Dagboek: Naar de verloskundige - My Simply Special
22/05/2019

Dagboek: Naar de verloskundige

Ik wist niet zo goed hoe ik deze post moest noemen. Het was namelijk gewoon een heel fijne week met leuke momentjes met Liam, een onverwachte date night en ik moest naar de verloskundige voor controle en bloed prikken. Kijk maar mee!

Dagboek: Naar de verloskundige

Ik begon de dag met opruimen. De dag ervoor was er een pakketje binnengekomen van Next met nieuwe broeken voor Liam en een jurkje en vestje voor Zusje (in wat grotere maten). Van mijn moeder kregen we ook nog een heel schattig setje met een broekje, shirtje en mutsje en ik wilde alles een plekje geven in de kast.

Dagboek: Naar de verloskundige

Mijn moeder heeft jarenlang poppen verzameld. Niet de exemplaren die je in de speelgoedwinkel koopt, maar echt de collectors items. Voor Zusje kregen we de pop die je hier op de foto ziet.

Dagboek: Naar de verloskundige

Liam en ik gingen op pad om wat boodschappen te doen en ik nam meteen een pot babyvoeding mee. Ik wil weer borstvoeding gaan geven als het lukt, maar het kan nooit kwaad om wat kunstvoeding in de kast te hebben staan.

Dagboek: Naar de verloskundige

Oeps! Liam trok mijn ketting stuk. Het slotje vond ik meteen terug, maar de twee oogjes waarmee alles aan elkaar vast zat waren spoorloos. In de loop van de week kwam ik ze uiteindelijk op random plekken in huis alsnog tegen. Echt, wat een geluk want die dingen zijn nou niet bepaald groot. Nu kan ik ‘m weer in elkaar zetten.

Dagboek: Naar de verloskundige

Terwijl Liam sliep, dook ik de keuken in om alvast te experimenteren met een kraamhapje.

Dagboek: Naar de verloskundige

Tijd voor een tussendoortje!

Dagboek: Naar de verloskundige

Ik moest naar de verloskundige voor de normale controle (alles was in orde) en om bloed te laten prikken. 

Dagboek: Naar de verloskundige

Thuis zijn we lekker in de tuin gaan spelen, het was heerlijk weer.

Dagboek: Naar de verloskundige

Die avond probeerde ik een nieuw recept uit en dat viel in de smaak!

Dagboek: Naar de verloskundige

Woensdag werkte ik de hele dag aan mijn blog en at ik te veel koekjes. Normaal kan ik goed maat houden, maar deze koekjes eet ik veel te makkelijk op.

Dagboek: Naar de verloskundige

Hihi! Ik kwam deze foto tegen in een oude post. Romano en ik hadden het er pas over of Liam lijkt op een van ons toen we klein waren en hij lijkt dus ook op mij als ik dit zo lees. Hij is namelijk ook best wel van het opruimen!

Dagboek: Naar de verloskundige

Goedemorgen! Ik maakte deze foto donderdagochtend voor ik naar kantoor vertrok.

Dagboek: Naar de verloskundige

Yum!

Dagboek: Naar de verloskundige

Vrijdag was ik weer een dag thuis met Liam…

Dagboek: Naar de verloskundige

…en ik ben eerst een tijdje bezig geweest met het printen van de adresstickers voor de geboortekaartjes. De printer werkte niet helemaal mee, dus het duurde wat langer dan verwacht. Gelukkig lukte het uiteindelijk wel.

Dagboek: Naar de verloskundige

Speelgoed overal.

Dagboek: Naar de verloskundige

Ik werkte aan een DIY en experimenteerde een beetje met verf.

Dagboek: Naar de verloskundige

Toen Liam wakker werd van zijn dutje liep hij naar de deur en zette hij zijn muziekdoosje aan (die hangt aan de deurklink), om vervolgens weer in bed te gaan liggen. Zo cute!

Dagboek: Naar de verloskundige

We reden naar het tuincentrum. Ik wilde planten hebben…

Dagboek: Naar de verloskundige

…en we gingen daar spelen (soort mini Monkey Town). Liam doet graag alles samen de laatste tijd, dus ik moest en zou mee van de glijbaan.

Dagboek: Naar de verloskundige

Hoi!

Dagboek: Naar de verloskundige

Thuis maakte ik wat keukenlades schoon. Iets met nesteldrang ofzo.

Dagboek: Naar de verloskundige

Zaterdag rommelden we in huis…

Dagboek: Naar de verloskundige

…en aan het eind van de middag brachten we Liam weg. Romano en ik gingen uit eten bij de Vegan Junkfood Bar in Amsterdam. We aten ‘sashimi’, ‘krokante kip’ en een ‘hamburger’. Erg lekker allemaal! Daarna besloten we spontaan om naar het NK salsa te gaan. Al met al een heel fijne avond!

Dagboek: Naar de verloskundige

Verse jus, daar had ik trek in.

Dagboek: Naar de verloskundige

Ik ben de laatste dagen een beetje onrustig en niks doen kan ik maar slecht. Toch was dat precies wat ik zondagmiddag deed toen Liam ‘s middags sliep. Even mijn lichaam wat rust geven.

Dagboek: Naar de verloskundige

We deden verder niks bijzonders. We rommelden wat in huis, speelden met Liam en ik werkte aan een DIY.

Dagboek: Naar de verloskundige

Goedemorgen! Maandag was ik weer op tijd op en werkte ik een dag op kantoor.

Hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen week?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Naar de verloskundige”

    May 22, 2019

    Heerlijk weekje! De vegan junkfood bar is echt een goed initiatief he! Ik ben er ook een keertje geweest en het voelt dan zo veel beter om zulke dingen te eten, omdat je weet dat er niets dierlijks in zit verwerkt. Leuk dat je zo aan het experimenteren was met kraamhapjes en verf. Jij bent altijd zo creatief, dus daar komt vast weer iets leuks uit!


    MySimplySpecial
    May 22nd, 2019


    Ja zeker! En het leuke is dat je daar als zwangere ook gewoon alles kan bestellen (alleen de alcohol niet). Ah dankje, ik doe mijn best


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie