Dagboek: Quality time - My Simply Special
16/01/2019

Dagboek: Quality time

Afgelopen week stond voor mij in het teken van werken en quality time met mijn mannen. Ik speelde veel met Liam en ging met Romano lekker uit eten. Ik merk wel dat ik nog steeds een beetje in het ritme moet komen, want het is een kort dagboek geworden door gebrek aan foto’s. Oeps! Hopelijk vinden jullie ‘m toch leuk om te lezen.

Dagboek: Quality time

Dinsdagochtend werkte ik aan mijn dagboekpost met Liam op schoot.

Dagboek: Quality time

De rest van de dag speelden we thuis en dan wordt er van alles uit de kast getrokken. Liam had ook een kussen van de bank gepakt en dat vond Nala blijkbaar wel een mooi plekje.

Dagboek: Quality time

Aan het eind van de middag reden we nog even op en neer naar Leen Bakker voor beddengoed.

Dagboek: Quality time

Niet de beste foto, maar Liam lacht zo leuk en dat handje op m’n schouder blijft schattig.

Dagboek: Quality time

Woensdag en donderdag waren werkdagen en daar heb ik geen foto’s van. Vrijdag was ik weer met Liam thuis en werden de boeken uit de kast getrokken.

Dagboek: Quality time

Normaal gesproken probeer ik op de dagen met Liam thuis toch wat te werken, maar dit keer besloot ik wat tijd voor mezelf te pakken. Tijdens Liams dutje dook ik met boek op bed.

Dagboek: Quality time

‘s Middags reden we naar een tuincentrum. Ik wilde kijken naar wat nieuwe planten, maar kwam maar één leuk exemplaar tegen. Liam vond vooral de vissen interessant.

Dagboek: Quality time

Ze hebben bij het tuincentrum ook een groot indoor speelgedeelte (een soort mini Monkey Town) en dat is altijd een groot succes. Liam was dit keer vooral fan van de glijbaan. Hij kan prima alleen naar boven klimmen, van de glijbaan af glijden en rondrennen, maar samen is toch ook wel gezellig.

Dagboek: Quality time

Oeps, van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s! We gingen langs mijn vader, langs de kringloop en verder deden we eigenlijk niet zo veel spannends. Zondagochtend haalde ik mijn fotografielamp van zolder. Ik wilde wat foto’s maken, maar het was zo donker!

Dagboek: Quality time

Boekjes lezen!

Dagboek: Quality time

Aan het eind van de middag brachten we Liam weg en gingen Romano en ik uit eten. De laatste weken zijn een beetje rommelig verlopen, dus het was goed om even wat tijd samen te hebben.

Dagboek: Quality time

Thuis begonnen we met een nieuwe serie en aten we een Twix-ijsje. Yum!

Dagboek: Quality time

Maandag, een nieuwe week. Ik ging naar kantoor en neem dan eigenlijk altijd een bakje nootjes mee.

Hebben jullie iets leuks gedaan afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Quality time”

    January 16, 2019

    Leuk dagboekje, ondanks dat hij een beetje kort is! Heel goed dat je het zo rustig aan deed en quality time inlaste voor je gezin! Soms is het zo lastig om voor jezelf te kiezen en niet voor je werk of voor anderen! Dus mag best wel een keertje
    Leuk om te zien dat je zo veel boekjes leest met Liam!    January 16, 2019

    Wat een gezelligheid, lekker ook uit eten!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie