Dagboek: Spa Zuiver - My Simply Special
17/03/2014

Dagboek: Spa Zuiver

|| Mooie bloemen in de tuin! ||

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen weer? Ik ben niet heel veel buiten gewest, maar ook als ik binnen ben wordt ik echt vrolijk van de zon. Heerlijk! Iets minder fijn is dat ik deze week echt heel rustig aan heb moeten doen aangezien ik me niet zo goed voelde. Samen met Romano ben ik een dagje naar Spa Zuiver geweest (een lief cadeau van vrienden) en dat voelde echt alsof we op vakantie waren! De rest van de week heb ik veel liggen lezen om mijn energie te sparen. Op naar een hopelijk betere week.

Dagboek: Spa Zuiver

|| Nala mocht voor het eerst echt naar buiten en ging op ontdekkingstocht door de tuin… ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| … terwijl Romano en ik Catan speelde op het gras. En ja, ik was rood ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Zouden havermoutmuffins lekker zijn? Ik probeerde het uit en dat viel zeker niet tegen. ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Al vroeg onderweg naar een winkel voor een leuk project… ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| …en na een paar uur hard werken even lekker een broodje zalm eten. Daar was ik aan toe! ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Ik probeer de laatste tijd steeds verschillende YouTube workouts om weer een beetje in vorm te komen. ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Een dagje lekker samen ontspannen. Wat een fijne spa! ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Nala komt lekker bovenop mijn voeten liggen. ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Ik droeg eindelijk weer eens een felle lipstick! ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Gezonde snack… ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| …en een boekje lezen op de bank. ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Date night! ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Romano ging trainen… ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| …en ik ging swatchen en foto’s maken. ||
 
Dagboek: Spa Zuiver

|| Dit mooi weer vraagt om een zomers kleurtje! ||

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hebben jullie een leuke week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: Spa Zuiver”

  March 17, 2014

  Wat vervelend dat je je afgelopen week wat minder voelde. Hopelijk gaat het aanstaande week weer wat beter. Ondanks heb je toch nog wat leuke dingen gedaan aan de diary te zien. Ik maak ook vaak havermout cakejes en vind ze heerlijk! Hoop dat je lekker bent opgeknapt tijdens jullie spa dagje! Fijne nieuwe week gewenst en liefs Svenja.  March 17, 2014

  Wat is nala een poepie! Ik ben ook bij Spa zuiver geweest, is inderdaad heel fijn daar Have a lovely week!  March 17, 2014

  Heerlijk zo’n dagje Spa zuiver, wel jammer dat je je niet helemaal fit voelde. Hopelijk gaat het nu weer beter. Leuke foto’s om te zien.  March 17, 2014

  Lekker zo een dagje spa. Die topcoat van je laatst foto is fijn he? Waar heb je die gehaald? Die van mij is namelijk toe aan vervanging


  Margot // MySimplySpecial
  March 17th, 2014


  Ja die topcoat is zeker erg fijn! Dit flesje kocht ik in Amerika, maar normaal gesproken bestel ik het in de webshop van Cynthia: http://shop.misslipgloss.nl/inm-out-the-door/nl/page/59/  March 17, 2014

  Leuke foto’s, het is echt heerlijk he zo een dagje naar de spa toe  March 19, 2014

  Ik wil echt nog een keer naar Spa Zuiver. Ik woon in Amsterdam, maar nog nooit geweest.. Ik ben wel echt gek op de sauna! Leuke foto’s!  March 28, 2014

  Leuke plog :-)! En, ik ben ook fan van Spa Zuiver


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie