Dagboek: Tegels uitzoeken - My Simply Special
29/11/2016

Dagboek: Tegels uitzoeken

Bah, afgelopen week was niet geweldig, ik heb namelijk een aantal dagen ziek in bed gelegen. Ik hoorde van veel mensen dat ze niet in orde waren en helaas was ik ook de klos. Ik dacht dus dat ik nauwelijks foto’s voor jullie zou hebben, maar dat valt eigenlijk nog best mee! Nala’s maffe acties, tegels uitzoeken voor ons nieuwe huis en leuke post is wat jullie dus in dit dagboek kunnen verwachten.

Maandag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Mijn week begon met een zakelijke afspraak…

Dagboek: Tegels uitzoeken

…en de rest van de dag werkte ik thuis. Ik moet er toch nog aan wennen dat het zo vroeg donker wordt. Hebben jullie dat ook? Het voordeel is natuurlijk wel dat je lekker vaak kaarsen aan kan steken!

Dinsdag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Dinsdag ging het helaas mis en dook ik snel weer mijn bed in. ‘s Middags was ik wat minder misselijk en durfde ik een tijdschrift door te bladeren. Ik kijk nu heel anders naar foto’s van eten. (Voor wie het gemist heeft, dat komt door de foodfotografie workshop die ik pas volgde.)

Dagboek: Tegels uitzoeken

Toch even een uurtje wat proberen te werken.

Dagboek: Tegels uitzoeken

Nala wat doe je daar?

Woensdag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Als je ziek in bed ligt dan is pakketjes krijgen helemaal leuk! En een weekje ziek zijn stelt natuurlijk niks voor als je het vergelijkt met het moeilijke leven van arme kinderen in bijvoorbeeld Zuid-Afrika die nauwelijks kunnen leren lezen en schrijven door het gebrek aan schoolmaterialen. Een mooi initiatief is dus Correctbook. Correctbook is een sociale onderneming die de strijd aangaat met analfabetisme in ontwikkelingslanden, met behulp van dit handige herbruikbare notitieblok. Het ziet eruit als een normaal notitieblok, maar in werkelijkheid is het een whiteboard in schriftvorm. Je kan er gewoon in schrijven met de bijbehorende pennen en dit vlekt ook niet als je het even laat drogen. Met de spons achterop de pennen kan je de tekst meteen of op een later moment ook weer weghalen. Er worden verschillende formaten Correctbooks verkocht, om vervolgens kinderen in nood te voorzien met schriftjes die ze eindeloos kunnen hergebruiken. Ja, ik ben fan!

Donderdag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Nog steeds in bed…

Vrijdag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Yes, nog meer leuke post om me op te vrolijken! Dit keer kwam er een pakketje binnen van Sudio met daarin één van hun draadloze hoofdtelefoons. Zijn ze niet mooi zo met dat wit en roségoud? Je verbindt deze hoofdtelefoon heel makkelijk via Bluetooth met je telefoon en dan kan je genieten van muziek zonder dat je vastzit aan een draad. Romano vroeg me meteen of ze goed bleven zitten. Ik dacht eerst even van niet, maar toen ik de juiste maat oordopjes gevonden had (er zitten vier maten bij) zaten ze perfect! Oh, en je hebt geen last meer van een draad die in de knoop zit. Altijd fijn! Mochten jullie iets willen bestellen, met de code ‘mysimplyspecial’ krijg je 15% korting. (Ik verdien daar verder niks aan hoor.)

Dagboek: Tegels uitzoeken

Een saaie dag in bed werd wat spannender afgesloten met een avond film kijken op de bank met Romano en twee vrienden.

Zaterdag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Zaterdag was het tijd om me weer een beetje toonbaar te maken want we hadden een afspraak bij een tegelshowroom die we niet konden verzetten.

Dagboek: Tegels uitzoeken

We mochten tegels uitzoeken voor het toilet en de badkamer. We hadden al wel een idee van wat we wilden en kwamen na wat zoeken bij een mooi idee uit. We krijgen dus witte tegels op de muur en donkere tegels op de vloer (maar dan veel groter). In de badkamer willen we een wandje met die zwarte baksteen-achtige tegels doen, maar dan met smallere voegen, en in de wc willen we de donkere vloertegels ook op het wandje achter de wc plaatsen. Het is allemaal nog niet helemaal zeker, maar ik ben in elk geval al heel benieuwd hoe het er in het echt uit gaat zien!

Dagboek: Tegels uitzoeken

De rest van de dag was niet zo spannend want ik deed weer rustig aan. Ik trok lekkere comfy kleren aan en rommelde een beetje in huis.

Dagboek: Tegels uitzoeken

Ik was die avond alleen thuis en maakte een makkelijke maaltijd…

Dagboek: Tegels uitzoeken

…om daarna op de bank te duiken en films te kijken.

Zondag

Dagboek: Tegels uitzoeken

Ik val in herhaling, maar ook zondag deed ik rustig aan. Ik bracht mijn ochtend door in bed, en ‘s middags werkte ik een paar uurtjes.

Dagboek: Tegels uitzoeken

‘s Avonds ging ik nog even langs mijn schoonouders want Romano was daar voor een spelletjesavond. Catan blijft leuk!

Hebben jullie een leuke week gehad en hebben jullie nog iets spannends gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Tegels uitzoeken”

    November 29, 2016

    Leuke foto’s. Je kat is echt een leukerd. Ik hoop dat je inmiddels een beetje bent opgeknapt, ziek zijn is erg balen.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie