Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar! - My Simply Special
14/02/2017

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Ik ben in mijn hoofd zo bezig met alles rond de zwangerschap dat ik bijna zou vergeten dat mijn blog alweer vier jaar bestaat! Vorige week maandag was het zover en dat moest natuurlijk een klein beetje gevierd worden met chocoladesoesjes. Yum! En dat was niet het enige leuke deze week, kijk maar mee!

Maandag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Ahw!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Maandagochtend was ik thuis en na de lunch had ik met mijn moeder afgesproken. Samen zijn we naar Prénatal geweest om te kijken naar positiebroeken. Mijn normale broeken zaten echt niet lekker meer. Gelukkig heb ik een fijn exemplaar kunnen vinden en daarna zijn we nog langs de Karwei en Babypark geweest.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Niet om iets te kopen, maar gewoon om even te kijken. Zo heb ik mijn moeder onder andere het bedje en de commode laten zien die we op het oog hebben.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

‘s Avonds moest er natuurlijk een beetje gevierd worden dat ik alweer vier jaar aan het bloggen ben. Yum!

Dinsdag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Dinsdag was een thuiswerkdagje en ik begon met het aantrekken van mijn nieuwe broek. Wat een verademing zeg! En zien jullie dat schattige speeltje? Die kreeg ik van mijn moeder en de stof is echt zo zacht!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Daar wordt ik vrolijk van!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Het blijft leuk om een winnaar blij te mogen maken als een winactie afgelopen is. De gelukkige heeft inmiddels het mooie pakket al ontvangen.

Waar ik geen foto van maakte, maar wat wel heel bijzonder was, is dat we dinsdagavond de uitslag kregen van onze NIPT-test en die was goed. Dat betekent onder andere dat ons kindje met 99% zekerheid geen syndroom van Down heeft. En! In die uitslag stond ook het geslacht van de baby! Het was heel moeilijk maar we hebben het vervolgens een paar dagen geheim gehouden zodat we het op zondag op een leuke manier aan onze familie konden vertellen!

Woensdag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

En daar wilde ik natuurlijk wel wat leuks mee doen. Ik ging dus aan de slag met blauwe, witte en roze verf.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Daarna ben ik naar de Ikea gegaan waar ik af had gesproken met mijn moeder. We begonnen met een rondje door de showroom. Ik had online wat stoelen gezien die ik wel interessant vond voor de babykamer, maar die bleken eigenlijk helemaal niet lekker te zitten voor mij. Toen ontdekte ik deze schommelstoel. Misschien niet de mooiste stoel, maar lekker zit hij wel. Misschien is hij leuk in het wit met een grijs kussen?

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Lunchen en zitten tussendoor. Zo leuk dat ze lactosevrije smoothies hebben!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Na de lunch hebben we beneden de spullen verzameld die we wilden hebben. Ik vertrok met twee opbergdozen (daar kwam ik voor), een plantje en wat servies voor foodfoto’s.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Nadat ik maandag bij Prénatal had ontdekt welke positiebroeken ik goed pas ben ik meteen online verder gaan zoeken. Eén broek is wel en beetje weinig namelijk. Bij Zalando vond ik nog twee exemplaren en die zaten allebei ook prima! Ik kan in alle drie de broeken nog wel een stuk groeien, dus hopelijk kan ik zo even vooruit.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Die avond stond er een dinertje op de planning. Samen met Romano’s vader en zusjes gingen we namelijk eten bij de Kanarie Club. We hebben heerlijk gegeten en een hele gezellige avond gehad!

Donderdag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Woensdag was toch wel een beetje een zware dag voor me, dus donerdag begon ik rustig aan. Ik wilde mijn naaispullen organiseren in de nieuwe dozen die ik had gekocht. Kijk, hier zat alles eerst in, maar dat nam veel te veel ruimte in.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Dat is beter! Inmiddels heb ik nog wat dingen veranderd en ook twee kleine speldenkussentjes gemaakt die er precies in passen. Perfect!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Daarna ben ik verder gegaan met mijn DIY-projectjes voor het onthullen van het geslacht van onze mini. Ziet dat er niet schattig uit?

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Nala vind de kou en sneeuw maar niks en ging lekker bovenop de verwarming liggen.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Wraps!

Vrijdag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Donderdagavond werd mijn tweede bos bloemen bezorgd door Bloomon. We hadden die twee bossen gekregen voor onze bruiloft en wat een perfect cadeau! Zo konden we zelf kiezen wanneer we de bloemen wilden ontvangen. Ik vind het nu echt heerlijk om bloemen in huis te hebben en vast een beetje lente-gevoel te krijgen. (Oké eigenlijk vind ik bloemen altijd fijn, maar jullie snappen vast wat ik bedoel.) Wil je Bloomon ook uitproberen? Als je via deze link besteld krijg je een vaas cadeau bij je eerste bestelling. Op deze foto zie je trouwens een kleine bos en die is al heel erg leuk.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Over cadeautjes gesproken, kijk nou wat een schattige post we kregen!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

‘s Middags ben ik langs wat winkels gegaan om onder andere smarties te halen. En ja die moesten natuurlijk op kleur gesorteerd worden voor de bekendmaking van het geslacht. En tussendoor heb ik natuurlijk lekker zitten snoepen. Hihi!

Zaterdag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Nala is door de kou heel veel binnen en zaterdagochtend had ze daardoor duidelijk te veel energie. Er moest gespeeld worden!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Na een hele rustige ochtend gingen we weer naar Babypark. Tijd om ons te verdiepen in kinderwagens, autostoeltjes, matrasjes en wipstoeltjes. Wat is er toch enorm veel keus! Gelukkig zijn we wel echt een stuk verder nu.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Na zo lang lopen en staan moest ik echt gaan liggen dus dat deed ik zodra we thuis waren. Daarna vertrokken we naar Romano’s familie omdat hij daar spelletjes ging spelen terwijl ik met mijn laptop op de bank dook. Ik werd superlief verzorgd met drinken en lekkere hapjes.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Tegen de tijd dat we naar huis wilden gaan was de hele auto weer wit!

Zondag

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Mijn zondag begon met het bakken van cupcakes om ze daarna te vullen met de juiste kleur smarties. ‘s Middags kwam onze familie langs en mocht iedereen het geslacht zelf uitvinden door zo’n cupcake op te eten. Binnenkort vertel ik hier alles over in een aparte post!

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Van mijn vader en zijn vriendin kregen we dit leuke boek. Ja, ik heb al helemaal zin om ons kindje straks voor te kunnen lezen!

Hebben jullie een fijne week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life17 reacties op “Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!”
  Anita te Gussinklo

  February 14, 2017

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag.  February 14, 2017

  Vier jaar, wat leuk! Gefeliciteerd! Fijn, zo’n weekje!


  sabrina

  February 14, 2017

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Leuk overzicht, ik vind die smarties echt leuk eruit zien zo!


  Eline

  February 14, 2017

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag ! Ik kijk erg uit naar de blogpost over de genderreveal, zo spannend ! En wat een ontzettend leuk kado, het boek van Jip en Janneke. Ik heb daar zulke goede herinneringen aan en bij kinderen doet Annie MG Schmidt het altijd goed.


  MySimplySpecial
  February 15th, 2017


  Dankjewel! Die post komt over precies een week online, dus nog even geduld Ja hè, die boeken blijven fijn!  February 14, 2017

  Van harte met je blog.


  MySimplySpecial
  February 15th, 2017


  Dankjewel!  February 15, 2017

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Super leuk om allemaal die babyspulletjes uit te zoeken. Het lijkt me wel moeilijk om tussen al deze leuke spulletjes te kiezen.


  MySimplySpecial
  February 15th, 2017


  Dankjewel! Haha ja er is zoveel leuks! En tegelijkertijd merk ik ook dat ik best kritisch ben of bijvoorbeeld moeilijk in kan schatten hoe warm de kleertjes moeten zijn. Dan koop je toch minder snel wat.


  Annemie

  February 15, 2017

  Super dat jullie het geslacht willen bekend maken Ook wij wisten het op 11 weken na de nip test, maar we houden het geslacht toch maar lekker voor onszelf, ons klein geheimpje ;)))


  MySimplySpecial
  February 15th, 2017


  Oeh spannend! Lukt het om je niet te verspreken of het op een andere manier per ongeluk te verklappen? Ik moest zo opletten!


  Annemie
  February 15th, 2017


  Wij hebben ons al heel vaak versproken, maar omdat we ‘hij en zij’ door elkaar zeggen, blijft het voor iedereen toch een gok
  Omdat de naam vast ligt en wij tegen elkaar altijd de naam van ons kindje al zeggen (mochten we binnen een paar weken toch geen fan meer zijn van de naam) is het daar eerder mee opletten dan met het verklappen van het geslacht.
  Met de vrienden en familieleden hebben we een poll opgestart zodat iedereen op het geslacht, gewicht en geboortedatum kan gokken. Degene die er het dichts bij zit, wint een extra geschenkje


  MySimplySpecial
  February 15th, 2017


  Haha slim, konden jullie makkelijk een naam vinden? En die poll vind ik wel heel grappig!


  Lisan

  February 15, 2017

  Wat fijn dat de testuitslag goed is! En spannendddddd, ik ben benieuwd naar het geslacht!


  Henrieke

  February 15, 2017

  Wauw wat lang, gefeliciteerd! Leuk ook weer, zo’n kijkje in jouw week.  February 16, 2017

  Hey, jij hebt besteld bij Bloomon! Ik vind dat zo’n leuk concept! Weliswaar een beetje duur, maar voor als ik aan het werk ga, lijkt me zo’n abonnement heel leuk!


  MySimplySpecial
  February 16th, 2017


  Ja ik heb twee bossen gekregen (voor onze bruiloft nog) en ik moet zeggen dat het me wel heel goed bevalt. De bossen blijven echt heel lang staan dus je hebt er lang plezier van!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie