Dagboek: Samen met Liam - My Simply Special
23/01/2019

Dagboek: Samen met Liam

Afgelopen weekend was Romano een paar dagen weg met vrienden en was ik met Liam thuis. Mijn moeder kwam ook een deel van het weekend, maar ik heb dus vooral veel met mijn kleine mannetje gespeeld. Hij lijkt echt elke dag meer te leren en te begrijpen en dat is zo leuk om te zien! Anyway, kijken jullie weer mee naar mijn week?

Dagboek: Samen met Liam

Dinsdag was ik een dag met Liam thuis en hij at een heleboel druiven. 

Dagboek: Samen met Liam

Het was koud, maar mooi weer buiten dus we gingen op pad voor wat boodschappen.

Dagboek: Samen met Liam

Thuis maakte ik een witlofsalade als lunch. (In de schaal zie je de dressing die ik eerst maakte.)

Dagboek: Samen met Liam

We hebben inmiddels zo ontzettend veel foto’s en video’s van Liam, dus de laatste tijd ben ik af en toe bezig met uitzoeken en weggooien. Daar ben ik voorlopig nog wel mee bezig, maar misschien dat ik daarna dan eindelijk een fotoboek en/of video kan maken van zijn eerste jaar bijvoorbeeld. Ik ben heel goed in alles netjes bewaren, maar ik loop flink achter met fotoboeken.

Dagboek: Samen met Liam

De rest van de dag speelden we thuis en Liam ‘hielp’ met het uitruimen van de vaatwasser.

Dagboek: Samen met Liam

Woensdag had ik eerst een leuke, zakelijke afspraak en de rest van de dag werkte ik vanuit huis. Aan het eind van de middag reed ik langs de drogist en supermarkt en ik kwam thuis met suikerbrood. Ik had dat echt al zo lang niet gegeten, maar het blijft lekker.

Dagboek: Samen met Liam

Toen ik donderdag thuiskwam na een dag op kantoor, begon het net enorm te hagelen. Binnen een paar minuten was alles wit!

Dagboek: Samen met Liam

Op vrijdag stond Romano al vroeg op om zijn vlucht te halen en daardoor werden Liam en ik ook wakker. We zwaaiden hem uit en daarna at ik mijn ontbijt op bed op terwijl Liam lekker speelde.

Dagboek: Samen met Liam

‘s Middags gingen we langs een vriendin. We begonnen op de bank, maar uiteindelijk zaten we in de keuken op de vloer terwijl Liam om ons heen rende en speelde.

Dagboek: Samen met Liam

Die avond was ik een autootje van Liam kwijt, maar ineens was Nala er mee aan het spelen. Gevonden!

Dagboek: Samen met Liam

Zaterdag waren we thuis…

Dagboek: Samen met Liam

…en halverwege de middag kwam mijn moeder. Liam wist meteen Laila’s riem uit de tas te vissen.

Dagboek: Samen met Liam

En ja hoor, later die middag gingen we Laila uitlaten.

Dagboek: Samen met Liam

‘s Avonds speelden mijn moeder en ik een paar potjes Rummy.

Dagboek: Samen met Liam

Zondagochtend gingen we naar het tuincentrum waar Liam lekker kon rennen, klimmen en glijden.

Dagboek: Samen met Liam

Mijn moeder had een tijdschrift mee met een interessant artikel. Het komt er eigenlijk op neer dat als jij haast hebt en daardoor gestresst raakt, het lichaam van je kind daar op reageert met een tragere hartslag, lagere spierspanning en trager bewegen. Daar kunnen ze dus niks aan doen, maar het helpt niet om sneller de deur uit te komen. Goed om te weten voor als Liam wat ouder is! 

Dagboek: Samen met Liam

‘s Middags gingen we langs bij de buren voor de verjaardag van een van onze buurjongens. We aten een lekker stukje taart terwijl Liam lief met de andere kinderen speelde.

Dagboek: Samen met Liam

Laila knuffelen!

Dagboek: Samen met Liam

En ja hoor, ‘s avonds werd er weer rummy gespeeld. Met wat lekkers natuurlijk.

Dagboek: Samen met Liam

Maandag was voor mij een werkdag en ‘s avonds kwam Romano weer thuis vlak voordat Liam naar bed ging, dus ze konden mooi nog even knuffelen.

Dagboek: Samen met Liam

Ik kreeg een lekker cadeautje!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Samen met Liam”

  January 23, 2019

  Wat een gezellig weekje! Foto’s uitzoeken en bijhouden is altijd zo’n gedoe. Ik heb geen kinderen, maar ook ik vind het lastig om alles goed te archiveren en op tijd te laten afdrukken in fotoboeken! Met een kindje lijkt het me helemaal zo’n klusje waar je steeds niet aan toe komt en echt even voor moet zitten!
  Wat wordt Liam al groot zeg. Leuk om te zien hoe hij lekker aan het spelen is en met het hondje in de weer is, super schattig!  January 23, 2019

  Je hebt opnieuw echt prachtige foto’s!
  Wat een leuke week ook :).

  Groetjes,
  Eline


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie