Dagboek: Trouwdag vieren - My Simply Special
22/08/2018

Dagboek: Trouwdag vieren

Afgelopen maandag mochten Romano en ik alweer onze tweede trouwdag vieren! We gingen een nachtje weg samen en hebben daar ontzettend van genoten. En dat was niet het enige hoogtepunt van deze week. Liam zette al en tijdje af en toe een paar stapjes los, maar afgelopen weekend (toen wij er dus niet bij waren) begon hij echt flinke stukken te lopen. Zo ontzettend leuk om te zien!

Dinsdag

Dagboek: Trouwdag vieren

Goedemorgen! Ik maakte voor mezelf havermout met rood fruit uit de vriezer. 

Dagboek: Trouwdag vieren

Liam hield alles goed in de gaten, want onze nieuwe tuintafel werd bezorgd.

Dagboek: Trouwdag vieren

Terwijl hij een dutje deed, laadde ik de auto vol met spullen voor de milieustraat.

Dagboek: Trouwdag vieren

Aan het eind van de middag liepen we naar het tuincentrum. Ik weet al niet eens meer waarvoor, zo vaak kom ik er de laatste tijd.

Dagboek: Trouwdag vieren

Schommelen!

Dagboek: Trouwdag vieren

Terwijl ik Liam ‘s avonds een fles gaf en ‘m in bed stopte, zette Romano de tafel in elkaar.

Woensdag

Dagboek: Trouwdag vieren

Ik werkte een dagje (vanuit huis) voor een klant en zag dat dit plantje toch echt overleden was. Oeps! Ik ben tegenwoordig een heel stuk beter in het in leven houden van planten, maar soms is het even experimenteren met welke plant waar het liefste staat. Zeker in de badkamer.

Donderdag

Dagboek: Trouwdag vieren

Ik werkte een dag aan mijn blog en tussendoor maakte ik dit lekkere broodje.

Dagboek: Trouwdag vieren

‘s Middags ging ik nog een uurtje buiten aan de slag met het weghalen van onkruid. Moet ook gebeuren.

Dagboek: Trouwdag vieren

Aan het eind van de middag gingen Romano en ik Liam een knuffel geven, want hij zou die avond bij mijn schoonouders blijven logeren. Romano en ik gingen namelijk onze nieuwe auto ophalen en dat was even een stukje rijden. Natuurlijk hadden we Liam mee kunnen nemen, maar zo kon hij gewoon op tijd naar bed. We hebben trouwens gekozen voor een Fiat Bravo. Liams autostoel past er niet heel ruim in, maar we vinden het wel een leuke auto.

Vrijdag

Dagboek: Trouwdag vieren

We begonnen de dag met het overdragen van onze oude auto en daarna ging ik (alweer) naar het tuincentrum. Dit keer voor een spray voor onze tuintafel, een nieuw plantje voor de badkamer en een boompaal. Al denk ik dat ik nog een tweede moet halen.

Dagboek: Trouwdag vieren

Lekkere lunch!

Dagboek: Trouwdag vieren

Terwijl Liam een middagdutje deed, maakte ik een begin aan het verwijderen van dit oerwoud. In deze kuil moet volgende zomer een trampoline komen, maar we gaan het eerdaags vast afwerken met worteldoek. Maar ja, dan moet het onkruid wel weg zijn natuurlijk.

Van de rest van de dag maakte ik geen foto’s, maar ik ging ‘s middags nog spontaan naar de kapper en liet mijn haar weer een flink stuk inkorten. 

Zaterdag

Dagboek: Trouwdag vieren

Aangezien ik het ook al had laten knippen, besloot ik mijn haar ook meteen weer te kleuren. 

Dagboek: Trouwdag vieren

Terwijl de kleur inwerkte, begon ik vast met het inpakken van onze spullen.

Dagboek: Trouwdag vieren

Rond lunchtijd was mijn moeder bij ons en na de lunch vertrokken Romano en ik richting Nijkerk. We checkten in bij het hotel waar we tijdens onze huwelijksnacht ook sliepen. Dit keer hadden we een normale kamer, maar we kregen wel chocolaatjes.

Dagboek: Trouwdag vieren

We besloten Nijkerk te verkennen. Het is niet groot, maar wel schattig en gezellig.

Dagboek: Trouwdag vieren

Later op de middag aten we een ijsje en daarna gingen we ons in het hotel klaarmaken.

Dagboek: Trouwdag vieren

We aten die avond namelijk op onze trouwlocatie. We dronken een glas champagne, aten heerlijk en konden even ongestoord praten.

Dagboek: Trouwdag vieren

Na een heel fijne avond liepen we weer terug naar het hotel.

Zondag

Dagboek: Trouwdag vieren

We ontbeten in het hotel en reden daarna naar een spa daar in de buurt. Daar genoten we de hele dag van de sauna’s, hot tubs, lekker eten en lezen. Na het diner reden we naar huis. Liam lag toen al in bed, maar slapen wilde hij nog niet. Ik ging met hem knuffelen. (En toen maakte ik dus deze lekker onduidelijke foto.)

Maandag

Dagboek: Trouwdag vieren

Na een dag werken op kantoor had ik even de tijd om onze spullen in de nieuwe auto te plaatsen.

Dagboek: Trouwdag vieren

De rest van de avond liepen we achter deze meneer aan (die fanatiek door de woonkamer liep) en keken we onze trouwvideo. Fijn!

Hebben jullie ook een leuk weekend gehad?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Trouwdag vieren”

    August 22, 2018

    Wat een leuke week! Ik vind je haarkleur heel mooi, staat je super goed! Gefeliciteerd nog met jullie trouwdag én wat leuk dat Liam nu echt begint te lopen, lijkt me heel bijzonder om mee te maken.    August 22, 2018

    Heerlijk dat jij en Romano er even lekker tussenuit gingen om jullie trouwdag te vieren! Die locatie ziet er ook prachtig uit. En ook leuk dat jullie tuin steeds meer vorm begint te krijgen en dat het huis steeds gezelliger en leefbaarder wordt! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie