Dagboek: Snel voorbij - My Simply Special
14/03/2017

Dagboek: Snel voorbij

Wat is afgelopen week snel voorbij gegaan! Ik heb echt het idee dat ik gister nog mijn vorige dagboekpost zat te typen! Ik heb in elk geval weer leuke dingen gedaan. Zo kreeg ik heel leuke post van Noppies, kwam er een vriendin van vroeger met haar zoontje op bezoek, hielp ik met klussen in het nieuwe huis van een vriendin en zochten Romano en ik eindelijk een vakantie uit. 

Maandag

Dagboek: Snel voorbij

Maandag was ik thuis aan het werk toen mijn moeder belde met de vraag of ik trek had in een appelflap. Natuurlijk, daar zeg ik geen nee tegen! Dus hebben we ze samen op zitten eten terwijl we zaten te kletsen.

Dagboek: Snel voorbij

Daarna ging ik weer aan het werk maar bleek het internet er uit te liggen. Dat maakt werken lastig!

Dagboek: Snel voorbij

Ik was nog bezig met het maken van leuke post voor een andere zwangere blogger dus ik besloot dat af te maken…

Dagboek: Snel voorbij

…en meteen naar de brievenbus te lopen. Zo kon ik fijn genieten van het mooie weer.

Dagboek: Snel voorbij

Het internet lag er nog steeds uit, dus begon ik aan een nieuw DIY-project waarover ik binnenkort een post wil schrijven. ‘s Avonds volgde ik een webinar (terwijl ik mijn teennagels lakte).

Dinsdag

Dagboek: Snel voorbij

Dinsdag begon mijn dag met een afspraak bij de fysio en daarna ben ik nog wat materialen gaan halen voor DIY-projecten. Ook kwam ik deze paaseitjes tegen. Romano had het al steeds over de paaseitjes van Milka, dus deze foto stuurde ik naar hem.

Dagboek: Snel voorbij

Aan het werk!

Dagboek: Snel voorbij

Mijn mini-babybuikje. Ik ben heel benieuwd wanneer hij hard gaat groeien!

Dagboek: Snel voorbij

Aan het eind van de middag haalde ik boodschappen op en ik kwam erachter dat ik die zware kratten gewoon niet meer moet tillen. Dat vond mijn buik niet leuk. Oeps!

Dagboek: Snel voorbij

‘s Avonds was er een voorlichtingsavond over borstvoeding van onze verloskundigenpraktijk. Het duurde niet heel lang, maar het was wel erg nuttig. Romano was geloof ik een beetje bang dat er verder geen mannen zouden zijn, maar het was juist voor ons allebei heel interessant en de meeste zwangeren hadden een partner bij zich.

Woensdag

Dagboek: Snel voorbij

Toen ik ‘s ochtends achter mijn laptop ging zitten kwam Nala er gezellig bijliggen.

Dagboek: Snel voorbij

In de loop van de ochtend ging ik mee met een vriendin toen ze de sleutel van haar nieuwe huis kreeg. En daar moet natuurlijk op geproost worden!

Dagboek: Snel voorbij

Lunch! De laatste tijd eet ik regelmatig een witlofsalade als lunch met iets van brood erbij.

Dagboek: Snel voorbij

In de loop van de middag stopte ik met werken want er kwam een vriendin van vroeger langs. We waren ooit buurmeisjes en zagen elkaar heel erg vaak, maar de laatste 10 (of meer) jaar hebben we eigenlijk geen contact gehad doordat we gingen studeren, reizen etc. Nu was ze even in Nederland en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om weer bij te kletsen en kennis te maken met haar zoontje. Dat vond ik zeker leuk! We hebben uitgebreid zitten kletsen over van alles en nog wat en natuurlijk over zwanger/moeder zijn. Nala was nog niet eerder bij zo’n klein kindje (hij is 7 of 8 maanden oud) in de buurt geweest. Ze was heel schrikachtig (dat is ze vaak), maar vond het allemaal ook extreem interessant. Heel grappig om te zien en ik ben benieuwd hoe dat zal gaan als we straks zelf een baby hebben.

Dagboek: Snel voorbij

Na het eten werd er bij een dealer bij ons in de buurt de nieuwe Alfa Romeo Stelvio gepresenteerd en aangezien Romano weg is van auto’s namen we een kijkje. Na een half uurtje hadden we het wel gezien en thuis dook ik met mijn laptop in bed om nog een paar uur te werken.

Donderdag

Dagboek: Snel voorbij

Nagels lakken tijdens het werken, handig!

Dagboek: Snel voorbij

In de loop van de ochtend moest ik naar de fysio en daarna heb ik mijn auto weer toonbaar gemaakt. Dat was hard nodig!

Dagboek: Snel voorbij

Thuis lag er post voor me klaar! Van Noppies kreeg ik dit te schattige giftsetje…

Dagboek: Snel voorbij

…met daarin deze leuke kleertjes! Ik ben helemaal gek op streepjes, dus ik kan nu al niet wachten om dit heerlijke setje bij onze mini aan te kunnen trekken!

Dagboek: Snel voorbij

De rest van de dag werkte ik aan twee recepten. Heel vervelend als je daarvoor met chocola aan de slag moet! Hihi!

Vrijdag

Dagboek: Snel voorbij

Vrijdag ging het allemaal niet zo als ik gepland had, helaas. Ik wilde een video opnemen maar er ging steeds iets mis, dus ik heb dat drie keer moeten doen. Na poging drie was ik nog niet tevreden over de kwaliteit, maar kon ik het ook niet opbrengen nog een keer overnieuw te beginnen.

Dagboek: Snel voorbij

‘s Middags zou ik een zakelijke meeting hebben maar die werd afgezegd, dus ik ging op pad om een nieuwe kruik te halen. Die van mij bleek donderdagavond stuk te zijn en aangezien ik ‘m nu bijna elke dag gebruik, wilde ik meteen een nieuwe hebben. De rest van de dag en avond werkte ik aan de video en wat andere dingen voor mijn blog en YouTube-kanaal.

Zaterdag

Dagboek: Snel voorbij

Goedemorgen! Ik ontbeet al vroeg want het was weer tijd voor mijn kunstschaatsles!

Dagboek: Snel voorbij

Op deze foto heb ik mijn meest prachtige kleren aan maar niet heus. Ik heb namelijk allemaal oude kleding verzameld want ik ging een vriendin helpen klussen in haar nieuwe huis. Ik bedacht alleen wel dat ik nu natuurlijk geen oude klusbroek meer heb die past. Oeps! Dan maar een elastiekje gebruiken om mijn normale klusbroek dicht te houden en een lange trui eroverheen. ‘s Avonds was ik echt helemaal op dus keken Romano en ik lekker thuis een film.

Zondag

Dagboek: Snel voorbij

Goedemorgen! Mijn zondag begon met ontbijten in bed en daarna een beetje werken. ‘s Middags hebben Romano en ik eindelijk een vakantie uitgezocht. We willen namelijk nog een keer samen weg voor ik te ver in mijn zwangerschap ben om te mogen vliegen.

Dagboek: Snel voorbij

Verder werkte ik aan een DIY, deed huishoudklusjes en opende wat dozen met mijn oude kinderspullen. Ik wilde namelijk de boeken verzamelen die geschikt zijn voor kleine kinderen en dit is wat ik eruit haalde. Het is al een flinke verzameling en deze boeken staan nu alvast in onze boekenkast. Zo leuk!

Hebben jullie een fijne week achter de rug en kunnen genieten van het mooie weer?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Snel voorbij”

  March 14, 2017

  Ik heb vooral enorm genoten van het weekend: wat een heerlijk weertje zeg!

  Wat een leuk kastje trouwens op de een na laatste foto! Zoiets wil ik ook nog voor in ons huis


  MySimplySpecial
  March 14th, 2017


  Fijn dat je zo genoten hebt! Die kast blijft leuk hè? Hij is van Zuiver en we hebben de poten zwart gemaakt.  March 14, 2017

  Ah wat leuk al die kinderboeken! Zitten er paar tussen die vroeger hier favoriet waren!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie