Dagboek: Ups & Downs - My Simply Special
31/10/2017

Dagboek: Ups & Downs

Ik geniet ontzettend van Liam, maar af en toe vind ik het ook best pittig. Afgelopen vrijdag werd het me allemaal even te veel en zaterdag is Romano daarom een paar uur met Liam op pad geweest om mij wat ruimte te geven. En ‘s avonds zijn we voor het eerst echt samen uit geweest. Dat was ook wel weer erg fijn!

Maandag

Dagboek: Ups & Downs

Goedemorgen! Liam was al netjes aangekleed voor de dag, maar ik moest nog onder de douche.

Dagboek: Ups & Downs

Ik vertelde vorige week al dat ik eindelijk een nieuwe zwarte tas had gekocht, maar jullie hadden nog een foto tegoed. Dit is ‘m dus!

Dagboek: Ups & Downs

Grr! Ik probeerde te werken, maar ik kon niet bij m’n blog.

Dagboek: Ups & Downs

Liam pakt steeds meer dingen vast, zo cute!

Dagboek: Ups & Downs

Ik zette de broodbakmachine aan om een nieuw recept uit te proberen.

Dinsdag

Dagboek: Ups & Downs

Vers brood ruikt altijd zo lekker!

Dagboek: Ups & Downs

Liam was al een paar dagen niet zichzelf, dus we gingen langs de huisarts. Na heel lang wachten en nog meer geduld hebben bij de apotheek, konden we weer naar huis met medicijnen om te proberen.

Dagboek: Ups & Downs

Yum, appeltaart eten bij mijn vader.

Woensdag

Dagboek: Ups & Downs

Het is nu minder vaak nodig dan in de eerste weken, maar het uitkoken van kolfspullen en flesjes hoort er nog steeds bij. Verder werkte ik woensdag lekker veel, dus dat voelde heel productief. Fijn!

Dagboek: Ups & Downs

Ik las tijdens het voeden een stukje in het boek ‘Slaap!’.

Donderdag

Dagboek: Ups & Downs

Op zoek naar kleuren voor ons nieuwe huis. We konden niet zo makkelijk vinden wat we in ons hoofd hadden, dus reden we langs drie bouwmarkten.

Dagboek: Ups & Downs

Wat een keus!

Dagboek: Ups & Downs

Ik was ‘s avonds alleen thuis met Liam en deed een poging om het gezellig te maken. Helaas was Liam vooral veel aan het huilen van de pijn.

Vrijdag

Dagboek: Ups & Downs

Aan het werk!

Dagboek: Ups & Downs

De medicijnen hielpen nog niet echt, dus na een telefonisch gesprek met de huisarts kon ik weer naar de apotheek voor iets nieuws.

Dagboek: Ups & Downs

Uhm Nala, daar wil ik graag zitten…

Dagboek: Ups & Downs

Terwijl Liam z’n middagdutje deed, ging ik op de massagestoel zitten terwijl ik verder las in het boek over het laten doorslapen van baby’s. Daarna ging ik weer aan het werk. ‘s Avonds was Liam weer erg unhappy en werd het mij allemaal even te veel. Het ‘s nachts opstaan, altijd verantwoordelijk zijn en nooit iets af kunnen maken. Het ontzettend zielige gehuil van Liam en de pijn in m’n bekken door de bekkeninstabiliteit. Ik geniet ontzettend van ons kleintje, maar af en toe heb ik ook even tijd nodig om weer op te laden. Ik ben onder de douche gedoken en kroop vroeg mijn bed in.

Zaterdag

Dagboek: Ups & Downs

Zaterdagochtend begonnen we de dag rustig en aan het begin van de middag ging Romano met Liam op pad. Zo had ik een paar uur om mijn eigen ding te doen. Ik zette mijn bureau opnieuw in de verf, kon rustig lunchen…

Dagboek: Ups & Downs

…en ging een uurtje winkelen. Hoe cute is dit broekje? Hema heeft echt leuke kerstkleertjes voor baby’s!

Dagboek: Ups & Downs

Ik kocht er niks van, maar kwam wel met deze spullen thuis. Sokjes voor Liam, de nieuwe limited edition doucheschuim van Rituals, een douchegel van Etos (gekregen met een spaarkaartje) en drie truien van H&M. Ik had voor mijn verjaardag een cadeaukaart gekregen, dus daar heb ik wat leuks mee uit kunnen zoeken.

Dagboek: Ups & Downs

Niet bij Liam in de buurt zijn betekent niet dat ik niks meer hoef te doen, kolven is namelijk wel noodzakelijk dan.

Dagboek: Ups & Downs

Romano kwam aan het begin van de avond naar huis en samen aten we even rustig waarna we naar Amsterdam reden. We gingen namelijk naar het Comedy Cafe waar drie stand-up comedians optraden. We hebben gelachen en ik genoot (voor het eerst in bijna een jaar) weer van een glas wijn.

Zondag

Dagboek: Ups & Downs

Zondag was een ‘pyjamadagje’. We deden rustig aan, regelden het een en ander voor ons nieuwe huis en keken Game of Thrones. Romano heeft de hele serie al gezien, maar nu kijken we het samen vanaf het begin.

Hebben jullie dit weekend iets leuks gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Ups & Downs”

  October 31, 2017

  Hé bah wat vervelend dat Liam niet happy is. Breekt je hart he.. Dat uitkoken, elke dag, vind het maar een irritant klusje. Fijn dat je eventjes kon genieten van wat mama tijd want dat is toch zo af en toe ook eventjes nodig

  x  October 31, 2017

  Wat vervelend dat Liam zich niet zo lekker voelt! Ik hoop dat het snel beter gaat!


  Lisan

  October 31, 2017

  Ik kan me helemaal voorstellen dat je even een instortmomentje had, het is ook niet niks!! Ik kan niet uit ervaring spreken helaas maar ik denk dat alles sowieso goed komt


  Christine

  October 31, 2017

  Wat fijn dat Romano paraat stond dit weekend na zo’n week.. ik hoop dat je inmiddels weer wat opgeknapt bent? Die korter wordende dagen helpen natuurlijk ook niet echt mee..
  Afgelopen weekend ben ik met met mijn moeder uit highteaën geweest!
  Villa Augustus in Dordrecht, echt een aanrader!
  Ik kreeg van haar het zwangerschapsdagboek dat ze tijdens mijn zwangerschap heeft bijgehouden..!! Super ontroerend!


  MySimplySpecial
  November 1st, 2017


  Yes, ik voel me weer wat beter! Heerlijk zo’n high tea en wat bijzonder om dat dagboek te lezen!  November 1, 2017

  Eerlijk dat je het toegeeft. Het moederschap is prachtig, maar soms ook slopend tegelijkertijd. Goed dat je dat aan durft te geven en dan ook even je rust kunt nemen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie