Dagboek: Schoen zetten - My Simply Special
20/11/2019

Dagboek: Schoen zetten

Vorige week was het Sint Maarten en nu begint alles rondom Sinterklaas. Twee feesten waar ik leuke herinneringen aan heb en ik vind het prachtig om dit nu met de kleintjes te gaan vieren. We houden het dit jaar nog heel simpel, maar Liam mocht wel voor het eerst zijn schoen zetten! (En Zoey natuurlijk ook.) Verder gingen we met beide kids naar het consultatiebureau, had ik afgesproken met twee vriendinnen, waren we allemaal niet zo fit en gingen we ook al aan de slag met dingen voor Kerst.

Dagboek: Schoen zetten

Goedemorgen! Ik zat Zoey te voeden op de bank en Liam kwam een kusje geven. Hij is nog steeds zo lief voor Zoey, heerlijk om te zien. Soms vind hij (als hij zelf honger heeft) wel dat ze moet stoppen met drinken of dat ze in de box moet slapen ofzo, maar meestal wil hij juist dat ze mee komt spelen. 

Dagboek: Schoen zetten

De fysio kwam voor de laatste keer en Liam vond dat natuurlijk ook interessant.

Dagboek: Schoen zetten

Mijn moeder kwam langs en we plakten stickers met Liam.

Dagboek: Schoen zetten

Af en toe bestel ik bij Kruidvat een flinke voorraad luiers en ik zag dit keer dat de doos gebruikt kon worden als racebaan. Dat vond Liam uiteraard een goed plan.

Dagboek: Schoen zetten

Ik bracht Liam weg en hij wilde absoluut zijn muts op. Hihi! 

Dagboek: Schoen zetten

De rest van de dag stond vooral in het teken van werken en ‘s middags kocht ik een paar cadeautjes en haalde ik de boodschappen op.

Dagboek: Schoen zetten

Donderdagochtend hielp Liam me met het uitruimen van de vaatwasser…

Dagboek: Schoen zetten

…en daarna gingen we naar het consultatiebureau. Voor Liam was het alleen een controle, maar Zoey kreeg haar eerste prikken. Bah!

Dagboek: Schoen zetten

Netjes geparkeerd!

Dagboek: Schoen zetten

Er kwam een lief cadeautje binnen voor Zoey…

Dagboek: Schoen zetten

…en ik pakte zelf ook wat dingen in.

Dagboek: Schoen zetten

We waren allemaal al dagen flink verkouden en Liam had af en toe koorts, dus vrijdag deden we rustig aan. Na Liams dutje gingen we wel op pad, want ik wilde naar een groot tuincentrum om te kijken bij de kunstbomen. Ze bleken een echte kerststal te hebben en één van de alpaca’s had net een half uur voordat we bij het hok aankwamen een baby gekregen! Bij het tuincentrum wisten ze blijkbaar niet dat ze zwanger was, maar het was wel bijzonder om te zien. 

Dagboek: Schoen zetten

Er was ook vanalles te doen voor kids, waaronder deze draaimolen en een treintje dat door een tunnel reed. Dat viel uiteraard in de smaak.

Dagboek: Schoen zetten

Ook alle bewegende beesten en dorpjes waren heel interessant.

Dagboek: Schoen zetten

Kolven in pyjama op zaterdagochtend.

Dagboek: Schoen zetten

Lief meisje, wat word je snel groot!

Dagboek: Schoen zetten

Aan het eind van de ochtend trok ik mijn schoenen aan, dus Liam nam meteen mijn pantoffels over.

Dagboek: Schoen zetten

Ik had afgesproken met twee vriendinnen om samen te lunchen en het nieuwe huis van een van hen te bekijken. We hebben lekker zitten kletsen en de middag was zo voorbij.

Dagboek: Schoen zetten

Zaterdag heb ik Liam geprobeerd uit te leggen wie Sinterklaas is en mocht hij zijn schoenen en Zoey’s pantoffels bij de deur neerzetten. De volgende ochtend was hij het zelf alweer vergeten, tot we er over begonnen. Toen moesten we natuurlijk meteen gaan kijken. Liam kreeg een setje stickers en Zoey een rammelaar (voor haar heb ik gewoon items uit de kast ingepakt en dat is meer zodat Liam leert dat niet alles voor hem is).

Dagboek: Schoen zetten

In het wilde weg stickers op een vel papier plakken is leuk, maar ik besloot het wat leerzamer te maken door steeds andere vormen te tekenen. Zo kunnen we mooi oefenen.

Dagboek: Schoen zetten

Tijdens mijn zwangerschap had ik het veel warmer, maar nu ben ik weer een koukleum. Hoog tijd dus om mijn elektrische deken in bed te leggen.

Dagboek: Schoen zetten

Ik naaide touwtjes aan Liams nieuwe wanten.

Dagboek: Schoen zetten

Romano was de hele dag weg en Liam was ‘s ochtends even met mijn schoonvader op pad.

Dagboek: Schoen zetten

Aangezien Zoey een dutje deed, kon ik aan de slag met een DIY voor kerst.

Dagboek: Schoen zetten

‘s Middags kwam mijn vader op bezoek en hij had een cadeautje mee: een boek over Kerst en een boek over Sinterklaas. Perfect, zoiets hadden we nog niet. Aan het eind van de dag moest ik het boek over Sinterklaas ook meteen twee keer voorlezen.

Dagboek: Schoen zetten

Goedemorgen! Hier zat ik Zoey te voeden voor ik naar kantoor ging. Aan het eind van de dag haalde ik onderweg naar huis Liam op. Toen ik hem zag, tilde ik hem op om hem een knuffel te geven en hij ging meteen onder mijn jas en sjaal zoeken naar Zoey. Zo schattig!

Hoe vaak mogen jullie kinderen hun schoen zetten?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Schoen zetten”

    November 20, 2019

    Wat lief dat Liam zo goed samen kan met Zoey en dat hij zo goed probeert te helpen! Schattig om te zien. En hihi die baby alpaca, dat lijkt me ook wel bijzonder om te zien! Ook leuk dat jullie Sinterklaas vieren met de kids, vooral als je er zelf zulke mooie herinneringen aan hebt!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie