Dagboek: Trouwjurken passen - My Simply Special
02/02/2016

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik heb de afgelopen week een hoop leuke dingen gedaan, maar het hoogtepunt was uiteraard dat ik op zoek ging naar een trouwjurk. En ja, ik heb een hele mooie gevonden en besteld! Ik word meteen helemaal happy als ik er aan denk! Ik wil jullie er dan ook alles over vertellen, maar dat ga ik doen in een aparte post. Oké, niet alles, want ik ga natuurlijk niet verklappen hoe mijn jurk eruitziet. Kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: Trouwjurken passen

Vorige week zondag volgde ik een workshop over henna en aan het eind van de dag werd er ook bij mij iets moois op mijn hand getekend. Maandag zag dat er zo uit…

Dagboek: Trouwjurken passen

…en zo. Leuk hè?

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik werkte een dag thuis en maakte ook de badkamer schoon. Niet mijn favoriete klusje, maar het is achteraf wel erg fijn.

Dagboek: Trouwjurken passen

Hihi! Ik wilde een foto maken van Nala en toen moest ze gapen.

Dagboek: Trouwjurken passen

Lunch! (Ik krijg er spontaan trek van nu ik deze foto zie.)

Dagboek: Trouwjurken passen

Tussen het werken door gooide ik een was in de wasmachine en daarna in de droger. Nouja, dat probeerde ik want de droger wilde dus niet meer aan. Nee! Ik heb er zo’n hekel aan als dat soort dingen gebeuren! Zo oud is dat ding nog niet en ik heb er nooit problemen mee gehad. Uiteindelijk heb ik alle was maar braaf over een rekje gehangen.

Dinsdag

Dagboek: Trouwjurken passen

Aan het werk op kantoor. Die henna staat best leuk zo toch?

Dagboek: Trouwjurken passen

Die avond is het tijd voor een workout en op deze foto kan je goed zien hoe donker mijn haar is als ik het vastzet. Ik vind het een hele mooie kleur die prima past bij mijn huid.

Woensdag

Dagboek: Trouwjurken passen

Kijk, hier krijg ik dus spontaan trek van in chocola! Dit ligt in de showroom bij de klant waar ik twee dagen per week werk. Yumm, maar helaas mogen we er niet aanzitten. Flauw!

Dagboek: Trouwjurken passen

Woensdagavond was het weer tijd voor een training met ons showteam, maar de helft was er niet. Uiteindelijk hebben we een lesje gekregen in het geven van een Thaise massage. En we wisselden af, dus ik heb ook een massage ontvangen. I like! Deze vorm van massage was nieuw voor mij, maar ik vond het erg leuk om te doen. Oh, en het is nog best zwaar ook!

Donderdag

Dagboek: Trouwjurken passen

Donderdag was een extreem druk dagje! Het eerste punt op de agenda was een bezichtiging van een huis waar we allebei heel enthousiast over zijn. Best spannend! Daarna had ik een afspraak om wat dingen te bespreken over mijn administratie en werkte ik een paar uur thuis.

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik maakte onder andere het pakket klaar met alle spullen van de winactie van 1 januari. Inmiddels is het pakket aangekomen bij de gelukkige winnares.

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik had nog henna liggen en daar tekende ik even mee op papier voor ik mijn eerste poging deed op mijn voet. Dat lukte best aardig en ik zal binnenkort een foto delen.

Dagboek: Trouwjurken passen

Aan het eind van de middag had ik een afspraak staan bij de opticien om naar mijn lenzen te kijken. Ik was maatlenzen aan het testen, maar dat was nog geen succes. Inmiddels is er een andere lens voor mijn linkeroog besteld, want rechts bleek wel in orde te zijn. Daarnaast moet ik een andere lenzenvloeistof proberen en daar hoort dit spannende doosje bij. Ik ben benieuwd!

Dagboek: Trouwjurken passen

Na de afspraak bij de opticien was het tijd voor de tweede bezichtiging van de dag, maar helaas was dat huis niet ons ding. Daarna nam Romano me mee uit eten bij Nessst in Amsterdam en daar hebben we heerlijk gegeten. Ik ben de laatste weekenden redelijk veel weggeweest en Romano slaapt zo’n twee keer per week niet thuis in verband met zijn werk. We zien elkaar dus wat minder en dan is het fijn om zo even wat samen te doen.

Vrijdag 

Dagboek: Trouwjurken passen

Vrijdagochtend werkte ik thuis aan mijn blog en ik besteedde wat tijd aan mijn administratie. Tsjah, dat hoort er ook bij.

Dagboek: Trouwjurken passen

Yum!

Dagboek: Trouwjurken passen

Na mijn lunch vertrok ik richting Amsterdam en leerde ik wat nieuws. Als het hard waait, dan kan je bril namelijk wegwaaien. Ja dat had ik kunnen bedenken! Gelukkig had ik het nog net op tijd door en kon ik mijn bril nog opvangen. 

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik bezocht eerst deze heerlijke stoffenwinkel.

Dagboek: Trouwjurken passen

Het blijft leuk om tussen al die stoffen en fournituren te snuffelen en ideeën op te doen!

Dagboek: Trouwjurken passen

Hallo Amsterdam!

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik liep wat winkels in en uit en kon het nieuwe filiaal van de H&M niet overslaan. Wat is het mooi geworden! En wat verkopen ze op de Home-afdeling leuke spullen! Ik heb me heel erg ingehouden, maar ze hebben een hoop items die ik graag zou willen hebben.

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik werkte mijn lijstje af (heel braaf zonder kleren te kopen) en ging daarna langs bij een persbureau.

Dagboek: Trouwjurken passen

Ze lieten nieuwe producten en collecties zien waaronder deze sportcollectie van Saint Tropez. Hier zitten een aantal items tussen die ik graag zou willen hebben.

Dagboek: Trouwjurken passen

Hoe cute is dat miniklokje van Kikkerland? (Hij is maar een centimeter of vier hoog.)

Dagboek: Trouwjurken passen

Mooie hapjes zijn altijd leuk om te fotograferen!

Dagboek: Trouwjurken passen

Die avond at ik thuis en daarna was het tijd voor een lesje Thaise massage deel 2. Ik was daarna zo ontspannen dat ik echt mijn best moest doen om op te letten toen ik naar huis reed. Oeps!

Zaterdag

Dagboek: Trouwjurken passen

Ja! Hier heb ik toch wel erg naar uitgekeken! Ik ga jullie binnenkort zo veel mogelijk vertellen, maar het was in elk geval een hele bijzondere dag!

Dagboek: Trouwjurken passen

Moe en koud, maar helemaal happy!

Zondag

Dagboek: Trouwjurken passen

Zondagochtend kon ik eindelijk een beetje uitslapen en daarna vertrok ik met Romano’s moeder en zusjes naar een Hindoestaanse bruidsbeurs. Hier hebben we een paar uur rondgelopen.

Dagboek: Trouwjurken passen

We liepen langs verschillende stands, verzamelden folders en bekeken stukjes van de modeshow. Ze lieten witte trouwjurken zien, maar ook echte Hindoestaanse kleding.

Dagboek: Trouwjurken passen

Thuisgekomen was het tijd om eens naar de droger te kijken. Ik had op internet al informatie gevonden over wat waarschijnlijk het probleem was en de printplaat moest worden opgestuurd. het uit elkaar halen bleek wel een beetje een uitdaging, maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt. Nu kijken of hij binnenkort ook weer in elkaar te zetten is…

Dagboek: Trouwjurken passen

Ik had jullie nog een goede foto van mijn nieuwe haar beloofd en deze foto’s zijn gemaakt door de kapster die mijn haar deed. Hier zie je hoe licht het is als ik het los draag en hoe mooi het geföhnd kan worden. Daar moet ik nog even op oefenen.

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Trouwjurken passen”

  February 2, 2016

  Je haar is zoo mooi geworden! Dat filiaal van H&M, wauw, en die hapjes wat een mooie foto’s allemaal! Die henna staat ook zo leuk


  MySimplySpecial
  February 8th, 2016


  Wat lief, dankjewel!


  Marloes

  February 2, 2016

  Die lenzenvloeistof heb ik ook, deed mijn ogen goed zodat ik mn lenzen kon blijven dragen zonder rode ogen te krijgen! Hopelijk werkt het ook voor jou!  February 2, 2016

  Mooi dagboek weer! Lenzen vinden die goed passen is echt een uitdaging. Geef de moet niet op hoor er komt echt wel een lens die ook in je linkeroog goed zit.  February 2, 2016

  Wat een leuke diary! Je haren zien er ook mooi uit.  February 3, 2016

  Die lunch Margot, krijg er spontaan zin in! Heel benieuwd naar je jurk en ik vind die trui die je op de laatste foto draagt echt mooi staan!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie