Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar! - My Simply Special
13/02/2019

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Oeps! Nadat ik vorige week woensdag mijn dagboekpost online had gezet, realiseerde ik me dat mijn blog die dag precies 6 jaar bestond! De eerste paar jaar dacht ik daar altijd wel aan en vierde ik het met een taartje, maar dat is er dit keer nog niet van gekomen. Of nou ja, ik heb wel taart gegeten hoor. Op kantoor een paar keer en tijdens een dagje spa. Kijk maar mee!

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Op dinsdag werkte ik op kantoor maar maakte ik verder geen foto’s. Woensdag was ik ook op kantoor te vinden en maakte ik de foto van het appeltaartje. We hadden een jarige die erg veel appeltaart had gekocht. Ik denk dat ik twee dagen drie stukjes heb gegeten. Hihi! Woensdagavond doken Romano en ik achter de laptop om onze vakantieplannen af te ronden en tickets te boeken. Heerlijk om fijne vooruitzichten te hebben! Nu alleen nog hulp zoeken voor Nala en een autostoel voor Liam regelen.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Toen ik donderdag thuis kwam na nog een kantoordag, ging Liam Romano helpen met het uitpakken van zijn bestelling.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Goedemorgen! Als Liam een laptop ziet, duikt hij er meteen achter.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Romano was thuis en speelde met Liam, dus ik kon mijn administratie doen.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

‘s Middags zat dat katje de hele tijd voor onze deur te mauwen.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Toen we weg wilden gaan, dook ze ook naar binnen. We hebben in de buurt-app maar even gevraagd of iemand het beestje kwijt was, maar ze zou de weg naar huis gewoon moeten weten. Ze wilde blijkbaar alleen wat aandacht.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Wij vertrokken daarna naar het tuincentrum, waar Liam lekker kon rennen en spelen in het mini-speelparadijs.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Zaterdag pakte ik de schoenen uit die binnen waren gekomen. Ik ga binnenkort een weekendje wintersporten met collega’s en had schoenen nodig met wat grip.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

De rest van de ochtend waren Roman0 en ik druk bezig met brainstormen over de inrichting van Liams peuterkamer.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Na zijn dutje besloten we meteen naar Ikea te rijden en de eerste spullen te kopen. Ik maakte een hoop van dit soort foto’s zodat we wisten waar we alles moesten pakken.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Schattig! De mannen speelden een spelletje terwijl ik op zoek ging naar een matras voor Liam.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

We liepen tegen dit krukje aan. We wilden nog iets hebben voor in de keuken, zodat Liam mee kan kijken als we koken. Dit vonden we wel een leuke optie, dus die ging mee.

Terwijl we door de Ikea liepen, werden we gebeld door Romano’s familie. Of Liam op zondag mee mocht naar een feestje. We bedachten dat we nog een bon hadden liggen voor de sauna, dus dat we dat dan wel konden combineren. En ja, dat lukte! Zondag maakte ik dus verder geen foto’s, maar Romano en ik genoten van wat rust en Liam heeft heerlijk met andere kinderen gespeeld.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Maandag dook ik na een werkdag de keuken in om eten te maken terwijl Romano Liam ophaalde.

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Daarna gingen we boven aan de slag met het verplaatsen van wat meubels…

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

…en Liam hielp natuurlijk mee.

Gaan jullie wel eens een dagje naar een spa?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!”

  February 13, 2019

  Hihi die laatste foto, super schattig! En gefeliciteerd met het zesjarig bestaan van je blog! Wat lang alweer! Ik ben inmiddels ook bijna zes jaar bezig! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat. En ik ben benieuwd hoe het nieuwe kamertje voor Liam eruit gaat zien! Je bent in elk geval al goed bezig met leuke dingen uitkiezen!


  Anita te Gussinklo

  February 13, 2019

  Van harte Gefeliciteerd met je 6 jarige blog bestaan, wat een tijd alweer.  February 13, 2019

  Yay, gefeliciteerd met je 6-year anniversary!


  Marjan

  February 14, 2019

  Margot Gefeliciteerd! Ik lees je blog altijd graag!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie