Dagboek: Stapje voor stapje - My Simply Special
05/09/2017

Dagboek: Stapje voor stapje

Stapje voor stapje begint mijn leven weer wat rustiger en normaler te worden. Nou ja, voor zover dat kan met een baby van een paar weken oud. We krijgen niet veel kraamvisite meer, Liam is op zijn eigen kamer gaan slapen, ik kan weer een beetje mijn conditie op gaan bouwen (als ik daar de motivatie voor kan vinden) en ik begin weer in een enkele broek van voor de zwangerschap te passen.

Maandag

Dagboek: Stapje voor stapje

Goedemorgen kleintje!

Dagboek: Stapje voor stapje

Toen Liam in bed lag, kon ik aan de slag met mijn dagboekpost.

Dagboek: Stapje voor stapje

‘s Middags ging ik voor de laatste keer naar de verloskundige voor een nabespreking. Ook is mijn bloeddruk gecontroleerd en heeft ze gekeken of mijn buikspieren weer netjes op hun plek zitten. Gelukkig was alles in orde en ik mag dus weer voorzichtig gaan sporten.

Dagboek: Stapje voor stapje

Het was heerlijk weer, dus ik genoot daar lekker van met Liam en Nala.

Dinsdag

Dagboek: Stapje voor stapje

Ik krijg een heleboel mails van bedrijven en af en toe zit daar iets opvallends tussen. Zo kwam er pas een mailtje binnen van een aantal studenten die zelf een website, Project Cece, gestart zijn waar het aanbod van zoveel mogelijk duurzame webshops wordt verzameld. Omdat ze weten dat duurzaam voor iedereen iets anders betekent, hebben ze de kleding voorzien van labels als eerlijk, milieuvriendelijk, diervriendelijk/vegan, steunt lokale bevolking en lokaal geproduceerd. Mooi initiatief toch?

Dagboek: Stapje voor stapje

Dinsdag was het weer heerlijk weer, dus ik zat een paar uurtjes buiten. De druiven in onze tuin doen het goed!

Dagboek: Stapje voor stapje

We hebben zoveel lieve kaartjes gekregen, echt heel erg leuk!

Dagboek: Stapje voor stapje

Ik heb weer een idee voor een DIY en daar kwamen wat spullen voor binnen. Nu nog een moment vinden om er mee aan de slag te gaan…

Dagboek: Stapje voor stapje

Ook dit kwam binnen. Ik hoopte eigenlijk de luiers van Etos te gaan gebruiken, want dat kan ik makkelijk met de rest van de boodschappen in huis halen. Helaas passen die niet goed, dus dan maar gewoon Pampers.

Woensdag

Dagboek: Stapje voor stapje

Oeps! Vlak na de geboorte van Liam werd er een perspakketje bezorgd, maar in alle drukte ben ik dat een beetje vergeten. Tijd om daar eens naar te kijken! Ik kreeg deze tube met fijne crème die je voor van alles en nog wat kan gebruiken. Hij is geschikt voor volwassenen en baby’s en kan op je lichaam, gezicht en lippen gebruikt worden. Oh, en er zitten geen parfum en parabenen in. Klinkt goed! Hij smeert in elk geval lekker uit dus ik heb ‘m bij Liams spullen neergelegd. Hij gaat vast van pas komen.

Dagboek: Stapje voor stapje

Voor mij zat er ook iets in het pakketje, namelijk deze nachtpeeling. Mijn huid is na de bevalling weer wat onrustiger geworden en de korte nachten helpen natuurlijk niet. Deze peeling verwijdert dode huidcellen en breng je aan voor je normale nachtverzorging. Ik ben benieuwd!

Dagboek: Stapje voor stapje

Eén van mijn schoonzusjes hoorde woensdag dat ze haar master gehaald had, dus dat moest gevierd worden. ‘s Avonds aten we dus gezamenlijk en was er taart.

Dagboek: Stapje voor stapje

Toen we weer thuis waren, hebben we Liams bedje weer teruggezet in zijn eigen kamer. Eens kijken of we zo allemaal iets beter kunnen slapen. Het voelde wel gek, hoor!

Donderdag

Dagboek: Stapje voor stapje

Goedemorgen! Tijd voor ontbijt voor mij, druppels voor Liam en een shake voor Romano.

Dagboek: Stapje voor stapje

Ik ontdekte dat ik een van mijn normale broeken weer aankon. Deze was vroeger eigenlijk wat te groot, maar dat komt nu goed uit. Ik ben namelijk wel weer het grootste deel van de zwangerschapskilo’s kwijt, maar mijn heupen zijn nog wat breder dan voorheen. 

Dagboek: Stapje voor stapje

Samen met Nala zat ik achter mijn laptop om even wat voor een samenwerking af te maken.

Dagboek: Stapje voor stapje

Ineens slaapt er dan echt een klein mannetje in de kamer waar we al maanden geleden aan begonnen waren. Bijzonder!

Dagboek: Stapje voor stapje

‘s Middags gingen we met z’n drietjes even op pad. Ik wilde graag eens bij TK Maxx kijken want daar had ik goede verhalen over gehoord. Helaas is dat niet mijn winkel, maar het was fijn om even de deur uit te zijn.

Vrijdag

Dagboek: Stapje voor stapje

Goedemorgen! Ik moest nog op gang komen, maar Liam was al klaarwakker.

Dagboek: Stapje voor stapje

Helaas, die ene broek die ik dus aankon ging ook meteen stuk. En ik ben best handig, maar een rits van een spijkerbroek vervangen, is niet een klusje waar ik snel aan begin. Balen!

Dagboek: Stapje voor stapje

Kijk, dit doe ik dan weer wel. Gewoon de schaar in een voedingsbh zetten om de pasvorm aan te passen. Moet kunnen, toch?

Dagboek: Stapje voor stapje

Bijzondere momentjes samen.

Dagboek: Stapje voor stapje

‘s Middags ben ik met Liam en een vriendin een stukje gaan wandelen…

Dagboek: Stapje voor stapje

…en daarna speelden we thuis een beetje met Liam.

Dagboek: Stapje voor stapje

Post! We hadden een boxmatrasje besteld voor onder het boxkleed en die werd bezorgd.

Dagboek: Stapje voor stapje

Romano was ‘s avonds weg, maar ik keek met een vriendin thuis gezellig een film. Of nou, een halve film want Liam hield me wel bezig.

Zaterdag

Dagboek: Stapje voor stapje

Zaterdag was een beetje een rare dag. Het begon heel rustig en ik heb zelfs wat langer kunnen slapen. Verder kregen we bezoek, keken we een film en kreeg Romano het verdrietige nieuws dat zijn opa overleden was. De avond verliep heel rommelig, want Liam wilde steeds drinken. Het resultaat? Ik had pas om kwart over tien mijn avondeten op.

Zondag

Dagboek: Stapje voor stapje

Zondag begon weer rustig en ‘s middags kwam er kraamvisite.

Dagboek: Stapje voor stapje

Daarna ging Romano even met Liam langs bij zijn ouders terwijl ik thuis de administratie deed. ‘s Avonds keken we weer een film en probeerden we op tijd naar bed te gaan.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: Stapje voor stapje”

  September 5, 2017

  Wat een prachtige bos haar heeft Liam toch! En wat fijn dat hij nu ook uit de borst kan drinken al, gaat dat goed?


  MySimplySpecial
  September 5th, 2017


  Ja het gaat heel goed en daar ben ik zo blij mee! Het gaat ook steeds beter, we leren allebei nog  September 5, 2017

  Wat een knap ventje is het toch! En wat fijn dat jullie leven weer wat rustiger wordt. Ik ben benieuwd naar je nieuwe diy, vind ik altijd zo leuk!


  Maris

  September 5, 2017

  Sterkte met het verlies. Zo een lief mannetje als Liam brengt vast een hoop troost voor iedereen.
  Benieuwd naar de DIY.
  Komt de DIY van het babynestje nog online?^^


  MySimplySpecial
  September 8th, 2017


  Zeker! De DIY van het babynestje komt over een paar weken online. (Ik heb blogs vooruit ingepland i.v.m mijn verlof.) Ben je van plan ook een nestje te gaan maken?


  Christine

  September 6, 2017

  Wat een mooi mannetje met een bos haar..!! Blijf het toch zeggen, hoor
  En wat leuk ook om je kaartje terug te zien bij de verloskundige..
  Gecondoleerd met Romano’s opa. Heeft hij nog wel op de valreep zijn achterkleinkind leren kennen?
  De beide opa’s van mijn man lagen dit weekend in het ziekenhuis, best even schrikken ineens! Gelukkig zijn ze ook alle twee ook weer thuis, maar wat merk je dat het niet meer vanzelfsprekend is dat ze er zijn..! Sterkte bij de verwerking.
  Succes met sporten ook weer, vind het sowieso top dat je alweer dingen aan kunt van voor de zwangerschap (wel balen dat die ene rits het dan net begeeft :()


  Silla

  September 6, 2017

  Leuk om te lezen hoe jullie week eruit ziet


  Wendy (B)

  September 6, 2017

  Oh, zo mooi dat hij kijkt op die foto
  En dat haar: zo veel !


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie