Dagboek: Nieuwe bank? - My Simply Special
25/12/2019

Dagboek: Nieuwe bank?

Een nieuwe bank staat al een tijd op mijn wishlist, want ons huidige exemplaar is helemaal verkleurd en uitgezakt. Nu zijn we nog niet helemaal zo ver dat we direct een bestelling gaan plaatsen, maar afgelopen week besloten we wel vast op zoek te gaan naar een geschikte optie. Verder dook ik met Liam de keuken in en kreeg Zoey haar eerste hapje.

Dagboek: Nieuwe bank?

Dinsdag was ik overdag met werk en de kids bezig en ‘s avonds kwam er een vriendin eten en bijkletsen.

Dagboek: Nieuwe bank?

Woensdag liepen we de hele woonboulevard (en Loods 5) door om alle banken te bekijken. We zochten iets met een hoge rugleuning en waar je lekker in weg kan kruipen. Best moeilijk! Dit kastje vond ik wel erg leuk voor achter de bank en later vond ik een betaalbaarder exemplaar.

Dagboek: Nieuwe bank?

Zo lief!

Dagboek: Nieuwe bank?

We hebben uiteindelijk één geschikte optie gevonden. Niet in de opstelling die je hier ziet, maar iets kleiner.

Dagboek: Nieuwe bank?

‘s Avonds ging ik sporten en daarna zo snel mogelijk naar bed.

Dagboek: Nieuwe bank?

Donderdag was niet heel spannend. Ik bracht tijd door met Zoey en zat achter mijn laptop. Of allebei tegelijk dus.

Dagboek: Nieuwe bank?

Vrijdag begon de dag met puzzelen. Liam is helemaal fan en er ook best handig in al. Zo leuk om te zien!

Dagboek: Nieuwe bank?

Hoi meisje!

Dagboek: Nieuwe bank?

Aan het eind van de middag besloten we Zoey wat banaan te laten proeven. Ze vond vooral haar slabbetje leuk om op te eten, maar van de banaan wilde ze niks weten.

Dagboek: Nieuwe bank?

We aten vroeg en gingen daarna met z’n vieren een rondje rijden om naar alle kerstverlichting te kijken. Niet ver bij ons vandaag is een straat die vroeger echt bizar fanatiek gedecoreerd werd. Helaas was dat nu niet meer het geval, maar het was alsnog een succes (nadat Zoey gestopt was met huilen).

Dagboek: Nieuwe bank?

Zaterdagochtend hielp Liam me met het uitruimen van de vaatwasser. 

Dagboek: Nieuwe bank?

‘s Middags besloot ik eindelijk weer eens verse pasta te maken. Ik wilde een recept testen voor vegan tagliatelle en Liam kwam helpen.

Dagboek: Nieuwe bank?

Eens kijken hoe het pasta-opzetstuk werkt. Ik heb dat ding heel lang geleden al van Romano gekregen, maar het was er alsmaar niet van gekomen om ‘m te testen.

Dagboek: Nieuwe bank?

Ik experimenteerde een beetje en uiteindelijk lukt het me om slierten te maken die niet aan elkaar bleven plakken.

Dagboek: Nieuwe bank?

Het resultaat was helaas niet zo lekker. Ik ben bang dat we toch gewoon eieren moeten gebruiken om wat lekkers te kunnen fabriceren.

Dagboek: Nieuwe bank?

Goedemorgen! Romano was zaterdagavond naar een housewarming geweest en sliep uit. Zoey was ook nog moe, dus ik kroop met Liam op de bank om rustig op te starten.

Dagboek: Nieuwe bank?

‘s Middags pakte ik (bijna) alle kerstcadeaus in en daarna gingen we naar Romano’s ouders om daar te eten.

Dagboek: Nieuwe bank?

Er stonden al een hoop pakjes klaar voor kerstavond.

Dagboek: Nieuwe bank?

Liam bleef logeren en Romano ging nog spelletjes spelen, maar ik ging met Zoey op tijd naar huis om haar in bed te kunnen stoppen. Daarna schreef ik in haar boekje een stukje over haar eerste hapjes en ik kon het niet laten om ook even in Liams boek te te bladeren. Ik ben heel benieuwd wanneer Zoey gaat tijgeren en lopen. Ik vind ik het nu nog een gek idee!

Maandag werkte ik op kantoor en maakte ik alvast deze post, maar daar heb ik verder geen foto’s van.

Fijne kerst!Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Nieuwe bank?”
  Sara

  December 25, 2019

  Fijne kerst!! Wat een hoop pakjes lagen er al klaar, dat wordt vast gezellig
  Wat leuk dat je een boekje hebt bijgehouden met momenten zoals tijgeren, dacht meteen wat jammer dat ik dat niet gedaan heb! Mijn zoontje is 1,5 nu, gelukkig hebben we bijna alles gefilmd dus ik ga het aan de hand daarvan eens proberen op te schrijven!


  MySimplySpecial
  December 27th, 2019


  Mijn moeder had zo’n boekje van toen ik klein was, dus daar heb ik het idee vandaan  December 27, 2019

  Wauw, wat veel cadeautjes! Haha, super leuk hoor! Jammer dat de vegan pasta mislukt was, maar wel leuk om een keertje geprobeerd te hebben, zeker als je al voor een langere tijd zelf pasta wilt maken. En wat gaat de tijd toch snel. Zoey die alweer haar eerste hapje krijgt. Jammer dat ze er nog niets van wilde weten hihi, gek spul ook die banaan


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie