Dagboek: Nummer 300! - My Simply Special
08/05/2019

Dagboek: Nummer 300!

Ja, dit is gewoon alweer de 300e keer dat ik een dagboekpost online zet! En als ik kijk naar hoeveel blogs ik in totaal geplaatst heb is dit nummer 1556. Wat een getallen! Afgelopen week stond voor mij in elk geval in het teken van het afmaken van de babykamer en het werken aan DIY’s voor ons kleine meisje. Heerlijk om mee bezig te zijn!

Dagboek: Nummer 300!

Mijn dinsdag begon met een trip naar het centrum, want ik had een hele lijst met random dingen die ik wilde halen. Een cadeautje, inpakpapier, bekers voor Liam en meer. Romano had al jaren een boekenbon liggen en die had hij aan mij gegeven. Ik besloot er spontaan twee boekjes voor Liam mee te kopen en zodra meneertje dat door had, werd hij meteen helemaal blij. Heel schattig!

Dagboek: Nummer 300!

Liam past zijn zomerbroeken van vorig jaar nog wel, maar zijn shirts niet. Ik bestelde het een en ander en daar zat gelukkig een hoop leuks tussen. Valt het op dat ik gek ben op streepjes?

Dagboek: Nummer 300!

Samen kleuren.

Dagboek: Nummer 300!

‘s Avonds aten we bij mijn schoonfamilie om een verjaardag te vieren…

Dagboek: Nummer 300!

…en nadat we Liam thuis in bed hadden gestopt, besloot ik nog snel een houten plank te schilderen zodat ik daar een groeimeter van kon gaan maken.

Dagboek: Nummer 300!

Woensdag had ik een blogdag en tussen het werken door at ik deze lekkere aardbeien.

Dagboek: Nummer 300!

Aan het eind van de middag was mijn bekken er even klaar mee, dus ging ik op het kleed liggen om alles weer op z’n plek te laten zakken. Maar, er komen wel een hoop leuke blogs aan!

Dagboek: Nummer 300!

Donderdag was een kantoordag en daar heb ik verder geen foto’s van gemaakt. Vrijdag was ik met Liam thuis en ik begon de dag met het bijwerken van de administratie. Niet mijn favoriete klusje, maar fijn om het weer gedaan te hebben.

Dagboek: Nummer 300!

Liam was ondertussen heerlijk aan het spelen en tussendoor at hij gezellig een banaantje naast me.

Dagboek: Nummer 300!

Terwijl meneer ‘s middags een dutje deed, besloot ik de groeimeter af te maken. Ik heb voor Liam deze blauwe variant gemaakt, en ik vond het wel zo leuk om er ook een speciaal voor zusje in elkaar te zetten.

Dagboek: Nummer 300!

Leuk speelgoed zo’n krukje!

Dagboek: Nummer 300!

‘s Middags gingen we op pad. Ik wilde op zoek naar rompers voor Liam en de auto was toe aan een wasbeurt.

Dagboek: Nummer 300!

Ook haalden we de boodschappen op. Ik verplaatste de spullen die die koelkast en vriezer in moesten alvast naar binnen en Liam zag onmiddellijk dat daar druiven tussen zaten. Daar moest van gegeten worden! (Romano heeft, toen hij later thuis kwam, het zware tilwerk gedaan en de kratten naar binnen gehaald.)

Dagboek: Nummer 300!

‘s Avonds was ik alleen thuis (met een slapende Liam natuurlijk) en dook ik op de bank met chips, mijn favo dipsaus en een film.

Dagboek: Nummer 300!

De volgende dag waren we alweer op tijd op pad, want we gingen vrienden helpen verhuizen. Of nou ja, Romano hielp en Liam en ik keken toe. Het huisdier moest natuurlijk ook mee en dat vond Liam wel erg interessant.

Dagboek: Nummer 300!

‘s Middags zijn we onderweg naar huis gestopt bij Ikea. Ik wilde twee lijsten terugbrengen, maar nadat ik een nummertje trok, kreeg ik te zien dat de wachttijd meer dan een half uur was. We hebben de lijsten toen maar weer in de auto gelegd en zijn de winkel in gegaan om een plaid voor de babykamer te kopen. Toen we in de superlange rij bij de kassa stonden, zag ik dat het half uur nog niet om was. Romano ging afrekenen en ik ben naar de auto gerend. En ja hoor, ik was bijna meteen aan de beurt om de lijsten te retouren. Top!

Dagboek: Nummer 300!

Zondag hebben we een pyjamadag gehouden. Romano hing op de bank, Liam speelde lekker en ik heb een groot deel van de dag achter de naaimachine gezeten. Ik heb een boxzak gemaakt…

Dagboek: Nummer 300!

…en wat speelgoed. De DIY’s komen er uiteraard aan!

Dagboek: Nummer 300!

Tussendoor werd er geknuffeld en moesten er boeken gelezen worden.

Dagboek: Nummer 300!

Vlak voor Liam naar bed ging, boorde ik nog een gaatje in de babykamer zodat ik de groeimeter op kon hangen. De babykamer is af!

Dagboek: Nummer 300!

‘s Avonds doken Romano en ik samen op de bank en genoten we van een snelle chocoladefondue.

Maandag heb ik verder geen foto’s gemaakt. Ik werkte op kantoor, bracht wat pakketjes weg en ‘s avonds kwam er een vriendin bij ons eten.

Hebben jullie ook een fijne week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Nummer 300!”

  May 8, 2019

  Wat een mijlpaal! 300 dagboekjes alweer! Ik vind je dagboekjes altijd leuk om te zien, maar ik denk dat het voor jezelf ook geweldig is om al die foto’s te hebben en herinneringen te kunnen ophalen door middel van die dagboekjes.
  De aardbeien zijn nu super lekker he! Ik heb de afgelopen weken ook al een aantal keer een doosje gehaald en dat blijft toch genieten! En ook leuk die truitjes voor Liam! Hij is ook helemaal team streep zo te zien (ik ook haha!).


  MySimplySpecial
  May 8th, 2019


  Ja ik vind het ook erg leuk om dingen terug te kunnen kijken inderdaad! En Liam heeft (nog) niet veel keus, hij wordt gewoon automatisch team streep  May 8, 2019

  Wat een gezellige week! Ik ben heel erg benieuwd wat je allemaal in elkaar hebt genaaid, ziet er spannend uit! En slim bij de Ikea, duurt daar inderdaad altijd bijzonder lang om iets terug te brengen of iets af te halen bij de afhaalbalie.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie