Dagboek: New hair - My Simply Special
26/01/2016

Dagboek: New hair

Wat was afgelopen week fijn! Ik was extra productief, liet mijn haar verven, genoot van een fijn weekend met Romano en volgde een henna-workshop. In oktober probeerde ik voor het eerst highlights uit, maar nu heb ik dan toch echt mijn haar laten verven. En ik ben er heel blij mee! (Nu moet ik alleen nog net zo goed leren föhnen als de kapper.)

Maandag

Dagboek: New hair

Ik was de hele dag druk aan het bloggen en kreeg lekker veel af. Tussendoor deed ik wat klusjes in huis.

Dagboek: New hair

Nala houdt de stofzuiger goed in de gaten.

Dagboek: New hair

Dat past perfect!

Dagboek: New hair

Een gezonde snack tussen het bloggen door.

Dagboek: New hair

Ik ging de deur uit voor boodschappen en kon het niet laten even een foto te maken in de sneeuw. Oké veel is het niet, maar het zag er wel mooi uit.

Dagboek: New hair

Ik werkte ‘s avonds door en kroop daarna met een boek en een kop thee in bed.

Dinsdag

Dagboek: New hair

Onderweg naar kantoor genoot ik van een hele mooie zonsopkomst.

Dagboek: New hair

Lunch maken om woensdag mee te kunnen nemen naar kantoor.

Dagboek: New hair

Ik besloot nog een workout te doen voor ik ging slapen. Lekker!

Woensdag

Dagboek: New hair

Woensdag werkte ik een dag op kantoor en ‘s avonds had ik tijd om wat dingen te regelen omdat de training niet doorging. Zo boekten we een weekendje weg, dus dat is een fijn vooruitzicht.

Donderdag

Dagboek: New hair

Ik ontbeet achter mijn laptop en ging ondertussen aan het werk.

Dagboek: New hair

Aan de slag met een recept voor brood. Ik was echt heel tevreden dus hier komt een post over.

Dagboek: New hair

Bloggen met koude handen is minder fijn, dus ik trok mijn handschoentjes maar aan.

Dagboek: New hair

Aan het eind van de middag was het tijd voor mijn tweede sessie dry needling bij de fysio. Comfortabel is het niet, maar het lijkt wel te helpen. Oh en ik haalde bij de Hema wat nieuwe ‘props’ voor mijn foto’s.

Dagboek: New hair

Ik at alleen en maakte onder andere deze salade voor mezelf.

Vrijdag

Dagboek: New hair

Goedemorgen! Ik begon mijn dag met een abs workout.

Dagboek: New hair

Ik probeerde weer een set lenzen uit. Dit zijn maatlezen, maar helaas zaten deze ook al niet goed. Ik wil graag lenzen, maar ik begin het gevoel te krijgen dat het er voor mij niet inzit. Maargoed ik geef nog niet op!

Dagboek: New hair

Ik werkte thuis nog een tijdje en vertrok daarna naar de kapper. Ik ging voor het eerst naar By Yoel in Landsmeer en ben daar heel enthousiast over! Ik vind mijn eigen haarkleur saai en wil er graag wat leven in. Highlights heb ik al geprobeerd, maar ik vond de kleur nog niet helemaal passen bij mijn huid. Nu heb ik uitgebreid kunnen vertellen wat ik wel en niet wilde en dat ik niet zo goed wist welke kleuren goed bij mijn huid zouden passen. Oh, en ik vertelde dat ik geen zin heb om elke vier weken langs te moeten komen om de kleur bij te werken. Samen hebben we toen naar foto’s gekeken en al snel werd duidelijk dat ik balayage een hele mooie techniek vind. Uiteindelijk hebben we besloten om mijn aanzet wat donkerder te maken en dan de onderkant blonder.

Dagboek: New hair

En dit is het resultaat! Nu is het vrij licht en als ik mijn haar in een staart draag of opsteek is het juist wat donkerder rond mijn gezicht. Ik zal mijn best doen deze week wat betere foto’s te maken.

Dagboek: New hair

De rest van de dag was ik thuis aan het werk en ging ik aan de slag met mijn administratie.

Dagboek: New hair

Hihi, deze foto werd tijdens de training gemaakt die avond, maar ik had het helemaal niet door. Dit keer zijn we niet met de choreo aan de slag gegaan, maar kregen we een lesje yoga. Een fijn begin van het weekend!

Zaterdag

Dagboek: New hair

Zaterdag sliepen we een beetje uit en gingen we op internet op zoek naar ideeën voor onze huwelijksreis. Daarna gingen we deur uit om te lunchen en…

Dagboek: New hair

…voor het eerst naar trouwringen te kijken. We gaan nog even verder kijken, maar Romano weet al aardig wat hij wil.

Dagboek: New hair

Thuisgekomen doken we op de bank en keken we naar huizen en werkte ik aan een cadeautje. De rest van de avond keken we series en we gingen een beetje op tijd naar bed.

Zondag

Dagboek: New hair

Op zondag ging mijn wekker namelijk al vrij vroeg want het was tijd voor een henna-workshop. 

Dagboek: New hair

Ik zal er binnenkort alles over vertellen!

Dagboek: New hair

Ik was pas rond een uur of vijf weer thuis en reed samen met Romano nog langs wat huizen die interessant lijken. Daarna besloten we onszelf te verwennen en haalden we sushi.

Dagboek: New hair

Verder keken we een film en ging ik naar bed met een panty om mijn hand om de henna te beschermen.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: New hair”

  January 26, 2016

  Wat is je haar mooi geverfd zeg! Staat je echt goed!
  En die sushi ziet er heerlijk uit! Heb meteen nog meer zin in vrijdag; dan ga ik uit eten bij Sumo


  MySimplySpecial
  February 1st, 2016


  Dankjewel! Heb je genoten van de sushi bij Sumo?  January 26, 2016

  wat zit je haar mooi!! staat echt super leuk vind de lagen zo mooi!!  January 27, 2016

  Oh my! Ik vind je haar echt heel erg mooi zitten, super glamourous. En dat henna lijkt me echt lastig om op te doen, maar bij jou ziet het er echt netjes uit, je hebt vast een vaste hand


  MySimplySpecial
  February 1st, 2016


  Dankjewel! Henna is inderdaad niet heel makkelijk en dit heb ik dus helaas ook niet zelf gemaakt. Ik moet nog even oefenen.  February 4, 2016

  Leuk overzicht! Ik vind je haar erg mooi zo.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie