Dagboek: Mooie momenten - My Simply Special
08/03/2016

Dagboek: Mooie momenten

Je bruiloft is als het goed is één van de mooiste dagen van je leven, maar de aanloop ernaartoe zit ook vol met mooie momenten. Trouwjurken passen met je moeder en beste vriendinnen, trouwringen uitzoeken die straks het symbool worden van je huwelijk, samen met je verloofde klussen om mooie decoraties te maken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik geniet daar ontzettend van en ook deze week heb ik weer zo’n moment meegemaakt. Samen met mijn moeder ging ik namelijk op zoek naar een jurk voor haar!

Maandag

Dagboek: Mooie momenten

Oeps, mijn week begon niet zo goed. Ik zou namelijk op kantoor werken bij een klant maar versliep me behoorlijk. (Dat gebeurt me bijna nooit!) Uiteindelijk werkte ik de hele dag vanuit huis voor ze en daarna maakte ik nog mijn dagboekpost. Volgens mij was het al een uur of acht voor ik ging koken en ik besloot meteen lekker veel pasta te maken zodat ik wat porties in kon vriezen.

Dinsdag

Dagboek: Mooie momenten

Dit keer versliep ik me gelukkig niet en was ik gewoon op tijd op kantoor. Daar lagen mijn BHV-certificaat en mijn pasje voor me klaar.

Dagboek: Mooie momenten

Romano was er nog niet toen ik die avond thuiskwam, dus ik besloot meteen mijn workout te doen.

Dagboek: Mooie momenten

Wat doe je daar Nala?

Woensdag

Dagboek: Mooie momenten

Goedemorgen Amsterdam!

Dagboek: Mooie momenten

Ik ging naar Restaurant Instock voor een meeting met mijn mediabureau en een hele interessante en nuttige SEO-workshop.

v

We sloten de ochtend af met een hele lekkere lunch gemaakt van allemaal producten die supermarkten niet meer willen hebben maar die nog prima bruikbaar zijn. Instock haalt die producten op en maakt er dus lekkere maaltijden mee. Mooi concept!

Dagboek: Mooie momenten

Na de lunch vertrok ik richting de Albert Cuypmarkt omdat ik wat stoffen en andere materialen wilde halen. Helaas kon ik niet heel snel vinden wat ik zocht, maar uiteindelijk is het redelijk gelukt. 

Dagboek: Mooie momenten

Hihi, deze foto maakte iemand die avond tijdens de danstraining. We zijn weer begonnen met de repetities voor een optreden!

Donderdag

Dagboek: Mooie momenten

Hoi! Ik vertelde het al in de intro, ik ben met mijn moeder op zoek gegaan naar een mooie jurk voor haar voor onze bruiloft. We bezochten hiervoor De Galazaak in Haarlem en daar hebben ze een flinke collectie mooie jurken. Mijn moeder heeft dus ook lekker veel kunnen proberen en na wat uurtjes passen heeft ze een hele mooie jurk gevonden!

Dagboek: Mooie momenten

Inmiddels was het lunchtijd, dus samen aten we nog een lekker broodje voor we weer richting huis gingen. Het was een hele gezellige ochtend en ik vond het super dat mijn moeder me mee had gevraagd voor dit uitje!

De rest van de dag werkte ik thuis, ik haalde mijn boekhouding op en ‘s avonds hebben Romano en ik op de bank gezeten terwijl we op zoek gingen naar muziek voor onze bruiloft. Fijn!

Vrijdag

Dagboek: Mooie momenten

Vrijdag werkte ik thuis en tussendoor haalde ik even wat boodschappen…

Dagboek: Mooie momenten

…en weer een nieuwe lens. We geven nog niet op!

Dagboek: Mooie momenten

Hoi!

Dagboek: Mooie momenten

Nadat ik klaar was met mijn werk vertrok ik richting Amsterdam, want een neef van Romano vierde zijn verjaardag…

Dagboek: Mooie momenten

…bij Halte 3! We hebben gezellig gegeten, gekletst en genoten van lekkere taartjes.

Zaterdag

Dagboek: Mooie momenten

Zaterdag sliepen we uit, maakten we het huis schoon en ‘s middags ben ik bezig geweest met het maken van twee rokken voor de Hindoestaanse bruiloft.

Dagboek: Mooie momenten

Ik was een zoom aan het spelden en Nala dacht dat ik zo wel door kon werken. Nou nee! Hihi!

Dagboek: Mooie momenten

Zaterdagavond vertrokken Romano en ik richting Den Haag waar we uit eten gingen met mijn moeder en haar vriend. We aten bij Little V, en daar zag ik dit grappige bordje staan.

Dagboek: Mooie momenten

Proost!

Dagboek: Mooie momenten

Dagboek: Mooie momenten

Het eten was erg lekker, het personeel erg vriendelijk en behulpzaam en het was ook gewoon erg gezellig!

Dagboek: Mooie momenten

Na het eten besloten we nog even wat te drinken met z’n vieren en daarna zijn Romano en ik weer naar huis gereden. (Ik hou van dat soort lampjes!)

Zondag

Dagboek: Mooie momenten

Ik had trek in een lekker ontbijtje en heb op goed geluk iets in elkaar geflanst. Voor ik ging proeven maakte ik wel een paar foto’s voor het geval het een geslaagd experiment was. Gelukkig was het erg lekker, dus jullie zullen het recept binnenkort langs zien komen.

Dagboek: Mooie momenten

Zondagavond zouden we gasten krijgen dus ik maakte vast de groenteschotel.

Dagboek: Mooie momenten

Daarna dook ik weer achter mijn naaimachine om aan een topje te werken.

Dagboek: Mooie momenten

Van het eten heb ik geen foto’s gemaakt, maar we hebben een hele gezellige avond gehad en daarna zijn we lekker vroeg ons bed ingedoken. Dat was een druk maar fijn weekend!

Hebben jullie iets leuks gedaan afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Mooie momenten”

  March 8, 2016

  Die groenteschotel ziet er erg yummy uit! En jij ziet er top fit uit


  MySimplySpecial
  March 8th, 2016


  Hihi dankje! Helaas is mijn conditie behoorlijk slecht, dus ik heb toch wat werk te doen  March 8, 2016

  Wat een mooie momenten en vooral lekker eten!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie