Dagboek: Romano's verjaardag - My Simply Special
10/11/2014

Dagboek: Romano's verjaardag

Afgelopen dinsdag was het tijd voor Romano’s verjaardag! Om 12 uur ‘s nachts heb ik mijn cadeautjes gegeven, dat doen we eigenlijk altijd als één van ons jarig is. Overdag moesten we allebei gewoon werken, maar op dinsdagavond zijn we gezellig uit eten geweest met zijn familie. Kijken jullie mee?

Dagboek: Romano's verjaardag

Braaf studeren voor de cursus Engels die we met de afdeling volgen.

Dagboek: Romano's verjaardag

Toch best gezellig zo met die kaarsjes aan!

Dagboek: Romano's verjaardag

Goedemorgen Amsterdam! Op dinsdag moest ik weer om 7:00 op kantoor zijn voor Engels. Geen tijd dus om ontbijt op bed te maken voor Romano.

Dagboek: Romano's verjaardag

Dagboek: Romano's verjaardag

Dagboek: Romano's verjaardag

Die avond zijn we naar Meat West geweest. Dit is een nieuw en erg leuk restaurant in de Hallen Amsterdam. We hebben heerlijk gegeten, en nee die steak was niet alleen voor mij! Het hoogtepunt? Dat was absoluut het Toblerone-taartje!

Dagboek: Romano's verjaardag

Op donderdag ben ik na werk nog even kort langs geweest bij een PR-bureau. Zo leerde ik onder andere het merk KIOMI kennen van Zalando. Wat een mooie items hebben ze!

Dagboek: Romano's verjaardag

Ook op vrijdag ben ik even op pad geweest na werk. Ik ben namelijk eindelijk een kijkje gaan nemen bij & Other Stories. Wat een mooie winkel en ze verkopen hele leuke kleding, accessoires en beautyproducten. De helft van de collectie staat inmiddels op mijn wishlist!

Dagboek: Romano's verjaardag

Ik heb me in kunnen houden bij & Other Stories, maar ik kocht wel nog een sjaal en een ketting bij Forever 21. Dat past nu even iets beter binnen mijn budget.

Dagboek: Romano's verjaardag

Onderweg naar het station kon ik het niet laten om nog even iets lekkers voor mezelf te kopen. Deze mokka-slagroomtruffels zijn zo lekker!

 

Dagboek: Romano's verjaardag

Winacties organiseren vind ik altijd erg leuk en afgelopen vrijdag kwam er weer één online! Je kan namelijk heel makkelijk zelf persoonlijke onderzetters maken, en ik geef tegoed weg waarmee je twee sets kan bestellen! Leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje. Meedoen is simpel, kijk hier voor de instructies.

Dagboek: Romano's verjaardag

Romano was dit weekend in Polen voor een salsafestival, dus ik was alleen thuis. Tijd om uit te slapen, te lezen en natuurlijk te bloggen. En een ontbijtje op bed? Dat kan ook prima als je alleen bent.

Dagboek: Romano's verjaardag

Nala houdt me gezelschap als ik achter mijn laptop zit.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hebben jullie een leuke week gehad?

 Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: Romano’s verjaardag”

  November 10, 2014

  Nog gefeliciteerd met Romano! Na alle verslagen over & Other Stories op allerlei blogs moet ik er toch maar eens een kijkje gaan nemen denk ik :D.  November 10, 2014

  Heerlijk dat ontbijtje op bed! En wat een lieve kat zeg  November 10, 2014

  Leuke week heb jij gehad! lekker eten ook allemaal mmm…
  Waar hebben ze winkels van & Other Stories?


  MySimplySpecial
  November 10th, 2014


  In Nederland is er alleen nog maar een winkel in Amsterdam (Heiligeweg 26–28), maar ze hebben ook een online shop (€6,- verzendkosten).  November 14, 2014

  Die bloemen bovenaan je blogpost, prachtig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie