Dagboek: veel klusjes - My Simply Special
06/06/2017

Dagboek: veel klusjes

Afgelopen week was weer een normale week vol werkdagen, een afspraak bij de verloskundige en een verjaardag. Ik begin het gevoel te krijgen dat mijn uitgerekende datum snel dichterbij begint te komen, dus het was ook tijd om aan de slag te gaan met veel klusjes (en de babykamer) om alles voor die tijd op orde te krijgen. Zeker aangezien ik vanaf vandaag nog een week bij mijn moeder ga logeren. Dan ga ik ook wel werken, maar kan ik toch een hoop dingen niet doen. Gelukkig hebben we aardig wat af kunnen krijgen, dus dat geeft weer rust. Oh, en we hebben ook een dagje echt kunnen ontspannen, want we gingen naar een spa. Heerlijk!

Maandag

 #208-Dagboek_2

Ik wilde maandag beginnen met werken, maar ik kwam erachter dat mijn harde schijf bijna vol was. Dan maar eerst een back-up maken en nieuwe cilinders bestellen voor onze SodaStream.

Dagboek: veel klusjes

Het bruiloftsseizoen is weer begonnen! Ik zie veel decoraties in de winkels en ik kreeg ook een perspakketje met een leuke beauty checklist en vitaminen van Swisse die ervoor zorgen dat je haar, huid en nagels er op z’n mooist uitzien. Ik ben deze zomer zelf te gast bij twee bruiloften en ik heb er nu al zin in! Alleen nog even kijken wat ik aan kan met mijn groeiende buik…

Dagboek: veel klusjes

Yum! Snacken tussen het werken door.

Dagboek: veel klusjes

Maandagavond was het tijd voor de eerste bijeenkomst van de Samen Bevallen cursus. Een lange avond vol informatie.

Dinsdag

Dagboek: veel klusjes

Bloggen!

Dagboek: veel klusjes

Nala lag weer heerlijk de hele dag op de stoel in de babykamer.

Dagboek: veel klusjes

‘s Avonds was ik alleen thuis, dus ik ging aan de slag met een DIY voor onze baby. Uiteraard komt er een post over online, want ik was heel blij met het eindresultaat.

Woensdag

Dagboek: veel klusjes

Zo lief! Romano kwam dinsdagavond thuis met deze mooie bloemen! Daar wordt ik nou heel blij van.

Dagboek: veel klusjes

Ik bedacht dat ik mijn kraampakket nog niet opengemaakt had. Die was binnengekomen toen wij op vakantie waren. Daar zitten een hoop, uhm, minder gezellig items in, maar gelukkig ook wat leuke dingen.

Dagboek: veel klusjes

Ik ging op pad voor wat spullen voor mijn blog en liep meteen even bij Kwantum naar binnen. Tegenwoordig hebben ze daar echt leuke dingen!

Dagboek: veel klusjes

Ik kwam voor deze manden en nam er twee mee voor de babykamer. (Je kan ze hier zien.)

Dagboek: veel klusjes

‘s Avonds was het tijd om in de tuin aan de slag te gaan en daarna dook ik in bed met een boek en wat fruit.

Donderdag

Dagboek: veel klusjes

Yes, ik werd weer helemaal goedgekeurd bij de verloskundige. Zelfs mijn ijzer was prima, dus ik hoefde niet nog extra bloed te laten prikken. (Daar heb ik zo’n hekel aan.)

Dagboek: veel klusjes

Deze bloemen staan nu in de tuin. Pretty! De rest van de dag werkte ik voor mijn blog en een klant en ‘s avonds werkte ik de administratie bij. Het was eigenlijk de bedoeling om weer in de tuin aan de slag te gaan, maar die sessie van woensdag vond mijn lichaam niet zo leuk. Blijkbaar begin ik echt last te krijgen van bekkeninstabiliteit als ik te veel doe en ik kon alleen nog maar mank lopen. Ik hield me dus maar bezig met de administratie terwijl Romano wel verder werkte in de tuin.

Vrijdag

Dagboek: veel klusjes

Vrijdag werkte ik weer voor een klant en ik besloot mijn fysio toch maar even te bellen. Het lopen ging nog steeds niet beter namelijk. Hij kon er niet heel veel mee helaas (dry needling en manipuleren doen we maar even niet in verband met de zwangerschap). Het moet vanzelf weggaan. Oh, en ik moet mijn oefeningen weer vaker doen om dit te voorkomen. Toen ik weer thuiskwam, lag onze papierbak er zo bij…

Dagboek: veel klusjes

Onderweg naar huis was ik trouwens even de Wibra binnengelopen. Ik had gelezen dat ze daar fijne rompertjes hebben, dus ik haalde er een paar in huis. Plus wat andere kleertjes.

Dagboek: veel klusjes

Ahw!

Dagboek: veel klusjes

Ik ging aan de slag met een recept voor ijsjes…

Dagboek: veel klusjes

…en aangezien die eerst nog de vriezen in moesten, at ik wat verse aardbeien.

Dagboek: veel klusjes

Knuffelen met z’n drietjes!

Zaterdag

Dagboek: veel klusjes

Zaterdagochtend werkte ik nog even en daarna vertrokken we naar Thermen Bussloo. Daar waren we nog nooit geweest, maar we hebben een heerlijke dag gehad. Trouwens, ik zal binnenkort in een andere post wat meer vertellen over zwanger naar de sauna gaan.

Zondag

Dagboek: veel klusjes

Zondag was klusjesdag! Het begon in bed met werken aan de adressenlijst voor de geboortekaartjes. We maakten ook meteen het geboortekaartje af en bestelden een proefdruk. Ik ben benieuwd! Verder moeten we wat financiële dingen regelen en kijken naar kinderopvang. Oh, en ik bestelde nog wat laatste dingen voor de babykamer.

Dagboek: veel klusjes

Daarna gingen we ook echt in de babykamer aan de slag. We hingen namelijk de plankjes op. Oké, Romano deed het meeste werk, maar toch.

Dagboek: veel klusjes

Tijd voor een late lunch en daarna werkte ik nog een tijdje….

Dagboek: veel klusjes

…voor we naar een verjaardag gingen.

Hebben jullie genoten van het lange weekend?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: veel klusjes”

  June 6, 2017

  Fijn weekje weer! Hier helemaal niks leuks in t Kraampakket. Het ‘cadeau’ was een lelijke badthermometer die ik al lang in huis had pfff


  MySimplySpecial
  June 6th, 2017


  Dat valt tegen inderdaad, wat jammer!  June 6, 2017

  Leuk verslag van je week! En inderdaad leuke items hebben ze bij de kwamtum. Die zakken vind ik ook erg leuk zeg! Ik zoek er nog eentje voor mijn zoontje. Hij vind het geweldig om zijn speelgoed uit te zoeken! Trouwens kan het kloppen dat ik jou voorbij zag komen bij het programma: Gezond Verstand! ? Leuk zeg!


  MySimplySpecial
  June 7th, 2017


  Ja klopt! Dat was gisteravond geloof ik, ik moet het zelf alleen nog terugkijken


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie