Dagboek: Salsa Beach Festival - My Simply Special
13/07/2015

Dagboek: Salsa Beach Festival

Jullie hebben in mijn dagboeken al vaak gelezen dat Romano en ik nu sinds een paar maanden trainen bij een showteam. Nu is het team vrij groot, dus elke keer dat er een optreden is wordt er gekeken wie er meedoet. En deze week kreeg ik ineens te horen dat ik op mocht treden op het Salsa Beach Festival! Dat betekende extra hard trainen, een hele leuke avond en mijn eerste optreden met dit team!

Zondag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Hoi! Dit is één van de twee katten die twee weken bij ons logeren.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Yumm! Koekjes uit Suriname.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Ik was vroeg wakker en maakte meteen mijn dagboek, ‘s middags was het tijd voor een training en ‘s avonds maakte Romano een lekkere lasagne en konden we even ontspannen.

Maandag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Goedemorgen!

Dagboek: Salsa Beach Festival

Ik had een lekker productief dagje en kon een aantal blogposts afmaken.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Samen met Romano dook ik aan het eind van de dag nog een uurtje de tuin in en daarna aten we bij zijn ouders.

Dinsdag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Ik werkte weer een dagje bij een klant en iemand vond dit arme vogeltje in het kantoor.

Woensdag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Een dagje bloggen en tussendoor ruimde ik alle trouwflyers en -boekjes eens op.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Pakketjes blijven leuk!

Dagboek: Salsa Beach Festival

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe leren slippers want mijn oude zijn helaas echt versleten. Ik koos voor deze simpele maar mooie van Esprit.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Oh en ik bestelde ook deze mooie pumps. Ze zijn echt heel hoog, maar wel erg mooi!

Dagboek: Salsa Beach Festival

Die avond was het weer tijd voor een training en ik hoorde dat ik zaterdag al op zou mogen treden. Heel erg leuk, maar ook spannend! Ik raakte alleen tijdens één van de lifts een lamp (ze hangen heel erg laag), dus thuis pakte ik er maar een icepack bij.

Donderdag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Hij is niet helemaal op, maar nu toch wel echt uitgedroogd. Ook mijn trucje hielp helaas niet meer.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Even knuffelen!

Dagboek: Salsa Beach Festival

Na een ochtendje thuis werken vertrok ik naar Amsterdam voor een bloggersborrel van mijn mediabureau. We gingen varen door Amsterdam, genoten van allemaal lekkere hapjes en konden kennis maken met elkaar.

Dagboek: Salsa Beach Festival

De hele groep!

Dagboek: Salsa Beach Festival

Voor we naar huis gingen kregen we allemaal nog een tasje mee naar huis met leuke spullen en een persoonlijk cadeautje. Benieuwd wat erin zat? Ik laat het hier zien.

Vrijdag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Ik werkte een paar uur thuis en haalde daarna een vriendin op. De eerste stop? Het tuincentrum! Ik had nog wat nodig voor mijn moestuintje en de tuin.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Onze tweede stop was de Action waar ik wat spullen haalde voor een DIY. Daarna besloten we nog wat te winkelen (we hadden allebei nog het één en ander nodig) en we genoten in het zon van een broodje.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Daarna gingen we naar mijn huis, waar we met de moestuin aan de slag gingen, lekker kletsten en samen een nieuwe smoothie uitprobeerden. Gezellig!

Dagboek: Salsa Beach Festival

Na het eten vertrokken Romano en ik weer naar Amsterdam voor een training. Eén van de meiden was de dag ervoor jarig geweest, dus we genoten tussendoor van wafels met aardbeien en slagroom.

Zaterdag

Dagboek: Salsa Beach Festival

Mijn zaterdag bestond uit uitslapen, een paar uur werken, mijn spullen inpakken en appelflappen bakken. Om half vijf was het tijd om te vertrekken richting SnowWorld Zoetermeer, de locatie van het driedaagse festival waar we op gingen treden.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Alvast even wennen aan het (eigenlijk veel te kleine) podium.

Dagboek: Salsa Beach Festival

Daarna hadden we een paar uur de tijd om nog een beetje te oefenen, wat te eten en te ontspannen.

Dagboek: Salsa Beach Festival

We genoten buiten nog van een kop warme Chocomel met slagroom terwijl we onder een paar dekentjes bij een vuurtje zaten. Daarna was het tijd om ons klaar te maken voor de show. De shows begonnen pas op middernacht en wij mochten beginnen. Het ging niet helemaal perfect, maar ik heb er in elk geval ontzettend van genoten! (Ik heb nu nog niet alle foto’s van deze dag en het optreden, dus die laat ik jullie later nog een keer zien.)

Heb ik lezeressen die ook het Salsa Beach Festival bezocht hebben?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Salsa Beach Festival”

  July 13, 2015

  Warme chocomel? Dat is toch voor de winter? Wel gaaf dat jullie in een showteam dansen. Wat voor type dans is dat? Ik dacht eerst ballroom, omdat jullie samen dansen, maar dit ziet er niet uit als ballroom.


  MySimplySpecial
  July 13th, 2015


  Haha ja dat is het ook! Alleen het was zaterdag om 11 uur ‘s avonds al behoorlijk fris en we hadden er gewoon zin in. Dit team mixt verschillende stijlen als kizomba, modern, zouk, tango en wals. Het stuk wat we dit weekend lieten zien bevat vooral kizomba en modern.  July 13, 2015

  Wat een leuke week! En die pumps zijn echt prachtig  July 13, 2015

  Zo een kat wil ik heel graag, wauw wat is die mooi !  July 13, 2015

  Wat aardig dat je twee katten in huis genomen hebt voor 2 weken
  Die pumps zijn wel enorm mooi!  July 13, 2015

  Die koekjes uit Suriname zien er heerlijk uit.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie