Dagboek: Naar Amsterdam - My Simply Special
31/10/2018

Dagboek: Naar Amsterdam

Afgelopen weekend hadden we gewoon een compleet lege agenda. Heerlijk! De komende tijd wordt weer een stuk drukker, dus nu konden we lekker rustig aan doen, wat klusjes oppakken rond het huis en een spontaan tripje maken naar Amsterdam. Ik neem jullie weer mee!

Dinsdag

Dagboek: Naar Amsterdam

Liam en ik gingen al vroeg op pad, want we hadden een kennismakingsgesprek met een nieuwe huisarts. Dat was zo’n klusje waar ik al maanden iets mee moest. Oeps! Daarna brachten we een pakketje weg en haalden we wat boodschappen. Onderweg naar huis liepen we langs een nieuwe wijk die nog in aanbouw is en dat vond Liam wel interessant.

Dagboek: Naar Amsterdam

Natuurlijk werd er net een pakket geleverd toen ik de deur uit was, maar gelukkig waren de buren er wel. Liams nieuwe autostoel werd namelijk bezorgd!

Dagboek: Naar Amsterdam

De rest van de dag waren we thuis en ik maakte mijn dagboekpost. Aan het eind van de middag kwam er een kennis langs om iets op te halen dat ik op een weggeefhoek op Facebook had gezet en als verrassing kreeg Liam een paar boekjes. Lief!

Woensdag

Dagboek: Naar Amsterdam

Ik maakte woensdag alleen deze foto, want ik zat de hele dag thuis achter mijn laptop om blogposts te typen. Ja, onder andere over dit boek.

Donderdag

Dagboek: Naar Amsterdam

Ook donderdag maakte ik niet veel foto’s. Ik werkte een dag op kantoor en ‘s avonds maakte ik voor het eerst stamppot boerenkool.

Vrijdag

Dagboek: Naar Amsterdam

Banaan blijft favoriet en Liam is druk aan het oefenen met z’n vork.

Dagboek: Naar Amsterdam

Ik was een dag thuis met mijn kleine mannetje, maar ‘s ochtends reden we nog wel naar een tuincentrum hier in de buurt. Niet om planten te kopen, maar omdat ze daar een heel indoor speelgebeuren hebben. Liam vond vooral de lange glijbaan geweldig waar we samen vanaf gingen.

Dagboek: Naar Amsterdam

Als lunch maakte ik brood met kaas en warmde ik courgettesoep op die ik nog in de vriezer had liggen.

Dagboek: Naar Amsterdam

Liam deed daarna een lekker dutje samen met zijn aap…

Dagboek: Naar Amsterdam

…en ik dook achter mijn laptop.

Zaterdag

Dagboek: Naar Amsterdam

Een hele zaterdag zonder plannen! We begonnen de dag rustig, maar gingen daarna aan de slag. We begonnen met het monteren van een metalen deel over de drempel van onze nieuwe schuur. Daarna hingen we haken op zodat de tuinkussens naar binnen konden en ik stopte de kleine kussens en de deken in plastic bakken. Klaar voor de winter! Vervolgens hingen we nog een lamp op…

Dagboek: Naar Amsterdam

…en nam ik twee truien van Romano in.

Dagboek: Naar Amsterdam

Ondertussen had ik een hoeslaken geverfd met van die verf die je in de wasmachine kan doen. Het resultaat leek eerst heel mooi (veel donkerder grijs dan op deze foto), maar uiteindelijk bleken er allemaal vlekken in te zitten. Geen idee wat ik verkeerd heb gedaan, maar ik baalde wel.

Zondag

Dagboek: Naar Amsterdam

De dag begon lekker lui. Liam speelde in onze slaapkamer, terwijl wij rustig wakker werden. Daarna ben ik gras gaan maaien en onkruid gaan wieden en Romano hing nog een lamp op. Halverwege de middag vertrokken we richting Amsterdam en aangezien het ineens behoorlijk koud was, trokken we Liam lekker warme kleren aan.

Dagboek: Naar Amsterdam

We zouden met wat vrienden bij een salsabandje gaan kijken, maar het was echt heel erg druk. Uiteindelijk hebben we buiten op het terras warme chocolademelk gedronken.

Dagboek: Naar Amsterdam

Rond etenstijd liepen we richting centraal station…

Dagboek: Naar Amsterdam

…waar we bij Wagamama gingen eten. We moesten even wachten tot er een tafel vrij kwam, dus Liam bekeek de kaart vast.

Dagboek: Naar Amsterdam

Eet smakelijk! Liam was heel lief, dus we hebben rustig kunnen eten en kletsen. Romano is daarna nog met de rest spelletjes gaan spelen en ik heb onze kleine man lekker thuis in bed gestopt.

Maandag

Dagboek: Naar Amsterdam

Na een dag op kantoor reed ik door naar Utrecht. Daar had ik namelijk met twee vriendinnen afgesproken om samen te eten en bij te kletsen. 

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie