Dagboek: November?! - My Simply Special
07/11/2017

Dagboek: November?!

Ik vind het maar een gek idee dat het gewoon november is! Nog even en 2017 is alweer afgelopen en dat terwijl we nog een heel drukke periode voor de boeg hebben. We krijgen namelijk bijna de sleutel van ons nieuwe huis en dan heb ik het nog niet eens over de feestdagen! Voor nu probeer ik alles zo goed mogelijk voor te bereiden en dan komt het allemaal vast goed. 

Maandag

Plog: De voorschouw van ons nieuwe huis

Afgelopen maandag was het tijd voor de voorschouw van ons nieuwe huis. Ik maakte overal foto’s van en dat kon je zien in mijn allereerste plog.

Dagboek: November?!

Knuffeltijd!

Dinsdag

Dagboek: November?!

Ik zocht uit of ik alle materialen voor een DIY in huis had. Geurolie kon ik in elk geval afvinken.

Dagboek: November?!

Ik was de hele dag met Liam bezig. Tussendoor draaide ik wasjes en werkte ik.

Woensdag

Dagboek: November?!

Hoi!

Dagboek: November?!

Die kleine handjes zijn zo cute!

Dagboek: November?!

Ik werkte voor een klant, deed de administratie en schreef weer over Liams ontwikkelingen in z’n boek.

Dagboek: November?!

Altijd fijn om weer een goedgevulde koelkast te hebben.

Dagboek: November?!

Nala kwam me gezelschap houden toen ik Liam zat te voeden. Nou ja, ze zat meer te wachten tot ze ook eten kreeg.

Donderdag

Dagboek: November?!

In de plog van maandag vertelde ik al dat er in onze nieuwe badkamer deels verkeerde tegels geplaatst waren. Om dat op te lossen moesten we langs de tegelzaak, maar uiteindelijk bleek dat vrij nutteloos te zijn. Ze wilden alleen kijken of we niet gewoon die verkeerde tegels konden accepteren. Dat wilden we niet, dus gaan ze het oplossen. Mooi! Nu afwachten wat de levertijd is.

Dagboek: November?!

Ik maakte naanbroodjes voor een recept dat binnenkort online komt.

Dagboek: November?!

Ahw, Liam verstopt zich!

Dagboek: November?!

De rest van de dag werkte ik en ging ik naar de fysio.

Vrijdag

Dagboek: November?!

Bij het uitzoeken van een energieleverancier voor ons nieuwe huis ontdekte ik dat we blijkbaar punten sparen bij onze huidige leverancier. Toen ik zag dat ik daarmee een bos bloemen bij Bloomon kon bestellen, deed ik dat meteen. Zo pretty en de helft bloeit nog niet eens.

Dagboek: November?!

Jaren geleden sprak ik met een vriendin af om een keer samen geurkaarsen te gaan maken. We hebben elkaar regelmatig gezien, maar het maken van die kaarsen kwam er maar niet van. Tot afgelopen vrijdag. 

Dagboek: November?!

Liam hield ons gezelschap.

Dagboek: November?!

‘s Avonds waren we allebei moe (ik ben het echt niet meer gewend om uren achter elkaar te staan) en besloten we lekker makkelijk eten te regelen. En ik bestel ook bijna altijd hetzelfde: patat met mayo en uitjes en een kalfskroket. Zo lekker af en toe!

Zaterdag

Dagboek: November?!

Romano was jarig en ook Liam had een cadeautje voor hem. Romano’s familie kwam hem verrassen met een lekkere lunch en ‘s avonds zijn we nog naar een andere verjaardag geweest.

Zondag

Dagboek: November?!

Liam was afgelopen week wat onrustig en ik was dus nog niet klaar met mijn to-dolijst. Zondag was voor mij dus een soort werkdag terwijl Romano zoveel mogelijk voor Liam zorgde.

Dagboek: November?!

Tussendoor deed ik nog wat dingen in het huishouden. Uiteraard ging Nala meteen op ons bed liggen toen ik het beddengoed weg had gehaald.

Wat zijn jullie plannen voor komende week?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: November?!”
  Christine

  November 10, 2017

  Mijn plannen voor deze week waren het vieren van ons vierde huwelijksjubileum! We zijn drie dagen weggeweest terwijl onze dochter op het kinderdagverblijf is geweest en thuis met mijn zusje en bij mijn ouders was.. alles ging goed en na het eerste telefoontje waarin dat werd bevestigd kon ik pas echt gaan genieten :S We hebben echt heerlijke dagen gehad samen en kunnen er nu weer even tegenaan!
  Gefeliciteerd nog met Romano!!
  Wat irritant van de badkamerboer om jullie nog te proberen te overtuigen niet je eerste keus te accepteren.. als het goed is ga je een lange tijd van die badkamer genieten, dan moet het ook echt goed zijn! Bij mij op het werk gebeurd het helaas ook maar al te vaak dat een zending met fouten wordt geaccepteerd tegen een korting van dertig procent. Maar die fouten zorgen dan wel weer voor klachten die je als personeel op moet vangen waardoor ik me afvraag of ze uiteindelijk echt goedkoper uit zijn..
  Fijne week weer deze week!


  MySimplySpecial
  November 10th, 2017


  Nog gefeliciteerd met jullie jubileum! Fijn dat jullie er even tussenuit gingen en dat je uiteindelijk ook echt kon genieten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie