Dagboek: Ritme - My Simply Special
27/07/2015

Dagboek: Ritme

Vorige week begon ik met een nieuw workoutprogramma en na twee weken merk ik dat ik zowaar uitkijk naar de volgende workout. Dat had ik niet verwacht! Nu hopen dat dat gevoel blijft en dat ik mijn nieuwe ritme vol kan houden. Maargoed, kijken jullie mee naar mijn week?

Zondag

Dagboek: Ritme

Onderweg naar training. De laatste tijd maken we vaak wraps als we lunch mee willen nemen. Ze zijn snel te maken, je kan er ongeveer alles instoppen en het is natuurlijk gewoon lekker.

Dagboek: Ritme

Door de zomer konden we niet trainen op onze gebruikelijke locatie, dus dit keer vond de repetitie buiten plaats. Het was ontzettend slecht weer dus eigenlijk zagen we het helemaal niet zitten, maar uiteindelijk hebben we heerlijk kunnen dansen.

Dagboek: Ritme

Dagboek: Ritme

Thuisgekomen dook ik achter mijn laptop om mijn dagboekpost te maken en Nala kwam gezellig bij me zitten. En ja, net toen ik een foto van haar wilde maken ging ze gapen. Grappig gezicht toch?

Dagboek: Ritme

Dit schattige witte beestje is twee weken lang best schuw geweest en precies op de avond voor hij en z’n maatje opgehaald worden besluit hij ineens bij ons te komen voor aandacht.

Maandag

Dagboek: Ritme

Goedemorgen! Tijd om aan het werk te gaan!

Dagboek: Ritme

Na mijn lunch ging ik op pad voor wat materialen en ik ging meteen op zoek naar wat extra sportkleding.

Dagboek: Ritme

Ik heb niet alle materialen kunnen vinden die ik nodig had, maar met deze aankoopjes ben ik wel erg blij.

Dagboek: Ritme

Thuis werkte ik weer verder en ‘s avonds aten we lekker zalm bij Romano’s ouders voor we thuis gingen schoonmaken.

Dinsdag 

Dagboek: Ritme

Ik begon de dag met een sessie cardio. Dat had ik lang niet gedaan!

Dagboek: Ritme

Verder was ik de hele dag druk met bloggen en werkte ik aan een DIY.

Dagboek: Ritme

Voor ik ging slapen maakte ik vast mijn lunch voor woensdag klaar en bereidde ik wat gezonde snacks voor om mee te nemen.

Woensdag

Dagboek: Ritme

Oeps! Ik heb maar één foto van woensdag. Ik werkte een dag op kantoor, at thuis even snel wat en ging daarna door naar danstraining.

Donderdag

Dagboek: Ritme

Tijd voor een workout! (Ja, zonder make-up en nog een beetje slaperig.)

Dagboek: Ritme

De rest van de dag was ik thuis aan het werk en ‘s middags hielpen Romano en ik iemand uit ons team met een choreo terwijl Nala toekeek. Daarna werkte ik weer lekker verder.

Vrijdag

Dagboek: Ritme

Mijn after-workout snack.

Dagboek: Ritme

Ik ging weer op pad voor materialen en dit keer kon ik gelukkig redelijk slagen. Nu hopen dat ik die DIY snel af kan maken en met jullie kan delen.

Dagboek: Ritme

Oeps! Dit was een minder gezonde maaltijd. Romano en ik bezochten namelijk aan het eind van de middag een trouwlocatie voor de tweede keer om te kijken of dit echt ‘onze’ locatie gaat worden. Daarna moesten we nog trainen, dus onderweg aten we snel even een hamburger.

Zaterdag

Dagboek: Ritme

Eindelijk, een weekend met een (bijna) lege agenda! Daar was ik stiekem best aan toe en ik besloot te beginnen met een lekker maskertje.

Dagboek: Ritme

Daarna ging ik verder met die DIY…

Dagboek: Ritme

…en experimenteerde ik een beetje in de keuken.

Dagboek: Ritme

De bioscoop bezoek ik niet meer zo vaak sinds ik geen Pathépas meer heb, maar Romano ging met een vriend naar Ant-Man en ik besloot mee te gaan. Ik had de trailer gezien en verwachtte niet veel van de film, maar uiteindelijk heb ik me prima vermaakt!

Hoe was jullie week? Vinden jullie een weekend zonder plannen af en toe ook zo lekker?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life10 reacties op “Dagboek: Ritme”

  July 27, 2015

  Ben erg benieuwd naar je DIY! Een trailer geeft niet altijd goed weer hoe de film is, fijn dat je je toch hebt vermaakt. Wel een echte actiefilm niet? Wij hadden wat plannen om moeten zetten vanwege het weer dit weekend, maar goed is ook niet erg.


  MySimplySpecial
  July 27th, 2015


  Nee een trailer geeft regelmatig een verkeerd beeld inderdaad, al vond ik de hoeveelheid actie nog best meevallen. Hadden jullie leuke plannen?


  zomersproetje
  July 27th, 2015


  We wilden gaan liggen bij een plas, eenmaal daar aangekomen begon het bewolkt te worden en te regenen. Toen daar in centrum maar wat gewandeld en ijs gegeten. Ook gezellig


  MySimplySpecial
  July 28th, 2015


  Haha nee daar was het niet helemaal het juiste weer voor inderdaad. Maar ijs eten is gelukkig altijd goed  July 27, 2015

  Wat fijn dat het nieuwe workoutschema zo goed bevalt! Ben benieuwd naar Ant-man, heb er al veel mensen over gehoord (met verschillende meningen).  July 27, 2015

  Wat fijn dat je wolkout zo goed bevalt!


  Saskia Henne

  July 27, 2015

  Heb je je locatie gevonden? Spannend!!
  En dat maskertje, smaakte dat echt naar witte chocolade? Hihi
  Fijn weekje, en fijn dat het ritme er in komt!
  xx


  MySimplySpecial
  July 27th, 2015


  We hebben de knoop nog niet doorgehakt, maar we hebben in elk geval een goede optie. Hihi ik heb ‘m niet geproefd, maar hij ruikt wel erg lekker naar chocola  July 28, 2015

  Jeetje, jij bent sportief! Ik ben al heel trots op mezelf als ik 1x per week iets aan sport doe!


  Romano

  July 29, 2015

  Niets over de auto?


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie