Dagboek: Op stap met Liam - My Simply Special
29/05/2019

Dagboek: Op stap met Liam

Als ik terugdenk aan afgelopen week, dan heb ik het gevoel dat ik vaak met Liam op pad ben geweest om spullen te verzamelen voor rondom de bevalling. Fijn, want dan is dat maar geregeld. Mijn favoriete dag was zaterdag, want we genoten van een leuk uitstapje met z’n drietjes en perfect weer. Kijken jullie weer mee?

Dagboek: Op stap met Liam

Op dinsdag reed ik naar de supermarkt waar ik vroeg om tien lege kratjes. Gelukkig konden ze allemaal nog achter Liam in het karretje, zodat ik ze makkelijk naar de auto kon rijden. Ik werd lekker raar aangekeken door verschillende mensen, maar nu kunnen we over een paar weken ons bed verhogen voor de verloskundige en kraamhulp.

Dagboek: Op stap met Liam

Liam was na zijn middagdutje een beetje uit zijn doen, maar knuffelen en een filmpje kijken is altijd goed. Of nou ja, bijna altijd.

Dagboek: Op stap met Liam

Toen hij zich weer wat beter leek te voelen, liepen we naar een tuincentrum. We hebben twee planten in de badkamer staan en die in de vensterbank staat, doet het prima. De ander helaas niet en nadat ik verschillende planten geprobeerd had, besloot ik toch maar op zoek te gaan naar een goede nepperd. Ik twijfelde nog over dit exemplaar, maar hij staat echt heel leuk gelukkig.

Dagboek: Op stap met Liam

Onderweg naar huis maakten we een stop bij het speeltuintje en Nala kwam ook even buurten.

Dagboek: Op stap met Liam

Thuis speelden we met de duplo (favoriet speelgoed op dit moment) tot het tijd was om te eten.

Dagboek: Op stap met Liam

Na het eten had ik wat tijd om aan het geboortebord voor in de tuin te werken.

Dagboek: Op stap met Liam

Woensdag en donderdag werkte ik op kantoor en dit is de enige foto die ik heb van die dagen. Toen Liam nog klein was, mocht ik een draagdoek lenen van een vriendin en die hebben we vooral gebruikt tijdens vakanties. Dit keer leek het me handig om zelf een doek te hebben, want ik kan me voorstellen dat met twee kids in huis het handig is om zo te kunnen multitasken. Voor nu hebben we via Marktplaats een nog helemaal mooie doek over kunnen nemen. Mochten Zusje we dan vaak gaan dragen, kunnen we altijd nog kijken naar een handige draagzak ofzo.

Dagboek: Op stap met Liam

Vrijdag begon ik met het inpakken van twee cadeautjes. De eerste was voor mijn vader en de tweede is voor Liam voor na de bevalling.

Dagboek: Op stap met Liam

Daarna ging ik met Liam op pad. Ik wilde naar de Primark voor wat kleding voor tijdens en na de bevalling en ik kocht een broek voor Liam voor naar de crèche.

Dagboek: Op stap met Liam

Aangezien we toch bezig waren, reed ik ook maar meteen naar de Sligro om chocola te halen (voor kraamhapjes enzo). Liam vond vooral de glazen lift heel interessant.

Dagboek: Op stap met Liam

Dit spul is echt ideaal! We hebben tegenwoordig altijd iets van plantaardige boter in huis in plaats van roomboter en daar maak ik dan zelf kruidenboter mee. Wat van deze kruiden, wat zout en een druppeltje citroensap door zachte boter roeren en klaar!

Dagboek: Op stap met Liam

Het was prachtig weer, dus de middag brachten we door in de tuin.

Dagboek: Op stap met Liam

Dat handje!

Dagboek: Op stap met Liam

Tussendoor reed ik naar Carglass aangezien ik helaas een sterretje in m’n voorruit had.

Dagboek: Op stap met Liam

‘s Avonds aten we bij mijn vader om zijn verjaardag te vieren. Als toetje kregen we deze lekkere taart.

Dagboek: Op stap met Liam

Goedemorgen! Ik dronk een smoothie als ontbijt terwijl Liam lekker speelde (en zelf zijn slaapzak uitdeed).

Dagboek: Op stap met Liam

Toen we allemaal klaar waren, reden we naar Romano’s werk. Daar werd een open dag georganiseerd en je kon zelf pizza bakken. Dat vond Liam prachtig!

Dagboek: Op stap met Liam

Hi!

Dagboek: Op stap met Liam

‘s Middags werkte ik een paar uur in de tuin…

Dagboek: Op stap met Liam

…en Liam speelde fanatiek met water. Hij was al snel helemaal nat, maar vond het wel erg leuk.

Dagboek: Op stap met Liam

Toen Liam die avond sliep, besloten Romano en ik gewoon buiten te blijven. Onder een dekentje, dat dan weer wel.

Dagboek: Op stap met Liam

Zondag stond in het teken van huishoudtaken (wassen enzo) en werken. Niet heel spannend dus.

Dagboek: Op stap met Liam

Langzaamaan begint Liam ook te bouwen met duplo in plaats van alleen te spelen met de auto’s.

Dagboek: Op stap met Liam

Etenstijd! Ik maakte wat voor Romano en mezelf, een aangepaste versie voor Liam en ik bereidde meteen mijn lunch voor de volgende dag voor.

Maandag was niet zo spannend. Ik werkte op kantoor en ‘s avonds ploften we op de bank.

Was het bij jullie ook zo mooi afgelopen zaterdag?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Op stap met Liam”
  Bo

  June 2, 2019

  Leuk gezinnetje! Ik vind je zo dapper, ondernemend en iemand die voor mijn gevoel alles kan! (handig met je handen) Het resultaat mag er dan ook wezen
  Ik zou het leuk vinden als we Romano een keer vragen mogen stellen bijv over de dingen die jij post :)) een soort interview nav de meest gestelde vragen ofzo iets?


  MySimplySpecial
  June 3rd, 2019


  Ahw, dankjewel voor je lieve reactie! Ik voel me helemaal niet dapper hoor. Er komt binnenkort een post aan met vragen aan Romano over de zwangerschap en vader zijn. Wat zou je hem nog meer allemaal willen vragen? Dan ga ik mijn best doen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie