Dagboek: Op pad met Liam - My Simply Special
29/08/2017

Dagboek: Op pad met Liam

Nu ik niet meer hoef te kolven, voelt mijn wereld ineens een stuk groter aan! De laatste weken moest ik elke drie uur toch wel weer thuis zijn, maar nu kan ik (met een beetje plannen) gewoon lekker de deur uit. Zo fijn! Oké, ik moet toegeven, de eerste keer dat je met een huilende baby in een winkel staat en in de auto moet gaan zitten voeden, voelt dat een beetje vreemd. Maar ach, dat hoort erbij.

Maandag

Dagboek: Op pad met Liam

Van maandag heb ik alleen deze foto. Volgens mij heb ik overdag een beetje gewerkt en ‘s avonds hebben Romano en ik in bed een serie gekeken en ondertussen het laatste stuk van onze bruidstaart opgegeten. Zelfs na een jaar in de vriezer was hij nog erg lekker.

Dinsdag

Dagboek: Op pad met Liam

Ik wilde naar de Karwei en de Praxis om te kijken wat ze daar aan vloeren verkopen. Ik was nog geen 5 minuten de Karwei binnen en Liam begon te huilen. Troosten lukte niet, dus ik ben met hem in de auto gaan zitten om hem te voeden. Daarna was hij weer rustig, dus ik besloot weer de winkel in te gaan. Ik wilde toch die vloeren bekijken. Tsjah, toen kreeg Liam last van krampjes, dus liep ik weer met een huilende baby. Ik heb toen heel snel mijn rondje afgemaakt en ben weer naar buiten gegaan. En ja hoor, tegen de tijd dat hij in de auto zat, hield hij op met huilen. Zal je net zien.

Dagboek: Op pad met Liam

Aangezien hij inmiddels rustig was, besloot ik toch nog naar de Praxis te gaan. Ook daar bekeek ik de vloeren en ik haalde wat spullen voor een DIY. Ik wil iets voor Liam maken, al heb ik nog geen idee wanneer ik er aan toe ga komen om alles in elkaar te zetten. Ach, we zien wel.

Dagboek: Op pad met Liam

Knuffelen na het voeden, zo fijn!

Dagboek: Op pad met Liam

Yum!

Woensdag

Dagboek: Op pad met Liam

Woensdag werkte ik een beetje, ging Liam in bad en kwam mijn moeder langs.

Dagboek: Op pad met Liam

Het was heerlijk weer, dus we zijn een uur in het bos gaan wandelen en aan het eind van de middag hebben we wat boodschappen gedaan.

Dagboek: Op pad met Liam

Met sokjes aan gaat het wel, maar zonder sokjes is dit broekje in maat 56 toch nog een beetje groot.

Dagboek: Op pad met Liam

Liam is zo ontzettend verwend door iedereen die op kraamvisite is geweest! Zelfs van mensen die we niet persoonlijk kennen, heeft hij cadeautjes gekregen. Zo lief! De meeste cadeautjes lagen bij elkaar op Romano’s bureau, maar ik vond het wel tijd om alles netjes op te bergen.

Dagboek: Op pad met Liam

Hoi poes!

Dagboek: Op pad met Liam

Het massagekussen dat ik van Romano heb gekregen is zo fijn! Ik probeer er elke dag even op te zitten.

Dagboek: Op pad met Liam

‘s Avonds ging ik verder met het uitzoeken van de cadeautjes. Kijk, er bestaat een speeltje met mijn naam!

Donderdag

Dagboek: Op pad met Liam

Donderdag gingen we met z’n drieën op pad. We zijn bij drie autodealers langs geweest en hebben twee proefritjes gemaakt. (Romano was aan het kijken naar een auto van de zaak.)

Dagboek: Op pad met Liam

Tussendoor zijn we de Hornbach binnen gelopen om naar vloeren te kijken. Ik weet niet wat het is, maar ook dit keer ging Liam huilen zodra we de bouwmarkt binnen liepen. Ik ben dus weer gaan voeden in de auto om het daarna nog een keer te proberen. Dat ging gelukkig beter.

Vrijdag

Dagboek: Op pad met Liam

Het is fijn dat ik nu langer de deur uit kan, maar mijn lichaam moet er nog wel aan wennen. Vrijdag deed ik het dus wat rustiger aan. Ik werkte een beetje, zat met een vriendin lekker buiten en er kwam kraamvisite langs.

Zaterdag

Dagboek: Op pad met Liam

Goedemorgen! Nala kwam er gezellig bijliggen toen ik Liam aan het voeden was.

Dagboek: Op pad met Liam

Ja, deze week stond in het teken van vloeren uitzoeken, want ook zaterdag gingen we daar weer voor op pad.

Dagboek: Op pad met Liam

Wat een heerlijk weer was het toch!

Dagboek: Op pad met Liam

Ik heb jarenlang balletlessen gevolgd en recent is mijn lerares van vroeger helaas overleden. Speciaal voor haar werd er een bijeenkomst georganiseerd waar we foto’s, video’s en kostuums van oude voorstellingen konden bekijken, naar speeches en muziek konden luisteren en naar een voorstelling konden kijken. Een prachtig afscheid.

Dagboek: Op pad met Liam

Ik was weer net op tijd thuis om Liam te voeden en daarna dook ik achter mijn laptop om meer onderdelen voor die DIY te bestellen.

Dagboek: Op pad met Liam

Ik vind het altijd leuk als de Ikea catalogus binnen komt. Deze kandelaars ga ik denk ik wel op mijn wishlist zetten…

Dagboek: Op pad met Liam

…en die opbergzakken lijken me ideaal voor beddengoed. Romano ging zaterdagavond nog de deur uit, maar ik was zo moe van een paar korte nachten, dat ik vroeg mijn bed in dook.

Zondag

Dagboek: Op pad met Liam

We sloten de week af met een lui dagje. We bleven wat langer in bed hangen en genoten daarna van het mooie weer. Wel zijn we nog met de tekeningen van ons nieuwe huis aan de slag gegaan om eens na te rekenen hoeveel laminaat en plinten we nodig hebben en hoeveel vierkante meter muur er afgewerkt moet gaat worden.

Hebben jullie ook zo genoten van het weer?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Op pad met Liam”
  Christine

  August 29, 2017

  Best even zoeken hoe en wanneer je het beste op pad kan gaan met Liam, hè?
  Gelukkig ben je van het fulltime kolven af!
  Leuk om te zien dat julie bezig zijn voor julie nieuwe paleisje..
  Hier bezig alles uit te zoeken voor een nieuwe badkamer, ook zoiets spannends!
  Mijn tip voor dekens opbergen? Wij hebben de Paxkasten en boven de twee kledingroedes heb ik een plank, zo’n 20cm onder het plafond bevestigd waar precies twee Skubb-opbergtassen van 19cm hoog in passen! Die hebben ideale lussen aan de voorkant waardoor je ze zo uit de kast kunt trekken zonder trapje..  August 29, 2017

  Wat een hele hoop mooie foto’s! Fijn dat je ‘vrijheid’ een beetje terug is, lijkt me heerlijk om samen met jullie kleine mannetje op pad te kunnen gaan. Misschien is hij niet dol op bouwmarkten haha! Het broodje mozzarella / tomaat ziet er heerlijk uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie