Dagboek: New hair - My Simply Special
28/02/2017

Dagboek: New hair

Afgelopen week stond in het teken van de baby, een bezoekje aan de kapper en gezellige dingen doen met vrienden. Heel erg fijn dus! Ik maakte natuurlijk weer foto’s voor jullie, dus kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: New hair

Goedemorgen, tijd om aan het werk te gaan!

Dagboek: New hair

Waarom zou je niet een feestje maken van je lunch?

Dagboek: New hair

Aan het eind van de middag haalde Romano me op en gingen we bij iemand op bezoek in Amsterdam. We hebben daar gezellig gegeten en uren zitten kletsen.

Dinsdag

Dagboek: New hair

Schattig hè? Dit kregen we maandagavond nog cadeau. 

Dagboek: New hair

Ik moet nu echt opletten dat ik regelmatig eet en ik doe mijn best dan zo vaak mogelijk fruit, noten en andere gezonde tussendoortjes te pakken.

Dagboek: New hair

Tijd voor een DIY!

Dagboek: New hair

Romano kwam laat thuis, dus ik ging vast eten en ondertussen bladerde ik door een tijdschrift. Een naam verzinnen voor onze kleine is nog best moeilijk!

Dagboek: New hair

‘s Avonds werkte ik nog een tijdje door en daarna besloot ik mijn nagels te lakken…

Dagboek: New hair

…en met een boek, thee en chocola in bed te kruipen.

Woensdag

Dagboek: New hair

Hoi Nala!

Dagboek: New hair

Overdag werkte ik aan een paar blogposts en ‘s avonds kwam een vriendin langs voor een avondje kletsen op de bank. Fijn en gezellig!

Donderdag

Dagboek: New hair

Ons brood was op dus ik besloot gewoon zelf wat te bakken. 

Dagboek: New hair

Na een ochtend thuis werken, was het tijd voor mijn afspraak met de kapper. Ik was er al ruim vier maanden niet geweest, dus het was echt weer nodig. Ik heb mijn haar laten groeien sinds onze verloving bijna twee jaar geleden en ik was het lange haar zat. Tijd dus voor een korter kapsel en ook meteen een mooie, nieuwe kleur.

Dagboek: New hair

Die avond stond er ook een afspraak met de verloskundige op de planning. Het zou een normale controle zijn, maar we verder verrast met een echo! Mijn lieve schoonzusje had dat voor ons geregeld. Dat maakte me echt heel erg happy! We hebben uitgebreid naar ons kleintje kunnen kijken en de verloskundige heeft laten zien dat het schedeltje mooi dichtgegroeid is en dat we echt een jongetje krijgen. Hihi!

Vrijdag

Dagboek: New hair

Chaos! Ik werkte weer aan verschillende blogposts en nam een video op over de babyspullen die we tot nu toe in huis hebben.

Dagboek: New hair

Aan het eind van de middag stapte ik op de fiets naar de boekhouder.

Dagboek: New hair

Pizza! We hadden geen zin om te koken en besloten pizza te eten en een film te kijken. Ik was helemaal op en viel meteen na de film al tegen Romano aan in slaap op de bank.

Zaterdag

Dagboek: New hair

Mijn zaterdag begon al vroeg met een les kunstschaatsen. Het begint weer te wennen, dus ik genoot ontzettend.

Dagboek: New hair

Thuis heb ik even de tijd genomen om bij te komen en te douchen en daarna reden Romano en ik naar Babypark. We wilden de knoop doorhakken over de kinderwagen en bestelden uiteindelijk een wagen, autostoeltje, wipstoeltje en badje. Dat schiet vast op! We waren daar rond lunchtijd en ik was echt toe aan iets te eten. Gelukkig hebben ze ook een soort lunchroom, dus daar aten we even wat lekkers.

Dagboek: New hair

We waren lekker bezig, dus na Babypark zijn we nog een paar uur zoet geweest met auto’s kijken. We hebben nu een niet zo grote driedeurs en een wat grotere vijfdeurs lijkt ons wel heel handig. Na heel veel auto’s bekeken te hebben, konden we een mooi favorietenlijstje maken. We moeten eerdaags nog één andere optie bekijken en dan kunnen we met de favoriet in gedachten op zoek naar een goede deal. ‘s Avonds ben ik met een vriendin nog op pad geweest, want twee vrienden van ons gingen optreden. Ik was wel ontzettend moe na de hele dag lopen enzo, dus ik heb de hele avond doorgebracht op een barkruk. Maar, het was wel heel leuk!

Dagboek: New hair

Haha, om kwart over tien vond mijn lichaam het echt genoeg en was het tijd om naar bed te gaan. Ja, dat hoort erbij als je zwanger bent. Nala was in elk geval heel blij dat ik weer thuis was en kwam meteen knuffelen.

Zondag

Dagboek: New hair

Zondag heb ik heel rustig aangedaan na de drukke zaterdag. Dat was even nodig. Ik heb eigenlijk voornamelijk op de bank gezeten met mijn laptop en heb zitten werken en meubels in zitten tekenen op de plattegrond van ons nieuwe huis. Wel ben ik twee keer de keuken ingedoken voor een lekkere lunch…

Dagboek: New hair

…en het avondeten. Daar heb ik ook foto’s van gemaakt, dus binnenkort deel ik de recepten.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: New hair”

  February 28, 2017

  Ziet er uit als een fijne week.


  Eva

  March 1, 2017

  Was gezellig maandag!  March 1, 2017

  Ik vind je haar zo mooi! Staat je echt goed, een kort kapsel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie