rijdt, dus Romano mocht achter hem aanrennen! Inmiddels heb ik dus ook een driewieler op het oog en op Liams verlanglijstje gezet. 

Dagboek: Moederdag & baby prep

Er kwam een bestelling babykleertjes binnen. We hadden nog bijna niks in maat 50, dus dit jurkje en de shirtjes zijn een mooie aanvulling.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Ook bestelde ik wat broekjes in verschillende maten.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Voor Liam had ik deze mobiel gemaakt voor boven de box en die kan prima nog een ronde mee. Toch vond ik het leuk om ‘m een beetje aan te passen voor Zusje, dus daar ging ik mee aan de slag.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Aan het eind van de middag reden we naar mijn moeder om daar met z’n allen te eten. Liam vond z’n speelgoed interessanter dan de papegaai! Nee hoor, hij was even afgeleid, maar zat daarna met grote ogen te kijken.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Toen we ‘s avonds weer thuis waren, werkte ik verder aan de mobiel.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Moederdag! Ik kreeg een lekker lunchpakket (werden verkocht voor een goed doel) van mijn kleine mannetje en dat hebben we met z’n drietjes in de tuin lekker op zitten eten.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Ook kwam Liam heel lief zijn cadeautje van de crèche aan me geven en natuurlijk moest er geholpen worden met uitpakken.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Ik kreeg een zelf beschilderd waxinelichthoudertje (denk ik).

Dagboek: Moederdag & baby prep

Oh, en bij het lunchpakket zat deze kaart. Drie keer raden wie de tekst bedacht heeft.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Na de lunch deden Romano en Liam allebei een dutje, dus ik ging aan de slag met een DIY voor de baby.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Aan het eind van de middag gingen we naar mijn schoonfamilie om ook daar gezamenlijk te eten voor moederdag.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Die avond had Liam wat moeite met in slaap vallen en stond hij steeds zo naast zijn bed.

Dagboek: Moederdag & baby prep

Goedemorgen! Maandagochtend werd de duplo meteen tevoorschijn gehaald. Zo kon hij lekker spelen, terwijl ik me klaarmaakte voor een dagje kantoor.

Hoe was jullie weekend?Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: Moederdag & baby prep”

  May 15, 2019

  Aaah je bent heerlijk bezig met alle diy’s dat ziet er nu al leuk uit!
  X  May 15, 2019

  Super leuke foto’s! Die kleertjes die je hebt vind ik heel schattig, vooral dat jurkje is echt prachtig! En wat een lieve cadeautjes allemaal voor moederdag! Zo lief dat Romano (en Liam natuurlijk!) dat allemaal heeft gedaan voor je. Oeeh dat vegan recept ziet er lekker uit. Wat is het precies? Ik kan ook altijd wel wat inspiratie gebruiken.


  MySimplySpecial
  May 16th, 2019


  Het is gnocchi met spinazie en tomaat en een saus op basis van cashewnoten. Klinkt een beetje gek (vond ik), maar het was erg lekker en ook makkelijk en snel te maken. Ik ga wat verder experimenteren en dan zal ik kijken of ik er een recept van kan delen.


  Ester

  May 15, 2019

  Ik ben benieuwd hoe het gaat met zo veel mogelijk veganistisch te eten. En vanuit welke gedachte je dit doet. Kun je hier meer over schrijven?


  MySimplySpecial
  May 16th, 2019


  Leuk idee, ik ga kijken of ik daar iets over kan schrijven!


  Bo

  May 17, 2019

  leuke DIY moederdag kado. Ik denk sat het een pennenhouder op je bureau is???


  MySimplySpecial
  May 19th, 2019


  Ja dat zou ook nog kunnen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie