Dagboek: Surprise party - My Simply Special
12/04/2016

Dagboek: Surprise party

Zo, dat was een weekend vol verjaardagen! Vrijdag was het tijd voor het verrassingsfeest voor Romano’s moeder, zaterdag vierde een vriendin haar verjaardag en zondag waren Romano’s zusjes ook nog jarig. Dat was dus een druk maar wel erg gezellig weekend! Kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: Surprise party

Maandag werkte ik de hele dag thuis aan verschillende blogposts. Hier was ik bezig met het printen van wat foto’s voor één van die posts.

Dagboek: Surprise party

Hihi, Nala vindt schone lakens ook leuk!

Dagboek: Surprise party

Ahw!

Dinsdag

Dagboek: Surprise party

Dinsdag werkte ik samen met een vriendin en ik heb toen lekker veel af kunnen krijgen. De hoes van mijn laptop is helaas stuk terwijl ik ‘m nog maar een paar maanden heb. En ik ben er echt voorzichtig mee! Gelukkig mag ik ‘m ruilen.

Dagboek: Surprise party

Oeps! Ik ben tegenwoordig redelijk handig in het in leven houden van de planten in huis, maar hier is toch iets mis gegaan geloof ik.

Woensdag

Dagboek: Surprise party

Ik werkte een dag op kantoor en ‘s avonds was het tijd voor een danstraining. Hoe leuk zijn deze theezakjes trouwens?

Donderdag

Dagboek: Surprise party

Ook donderdag werkte ik op kantoor en er stond o.a. een meeting met een klant op de planning. We kregen allemaal potjes Play-Doh en stiekem blijft dat toch leuk spul.

Dagboek: Surprise party

We bestellen eigenlijk nooit eten, maar we hadden allebei geen zin om te koken. Uiteindelijk bestelden we maar spareribs.

Vrijdag

Dagboek: Surprise party

De workout voor vrijdag. Pittig!

Dagboek: Surprise party

Vrijdagochtend werkte ik thuis en ‘s middags ging ik op pad. Ik moest banden laten wisselen, lenen ophalen en langs het tuincentrum.

Dagboek: Surprise party

Ik trakteerde mezelf op een bosje bloemen. Daar word ik happy van!

Dagboek: Surprise party

Vrijdagavond was het tijd voor het verrassingsfeest voor Romano’s moeder. Het feest was ontzettend leuk en we hebben lekker kunnen dansen met z’n allen. We waren laat thuis maar hebben ontzettend genoten!

Zaterdag

Dagboek: Surprise party

Goedemorgen! We sliepen uit en Nala kwam gezellig bij ons op bed liggen.

Dagboek: Surprise party

Nou, laten we deze lenzen dan maar proberen. Ik moet er nog wel aan wennen, maar ze lijken beter te zijn dan alle andere lenzen tot nu toe! 

Dagboek: Surprise party

We gingen lunchen bij Romano’s ouders om gezellig na te kletsen. Daarna hebben we ons verdiept in een nieuwbouwproject waar we interesse in hebben en ik besloot iets aan mijn moestuintje te doen. Dit ziet er een beetje triest uit toch?

Dagboek: Surprise party

Kijk, dat is beter! Ik had vrijdag wat plantjes gekocht (aardbei, sla en rozemarijn), dus die hebben een plekje gekregen. Verder heb ik worteltjes, radijsjes en boontjes gezaaid.

Dagboek: Surprise party

Tijd voor het volgende feest! 

Zondag

Dagboek: Surprise party

Ook zondag sliepen we uit en daarna zijn we lekker in bad geweest. Mijn benen deden pijn na al het staan op die feestjes, dus dat was wel even lekker. Daarna zijn we aan de slag gegaan met zagen, schuren en schilderen voor de bruiloft.

Dagboek: Surprise party

Aan het eind van de middag zijn we weer naar Romano’s ouders gegaan om de verjaardagen van zijn zusjes te vieren. We hebben met z’n allen gegeten, gekletst en spelletjes gespeeld.

Hebben jullie iets leuks gedaan afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie