Dagboek: Spa - My Simply Special
03/08/2015

Dagboek: Spa

Waarom ga ik eigenlijk niet vaker naar de spa? Romano stelde van de week ineens voor om een avondje naar Spa Zuiver te gaan om lekker te ontspannen. Wat was dat een goed idee! Het zal er voorlopig wel weer niet van komen, maar ik zou het helemaal niet vervelend vinden om dit regelmatig te herhalen!

Zondag

Dagboek: Spa

Vorig weekend hadden we voor het eerst eens geen echte plannen en daar genoten we van door veel te lezen en lekker rustig aan te doen. Ik maakte eigenlijk alleen deze foto, maar die past wel prima bij zo’n luie dag.

Maandag

Dagboek: Spa

Mijn dag begon met een workout en in mijn shirtje stond deze leuke tekst. Daarna dook ik achter mijn laptop om een paar uur te werken.

Dagboek: Spa

Na mijn lunch vertrok ik richting Amsterdam voor een gezellige afspraak met vriendinnen. Zo fijn om weer bij te kunnen kletsen!

Dagboek: Spa

Thuis ging ik weer aan het werk. Nala had mijn stoel ingepikt, maar vond het prima dat ik erbij kwam zitten. Schattig beestje!

Dinsdag

Dagboek: Spa

Romano stelde voor om die avond naar de spa te gaan, dus ik zette onze spullen vast klaar na mijn workout.

Dagboek: Spa

Tussen het werken door lakte ik snel mijn nagels.

Dagboek: Spa

Ja, heerlijk! We kozen voor een arrangement met toegang tot de spa en een tweegangendiner. Zo fijn!

Woensdag

Dagboek: Spa

Woensdag werkte ik weer een dag op kantoor en toen ik thuiskwam stond er een pakketje voor me. De plaid die ik besteld had was heel erg mooi, maar helaas veel lichter dan ik had verwacht dus die gaat terug. Met de drie kussens ben ik wel heel blij.

Dagboek: Spa

Na danstraining brachten Romano en ik een heel kort bezoekje aan zijn ouders om ze te feliciteren met hun trouwdag. We kregen wat sushi aangeboden en dat sloeg ik natuurlijk niet af.

Donderdag

Dagboek: Spa

Donderdag was niet een heel bijzondere dag, ik heb gewoon lekker heel hard gewerkt en veel kunnen doen. Oh en als lunch maakte ik een broodje met avocado. Yumm!

Dagboek: Spa

Tussendoor deed ik snel even boodschappen zodat we weer wat groente en fruit in huis zouden hebben.

Vrijdag

Dagboek: Spa

Ik heb de laatste tijd regelmatig zin om nieuwe recepten uit te proberen en ook het maken van foto’s van die probeersels vind ik leuk. Niet elk recept vind ik heel geslaagd (soms zelfs heel vies), maar vrijdag maakte ik iets wat ik erg lekker vond. Het recept zien jullie binnenkort!

Dagboek: Spa

Aan het werk achter mijn bureau. Pretty!

Dagboek: Spa

Ik moest tussendoor even wachten en gebruikte die tijd om verder te werken aan een DIY.

Dagboek: Spa

Vrijdagavond hadden we geen zin om de deur uit te gaan en kozen we ervoor om thuis een film te kijken. Toevallig had ik donderdag al een brownie gehaald als verassing voor Romano, dus daar genoten we lekker van. Nouja, ik had voor mezelf dit hazelnootgebakje meegenomen.

Zaterdag

Dagboek: Spa

Ik vind zondag echt een dag voor een bijzonder ontbijtje, maar ik had nu zin om in de keuken aan slag te gaan. Ach, dan doen we toch gewoon op zaterdag ontbijt op bed?

Dagboek: Spa

Verder deed ik wat klusjes en werkte ik een tijdje in de tuin. Niet slecht met het zomerse weer!

Dagboek: Spa

Die avond gingen we onverwachts met mijn moeder en haar vriend uit eten. We zaten heerlijk buiten aan het water en ik genoot onder andere van dit lekkere voorgerecht. Ik hou wel van dit soort ‘proeverijtjes’! 

Dagboek: Spa

Iets later dan gepland vertrokken Romano en ik daarna nog naar een verjaardag en we lagen uiteindelijk pas rond een uurtje of vier weer in bed. Ach, het was gezellig!

Hoe was jullie week? Gaan jullie ook wel eens naar een spa?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Spa”

  August 3, 2015

  Mm dat voorgerechtje ziet er heerlijk uit en dat samen met de sushi maakt dat ik zo gelijk maar even avondeten ga halen want ik krijg helemaal zin om lekker te koken;)  August 3, 2015

  Wat een goed idee van Romano om naar de spa te gaan. Ik vind het ook echt heerlijk, maar ga ook niet zo vaak (twee of drie keer per jaar misschien?). De foto van de roos op je bureau is mooi trouwens!  August 3, 2015

  Ohh lijkt me heerlijk zo’n spa. Als ze maar een bubbelbad hebben Ik ken alleen wellness zoals bij een hotel. Misschien binnenkort een keertje een echte spa bezoeken  August 5, 2015

  Ik ben nog nooit in een spa geweest. Ik denk dat ik me toch niet helemaal lekker voel met zo weinig kleding aan (dus zelfs als het badkleding-dag is). Maar het lijkt me wel echt heerlijk.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie