Dagboek: Trouwringen - My Simply Special
09/02/2016

Dagboek: Trouwringen

Vorige week vond ik mijn trouwjurk en deze week waren onze trouwringen aan de beurt. We waren pas al even gaan kijken bij wat juweliers, maar ik wilde graag nog iets anders proberen en dat kon ik nog niet vinden. Afgelopen weekend gingen we daarom naar Amsterdam daar zijn we goed geslaagd. Zo komen we elke keer een beetje verder! Aan de ene kant voelt het een beetje als dingen van je to-do-lijst vinken, maar aan de andere kant begint de bruiloft steeds meer vorm te krijgen en dat is ook wel een bijzonder gevoel. En ik vind het heel leuk om er zo samen met Romano mee bezig te zijn!

Maandag

Dagboek: Trouwringen

Mijn maandag was lekker volgepland met drie afspraken en het eerste punt op mijn agenda was een bezoekje aan de boekhouder.

Dagboek: Trouwringen

Tussendoor werkte ik thuis aan nieuwe blogposts.

Dagboek: Trouwringen

In de middag had ik een afspraak bij een bedrijf voor een klant en daarna moest ik door naar de fysio. Nu had ik tussendoor wat tijd over, maar ik mocht gelukkig even blijven werken op kantoor.

Dagboek: Trouwringen

Op maandag probeer ik altijd te wassen en Nala kwam ‘helpen’ door op Romano’s overhemd te gaan liggen. Hihi!

Dinsdag

Dagboek: Trouwringen

Ik werkte een dag op kantoor bij een klant en was helemaal blij dat het nog licht was toen ik aan het eind van de dag weer naar de auto liep.

Dagboek: Trouwringen

Speelkwartier!

Woensdag

Dagboek: Trouwringen

Mijn to-do-lijst voor woensdag was ontzettend lang, maar tussendoor bracht ik mijn toekomstige schoonmoeder even naar het graf van haar moeder.

Dagboek: Trouwringen

Nala heeft afgelopen week een nieuw spelletje ontdekt! Ze probeert steeds haar staart te pakken alsof ze nog een kitten is en maakt daarbij de meest maffe sprongen.

Dagboek: Trouwringen

Ik kreeg deze week veel interessante post! Zo kwam de printplaat voor onze droger weer binnen. Oké dat is misschien niet heel interessant, maar wel handig!

Dagboek: Trouwringen

Ook deze hele grote doos kwam binnen. Ja ik heb een flinke stapel oud papier inmiddels!

Dagboek: Trouwringen

Snacken tijdens het werken. Ik was lekker productief, werkte ‘s avonds nog door en kreeg bijna alles af dat op mijn planning stond.

Dagboek: Trouwringen

Ik at alleen en besloot lekker makkelijk een goedgevulde tonijnsalade te maken.

Donderdag

Dagboek: Trouwringen

Donderdag werd er bij de klant waar ik twee dagen per week zit een BHV-cursus gegeven en daar deed het hele team aan mee. Nu was ik al van plan eens een EHBO-cursus te doen, dus dit was een mooi begin!

Dagboek: Trouwringen

De ochtend ging over alles wat met brand te maken had en aan het eind van de ochtend mochten we zelf ook twee vuurtjes blussen. Na de lunch gingen we over op het EHBO-gedeelte en leerden we onder andere hoe we moeten reanimeren. Ik hoop natuurlijk dat ik al die kennis nooit nodig ga hebben, maar ik ben heel blij dat ik het geleerd heb! Ik ga in elk geval snel een schuimblusser in huis halen.

Dagboek: Trouwringen

Ja! Er kwam post binnen van de Bruidshoek met onder andere een stukje stof van mijn jurk. Nu kan Romano op zoek naar zijn pak.

Dagboek: Trouwringen

Ik was donderdagavond ontzettend moe doordat ik dus acht uur lang bezig was geweest met die BHV-cursus en ook nog eens de hele dag alles aan het vertalen was voor een collega. Ik was eigenlijk nog van plan om aan een blogpost te werken maar besloot lekker in bed te duiken met een boek en een maskertje.

Vrijdag

Dagboek: Trouwringen

Ik stop mijn laptop meestal in mijn speciale laptoptas, maar het leek me toch handig om ook een losse hoes te hebben. Ik bestelde ‘m online en hij is gemaakt van dik vilt.

Dagboek: Trouwringen

Ik heb op allerlei plekken plastic flesjes staan die ik steeds opnieuw vul met water. Nu zit er vaak BPA in dat soort flesjes en dat is blijkbaar niet gezond. Ik was dat al wel eens eerder tegengekomen, maar ik vond het toch eens tijd worden om er wat aan te doen. Zo zette ik steeds twee grote plastic flessen met kraanwater in de koelkast om altijd koud water te hebben, maar die heb ik weg kunnen gooien. Ik kreeg namelijk deze leuke glazen fles binnen van Bulbby met daarop onze namen en de dag dat Romano mij ten huwelijk heeft gevraagd. Dat staat toch leuk op mijn bureau en het is BPA-vrij!

Dagboek: Trouwringen

Ik kreeg onverwachts deze bloemen thuisbezorgd als bedankje. I love flowers!

Dagboek: Trouwringen

Ik ben altijd op zoek naar deelnemers voor mijn binnenkijkers en zo heb ik pas Daphne gevraagd of ze mee wilde doen. Dat zag ze wel zitten en later zag ik dat ze dit online had gezet. Wat leuk!

Dagboek: Trouwringen

Ik werkte de hele dag thuis hard aan verschillende blogposts en Nala kwam een kijkje nemen toen ik bezig was met het fotograferen van een DIY.

Dagboek: Trouwringen

Na het eten reden Romano en ik naar Amsterdam want we gingen voor het eerst floaten! Ik ga nu nog niks verklappen, maar ik zal er binnenkort meer over vertellen.

Dagboek: Trouwringen

Dagboek: Trouwringen

Wat ziet Amsterdam er toch leuk uit zo!

Zaterdag

Dagboek: Trouwringen

My Simply Special bestond afgelopen zaterdag precies drie jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met een taartje!

Dagboek: Trouwringen

Daarna kochten we schoenen voor Romano en ik haalde twee Doppers om ook mijn kleine plastic flesjes weg te kunnen gooien. Eindelijk!

Dagboek: Trouwringen

Zaterdagavond kwamen er vrienden bij ons eten, dus we moesten snel nog wat boodschappen halen. Ik doe dat liever niet op zaterdag, maar dit keer was het echt nodig.

Dagboek: Trouwringen

Hihi! We waren ‘s middags een tijdje in de tuin bezig en Nala kwam steeds overal tussendoor rennen. (Het lukte dus niet om een scherpe foto van haar te maken.) Van zaterdagavond heb ik geen foto’s, maar we hebben dus gezellig gegeten en gekletst met vrienden.

Zondag

Dagboek: Trouwringen

Zondag sliepen we een beetje uit en daarna hebben we de droger weer in elkaar gezet. En ja, hij doet het weer! Gelukkig!

Dagboek: Trouwringen

Daarna aten we wat en vertrokken we naar Amsterdam om trouwringen te kopen. We konden gelukkig wat moois vinden en daarna liepen we nog een rondje langs wat winkels.

Dagboek: Trouwringen

Ik zag een AH en besloot dat ik trek had in wat lekkers. Toen we deze macarons zagen liggen was de keuze snel gemaakt! Thuis zijn we nog met wat dingen voor de bruiloft bezig geweest en we hebben wat afleveringen van verschillende series gekeken.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Trouwringen”

  February 9, 2016

  Wat gaaf dat je gaat trouwen:-)! Nala is cute zeg:-D!  February 9, 2016

  Wat een toffe dingen allemaal; blog anniversairy, trouwen, dubbel gefelicitaart! Ik heb afgelopen maand ook een bhv training gehad. Ik vond het handig en nog leuk ook. Ik ben erg benieuwd naar je post over floaten.  February 9, 2016

  Wat een heerlijke boodschappenkar zeg! leuke foto’s en wat tof dat je gaat trouwen, van hart!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie