Dagboek: SS15 Tour - My Simply Special
16/03/2015

Dagboek: SS15 Tour

Ik hoop dat jullie zin hebben in veel foto’s! Deze week ben ik namelijk naar een spring-summer tour geweest door Amsterdam en toen heb ik mijn camera natuurlijk niet thuisgelaten. Ik dacht erover om er een apart verslag over te schrijven, maar het leek me ook wel leuk om een extra lang dagboek voor jullie te maken. Kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: SS15 Tour

Goedemorgen! Kijk, mijn takken beginnen uit te lopen. Vorig jaar had ik wat takken gekocht, maar die deden niks. Dit jaar heb ik zelf wat uit de tuin gehaald en deze doen het wel. Leuk om te zien!

Dagboek: SS15 Tour

Weten jullie nog dat ik vorige week vertelde dat we door een kapotte pomp steeds lekkage hadden? Op zondag zijn we aan de slag gegaan en hebben we de nieuwe pomp geïnstalleerd. De aansluitingen bleken alleen wel anders te zijn, dus we moesten naar de Gamma voor wat spullen. Gelukkig kon dat nog net voor sluitingstijd.

Dagboek: SS15 Tour

Meringues decoreren met chocola. Yumm!

Maandag

Dagboek: SS15 Tour

Ik besloot de week goed te beginnen met een workout.

Dagboek: SS15 Tour

Even knuffelen met Nala.

Dagboek: SS15 Tour

Lekkere lunch!

Dagboek: SS15 Tour

Ik ben verder de hele dag bezig geweest met het maken van nieuwe posts.

Dinsdag

Dagboek: SS15 Tour

Dinsdag ben ik vooral bezig geweest met bloggen. Als afwisseling haalde ik wat boodschappen en kocht ik wat materialen voor een nieuwe DIY-video.

Dagboek: SS15 Tour

We maakten een nieuw recept van Marley Spoon. Ik had nog nooit zelf paksoi klaargemaakt, dus dat zorgde voor wat afwisseling.

Dagboek: SS15 Tour

Ja hoor! Vorige week ging de pomp stuk en deze week de TV. Oké hij is niet helemaal stuk, maar hij wil geen externe apparaten meer herkennen. Fijn.

Woensdag

Dagboek: SS15 Tour

Woensdag begon met sporten en bloggen.

Dagboek: SS15 Tour

Na de lunch ging ik aan de slag met een video en doordat ik na het avondeten doorwerkte lukte het ook om ‘m helemaal af te maken.

Dagboek: SS15 Tour

Ik heb wel eens zelf een peperplantje gekweekt van de zaadjes van een pepertje van de AH. Zou het met zoete paprika ook lukken?

Dagboek: SS15 Tour

Zo lief! Mijn blog werd in het zonnetje gezet op de blog van Liesbeth en Debby.

Dagboek: SS15 Tour

Ja? Is dit een fijn plekje?

Donderdag

Dagboek: SS15 Tour

Op donderdag ging ik naar Amsterdam voor een spring-summer 2015 tour door Amsterdam. met een groep bloggers bezochten we verschillende winkels waar nieuwe collecties gepresenteerd werden. Heel leuk om te zien en gezellig om kennis te maken met andere bloggers.

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

We begonnen de ochtend in de winkel van Every Day Counts in de Kalverstraat. Hier stond een ontbijtje voor ons klaar en werd er wat verteld over het merk. Ik was er wel eens binnen geweest, maar kende het nog niet echt. Ze hebben vooral mooie basics, jeans, knits en leren accessoires.

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Na de presentatie gingen we op pad en de eerste stop was Toms. Dit merk zet zich in om mensen die het minder goed hebben te helpen. Als jij een paar schoenen van Toms koopt, krijgt ergens anders op de wereld een kind ook een paar schoenen, zodat hij of zij naar school kan. Mooi toch? En nu verkopen ze ook koffie, tassen en brillen. Al deze producten staan weer voor hulp die andere mensen krijgen. Zo staat koffie bijvoorbeeld voor schoon drink water. Oh en ze hebben een hele mooie en gezellige winkel waar je niet alleen kan shoppen, maar waar je ook lekker kan zitten met een kopje koffie. (De foto bovenaan deze post maakte Tara toen we bij Toms waren.)

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Marc O’Polo was de volgende stop. Hier werd een hele modeshow georganiseerd, we konden rondkijken in de winkel en genieten van wat lekkers. Ik was eigenlijk nog helemaal niet bekend met dit merk, maar wat hebben ze mooie items! 

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dr. Martens is niet een merk dat echt bij mij past, maar tijdens het bezoekje aan deze winkel ontdekte ik dat ze wel hele mooie tassen hebben. Vooral de kleintjes op de foto hierboven vond ik erg schattig.

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Ja MAC! Het blijft één van mijn favoriete merken als we het over make-up hebben. Dat we naar de trainingsruimte mochten voor een mini-lesje over mascara’s vond ik dus erg leuk! Ik heb al jaren dezelfde mascara, dus ik was best verbaasd dat MAC meer dan twintig verschillende varianten verkoopt! En zie je die flesjes met zwarte vloeistof? Dat is zwart water! Blijkbaar wordt het zwart door een vulkanisch ingrediënt.

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Na MAC bezochten we ook de winkel van Swatch. Hier werd wat verteld over de nieuwe collecties en kregen we een kleine quiz. En raad eens? Ik won zowaar en mocht een horloge uitzoeken uit de collectie die geïnspireerd is op spelletjes. Zo is er een monopoly variant, een mikado versie en een horloge met scrabble steentjes. Die laatste koos ik (foto).

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

Dagboek: SS15 Tour

De laatste stop was bij de WE, één van mijn favoriete winkels voor kleding. Hier stond een heerlijke lunch voor ons klaar en werd er wat verteld over de campagnes die er de komende tijd aan gaan komen. Leuk om te zien!

Dagboek: SS15 Tour

Na afloop besloot ik nog even langs het Kruidvat en de Xenos te gaan. Dit bordje vond ik wel erg schattig.

Dagboek: SS15 Tour

Ah lief!

Vrijdag

Dagboek: SS15 Tour

Op vrijdag was ik de hele dag op kantoor bij een bedrijf in verband met een opdracht, en maakte ik dus niet veel foto’s.

Dagboek: SS15 Tour

Haha, Nala zat te azen op mijn eten.

Zaterdag

Dagboek: SS15 Tour

Goedemorgen!

Dagboek: SS15 Tour

Het was weekend, maar ik moest toch even aan de slag voor My Simply Special. Daarna zette ik wat nieuwe boeken op mijn e-reader en dook ik op de bank met een nieuw boek.

Dagboek: SS15 Tour

Wraps blijven lekker.

Dagboek: SS15 Tour

Zaterdagavond was date night. Romano en ik gingen namelijk naar een dansvoorstelling.

Zo dat waren een hoop foto’s! Vergeten jullie trouwens niet mee te doen aan de winactie? Ik geef een tasje, portemonnee en clutch in één weg van Joe Hart Bags t.w.v. €109! En je mag ook nog eens zelf de kleur kiezen. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 21 maart 2015. Lees hier wat je moet doen.

Hoe was jullie week?

 Categorieën: Dagboek, My Life11 reacties op “Dagboek: SS15 Tour”

  March 16, 2015

  Aaah poekie in de wasbak, zo schattig.  March 16, 2015

  Wat een leuke foto’s! Ik heb nu ook zin in wraps!
  Liefs, Iris  March 16, 2015

  Wat een boel leuke foto’s! Dat event ziet er tof uit!  March 16, 2015

  wat een leuke en heel mooie foto’s!  March 16, 2015

  Leuke foto’s. Nala is zo schattig!  March 16, 2015

  Wat een super mooie foto’s zeg! Gewoon fijn om door heen te scrollen!  March 16, 2015

  Wat een leuke overzicht! En wat is je kat toch een schatje.


  Eva

  March 16, 2015

  Leuke foto’s weer! Heb toevallig net nieiwe zomerlaarsjes besteld van Marc O’Polo, zijn zeker mmooie dingen van!  March 16, 2015

  Leuke week! Thnx voor je lieve bericht over onze site  March 16, 2015

  Lief briefje kreeg je  March 17, 2015

  Erg leuk om jou verslag te zien van de blogtour door Amsterdam! En wat tof dat jij een horloge hebt gewonnen, ik vind hem super tof zo met de scrabble steentjes


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie