Dagboek: Van alles wat - My Simply Special
15/08/2018

Dagboek: Van alles wat

Ik wist eigenlijk niet zo goed hoe ik deze dagboekpost moest noemen. Het was namelijk een prima week, maar zonder dingen die heel opvallend waren. We verkochten onze auto en zochten naar een nieuwe, we werkten aan de tuin (ja alweer), ik speelde met Liam en werkte gewoon. Niet super bijzonder, maar wel fijn.

Dinsdag

Dagboek: Van alles wat

Na een ochtendje thuis spelen en werken ging ik met Liam op pad. Ik weet niet eens meer wat ik moest halen, maar volgens mij alleen maar nuttige dingen als medicijnen en zo.

Dagboek: Van alles wat

Ik had twee dingen bij Bol besteld en die kwamen binnen. Een slab met lange mouwen voor bij mijn schoonmoeder en een hoes voor ons zwembadje.

Dagboek: Van alles wat

Toen Liam zijn middagdutje deed, besloot ik even tijd voor mezelf te pakken en buiten te gaan zitten. Fijn!

Dagboek: Van alles wat

Ik bereidde vast het avondeten voor, zodat we konden eten zodra Romano thuis kwam. (Hier kwam nog kip bij.)

Dagboek: Van alles wat

Bellenblazen! Na het eten kwamen er mensen langs om naar onze auto te kijken en verkochten ‘m meteen. Dat hadden we nog niet helemaal verwacht, maar dat betekende wel dat we meteen naar een nieuwe moesten gaan kijken.

Woensdag

Dagboek: Van alles wat

Na een dag werken op kantoor was het leuk thuiskomen zo. Mijn bestelling was geleverd en netjes in de tuin gezet.

Dagboek: Van alles wat

Ik wilde graag de planten in de tuin gaan zetten, maar aangezien ze regen voorspelden voor de komende dagen besloot ik toch maar te gaan schilderen. Het tuinhuisje beschermen tegen vocht was belangrijker dan de planten.

Donderdag

Dagboek: Van alles wat

Ik had wat tijd voor mezelf en besloot ‘s ochtends eerst in de tuin aan de slag te gaan. Zo met de planten ziet het er alweer meer uit als een tuin.

Dagboek: Van alles wat

Verder probeerde ik een beetje rustig aan te doen, maar ik maakte nog wel popcorn en haalde boodschappen.

Vrijdag

Dagboek: Van alles wat

We begonnen de dag met een banaantje.

Dagboek: Van alles wat

Romano was vrij en speelde met Liam terwijl ik buiten verder ging met schilderen. ‘s Middags bezochten we wat autodealers om te kijken wat we wilden en waar Liams autostoel in zou passen.

Dagboek: Van alles wat

‘s Avonds ging Romano naar een bruiloft en bleef ik met Liam thuis. Ik dook een beetje op tijd mijn bed in en Nala kwam me gezelschap houden.

Zaterdag

Dagboek: Van alles wat

Deze dag stond weer in het teken van auto’s kijken en gelukkig hadden we aan het eind van de dag een idee wat we wilden. We waren wel een tijdje onderweg, dus ik gaf Liam op de achterbank zijn broodje.

Dagboek: Van alles wat

‘s Avonds maakte ik een pastasalade met tonijn. Makkelijk maar lekker.

Dagboek: Van alles wat

Romano ging ‘s daarna weer naar een bruiloft. (Dezelfde als op vrijdag want een Hindoestaanse bruiloft duurt meerdere dagen.) Ik bleef ook dit keer met Liam thuis, maar zocht wel wat (haar)sieraden op zodat mijn schoonzusje die kon lenen.

Dagboek: Van alles wat

Ik plofte op de bank met warme chocolademelk en het plan om mijn nagels te lakken. Dat plan viel in duigen, want Liam was de hele avond onrustig. Helaas…

Zondag

Dagboek: Van alles wat

Goedemorgen! Een beetje onscherp, maar ik vind deze foto zo leuk. Romano sliep uit en ik ging met Liam beneden spelen. Lekker in comfi outfits.

Dagboek: Van alles wat

Later op de dag rommelde ik wat in de tuin. Ik schilderde weer een stuk van het tuinhuis, verplaatste de loungeset naar de overkapping en zette onze nieuwe tuinstoelen in elkaar.

Dagboek: Van alles wat

Terwijl Liam een kort dutje deed, gingen Romano en ik al even in de tuin zitten. Wat een fijn plekje, zo onder die overkapping! (Ik zal binnenkort laten zien hoe het eruit ziet, als het wat verder af is.)

Dagboek: Van alles wat

Na zijn dutje kwam Liam lekker bij ons op de bank rozijntjes eten. Fijn zo!

Dagboek: Van alles wat

Nala kwam de nieuwe stoelen bekijken.

Dagboek: Van alles wat

Liam vindt Nala heel erg interessant en rustig eten zit er dus niet altijd in. Dan maar even zo voor een keertje.

Maandag

Dagboek: Van alles wat

Voor ik naar werk ging, zag ik dit. Uhm, dat hoort niet zo! Ik weet niet of het door de warmte van de laatste tijd komt, maar de lijm heeft aan alle kanten losgelaten en ik krijg ‘m niet meer goed in elkaar. Blijkbaar moet ik op zoek naar een nieuwe lampenkap. 

Hebben jullie een fijne week gehad? En waren jullie de warmte al zat of mag het wel weer terugkomen?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Van alles wat”

    August 15, 2018

    Leuk dagboekje was dit weer! Jammer van die lampenkap, niet helemaal de bedoeling lijkt me! En de foto’s van Liam zijn echt heel schattig! Wat wordt hij groot! Wat goed dat jullie auto al zo snel verkocht is! Hebben jullie al enig idee wat voor auto jullie zouden willen?


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie