Dagboek: tijd voor elkaar - My Simply Special
18/08/2014

Dagboek: tijd voor elkaar
Na een heel bijzonder weekend was ik stiekem toch wel heel erg moe. Deze week heb ik dan ook vooral lekker rustig aan gedaan. Ik moest wel gewoon werken, maar de avonden heb ik samen met Romano lekker lui op de bank doorgebracht. Uitrusten en even tijd voor elkaar. Erg fijn! Op zaterdag zijn we naar een diploma feestje geweest en dat was wel weer erg gezellig. Kijken jullie mee?

Dagboek: tijd voor elkaar

Na een dagje vrij was het dinsdag weer tijd om naar kantoor te gaan. Niet vervelend als er wat lekkers voor je klaarstaat toch? Oh, en ik droeg mijn nieuwe ketting die je op de eerste foto ziet. Ik kocht ‘m in Madrid bij Sfera.

Dagboek: tijd voor elkaar

Kijk, hier kwam Romano mee thuis. Zo leuk!

Dagboek: tijd voor elkaar

Jezelf verwennen mag best af en toe toch? Ik besloot een rabarbertaartje van Ikea te eten tijdens het kijken van Suits.

Dagboek: tijd voor elkaar

Op de website van de BCN krijgt elke week iemand anders tips voor het verbeteren van zijn of haar blog. Deze week was ik onverwachts aan de beurt. Dat was een leuke verassing natuurlijk! Ben ik het eens met alles wat er gezegd wordt? Zeker niet! Maar ze hebben me wel weer aan het denken gezet. Ik wil natuurlijk altijd mijn blog blijven verbeteren!

Dagboek: tijd voor elkaar

Weer in de bus naar kantoor.

Dagboek: tijd voor elkaar

De koelkast thuis was een beetje leeg, dus onderweg naar werk haalde ik ontbijt. Yumm!

Dagboek: tijd voor elkaar

Oeps! Dat was niet de bedoeling! De deur klemde en hard trekken opende helaas niet de deur… Gelukkig hebben we het inmiddels weer kunnen maken.

Dagboek: tijd voor elkaar

Op vrijdagavond waren we van plan naar een salsafeestje te gaan, maar we waren allebei toch nog wel erg moe. Uiteindelijk hebben we de Wii maar eens aangesloten. Of nou ja, dat probeerden we. Blijkbaar missen we een kabeltje en moesten we het met zwart-wit beeld doen.

Dagboek: tijd voor elkaar

Hihi, maf beest!Dagboek: tijd voor elkaar

Op zaterdagochtend heb ik eens lekker in de nieuwe Ikea catalogus liggen bladeren. Verder heb ik een beetje kunnen bloggen, schoonmaken en tuinieren.

Dagboek: tijd voor elkaar

In de loop van de middag zijn we naar Apeldoorn gereden voor een diplomafeestje. We hebben gezellig in de tuin zitten kletsen, genoten van het lekkere eten en spelletjes gespeeld.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hebben jullie nog tips voor het verbeteren van mijn blog?

 Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: tijd voor elkaar”

    August 18, 2014

    leuke foto’s die quote is echt leuk, maar ik heb liever een hond haha.    August 19, 2014

    Dat rabarbertaartje ziet er heerlijk uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie