Dagboek: Rond onze eerste bruiloft - My Simply Special
02/08/2016

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Zijn jullie klaar voor lekker veel foto’s? Vorige week plaatste ik namelijk geen dagboek online omdat we aan het bijkomen waren van onze Hindoestaanse bruiloft. Vandaag laat ik dus zien hoe mijn week voor de bruiloft eruit zag en de week erna. De foto’s van de bruiloft zelf komen er ook aan, maar die deel ik in aparte posts zodat ik rustig alles kan vertellen. 

Maandag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Twee weken gelden werkte ik op maandag thuis. Het was mooi weer dus ik ben in mijn bikini in de tuin gaan werken. Nouja, een deel van de dag, want op een gegeven moment werd het me toch wat te warm.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Die avond aten we samen in de tuin. Zo fijn!

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Daarna moesten we nog wat dingen regelen, maar we bleven lekker buiten zitten en Nala kwam er ook bij.

Dinsdag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Dinsdag was een kantoordagje en onderweg naar huis haalde ik nog wat boodschappen. Ik wist niet dat de AH nu ook ongezoete melkvervangers heeft, heel fijn!

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Die avond aten we sushi met Romano’s ouders en zusjes. We spraken af niet te veel te praten over wat er nog voor de Hindoestaanse bruiloft geregeld moest worden, maar dat lukte natuurlijk niet heel erg.

Woensdag

Hmm, ik geloof dat ik van woensdag geen foto’s heb. Ik werkte in elk geval een deel van de dag op kantoor, ‘s middags maakte ik het huis klaar voor de bruiloft die de dag erna zou beginnen en ‘s avonds ging ik nog met Romano naar een verjaardag van een familielid van hem.

Donderdag- Zondag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Donderdag begon de bruiloft, of nou ja donderdagmiddag, dus ik begon met het lakken van mijn nagels. Hoe de rest van de dagen verliep vertel ik binnenkort.

Maandag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Maandag stond in het teken van bijkomen, nagenieten en opruimen. Zo ben ik bijvoorbeeld mijn saree-bloesjes gaan wassen…

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

…en ik ging met mijn nieuwe, gekregen Kindle aan de slag.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Toen ik de post uit ging zoeken kwam ik ook een pakketje tegen. Door de drukte had ik er niet meer bij stilgestaan, maar ik mocht pas iets uitzoeken bij de webshop Marington. Ik koos voor deze kleine schoudertas. Is hij niet cute? Ik kies al snel voor zwart, maar zo’n gekleurd tasje is ook wel erg leuk.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Mijn telefoon (Samsung Galaxy) past er precies in en dan passen er nog wat kleine dingen bij. Perfect voor een feestje.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

We hadden van een aantal gasten bloemen gekregen en die gaf ik een mooi plekje in huis.

Dinsdag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Dinsdag ging ik weer gewoon aan het werk en ik ging onder andere op pad voor een afspraak. ‘s Avonds was het gelukkig weer heerlijk weer en we aten dus buiten.

Woensdag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Woensdag werkte ik deels thuis en tussendoor ben ik met Romano onze trouwringen op gaan halen! Mijn verlovingsring zou opgestuurd worden voor een opfrisbeurt, maar uiteindelijk bleken ze ‘m ter plekke weer netjes te kunnen maken dus dat kwam goed uit.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Toen we daarna een broodje aten brak het stangetje achter mijn ondertanden. Nee! Ik heb toen snel mijn oude ortho gebeld en daar kon ik aan het eind van de middag al terecht om ‘m eruit te laten halen.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Ik was toch op pad, dus ik ging meteen maar langs de garage. Mijn auto maakt een raar geluid als ik een beetje doorrij, maar ze konden er zo snel niet achter komen wat het probleem was. Nu moet ik ‘m helaas binnenkort wat langer wegbrengen.

Donderdag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Ik was al de hele week ontzettend moe van alle drukte rondom de bruiloft en toen ik donderdag vroeg opstond om naar kantoor te gaan bleek mijn lichaam dat wat te veel te vinden. Ik ben toen maar op de bank gaan liggen en heb op die manier gewerkt. Nala was ook druk bezig want die was heel zielig met een levend muisje aan het spelen. Zien jullie ‘m zitten op de foto?

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Snack!

Vrijdag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Vrijdag ging het gelukkig weer iets beter. Gelukkig maar, want die avond hadden we een bruiloft van familie van Romano. Dit was mijn kapsel.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Ik koos voor een paars jurkje, mijn nieuwe tasje en platte schoenen om mijn voeten een beetje te sparen.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

We moesten naar België rijden voor de bruiloft, dus we vertrokken op tijd en aten onderweg.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Yes, we kwamen perfect op tijd aan!

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Pretty!

Zaterdag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Goedemorgen Veldhoven! Omdat we allebei nog moe waren besloten we niet naar huis te rijden, maar in een klein hotel te slapen in Nederland.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

We gingen daarna namelijk naar Rotterdam waar we met vrienden af hadden gesproken. We verzamelden bij iemand thuis en hij heeft dit leuke bord in de keuken hangen.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Oh, en hij heeft een bijzonder huisdier!

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

We bezochten met een groepje het zomercarnaval en gelukkig bleef het redelijk droog. (Afgezien van één stevige bui die ons flink nat maakte.) ‘s Avonds gingen we gezellig met z’n allen uit eten en kletsen we nog een hele tijd bij iemand thuis. Het idee was om nog naar een salsafeest te gaan, maar Romano en ik hebben dat maar overgeslagen omdat we te moe waren.

Zondag

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Zondag hadden wij wat vrienden over de vloer, maar al met al was het een rustig dagje. We regelden wat dingen voor de bruiloft, werkte de tuin bij en kletsten gezellig.

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

‘s Avonds hingen we op de bank en genoten we van chocoladepopcorn. (Gevaarlijk lekker!)

Hebben jullie een leuke week achter de rug? Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Rond onze eerste bruiloft”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie