Dagboek: Verdrietig - My Simply Special
03/06/2020

Dagboek: Verdrietig

Er is een hoop gaande in de wereld en ik vraag me al dagen af of ik er wat er over moet zeggen. Als je je mond houdt is het niet goed en als je wel iets deelt is er een vrij grote kans dat je het verkeerde zegt. Het maakt me in elk geval verdrietig en ik hoop dat er dingen gaan veranderen. Het voelt nu een beetje gek om over te gaan op iets luchtigs, maar ik heb wel gewoon de foto’s van afgelopen week voor jullie.

Dagboek: Verdrietig

Dinsdag was het heerlijk weer, dus we besloten ‘s ochtends vast het badje op te zetten voor Liam. Zo kon het water opwarmen tijdens zijn dutje.

Dagboek: Verdrietig

Ik moest met Zoey naar het consultatiebureau. De vorige afspraak had ik vanwege corona afgezegd, maar nu gingen we toch maar. Alles was in orde met ons meisje, dus gelukkig stonden we snel weer buiten. Normaal lopen ze enorm uit en moet je rustig een half uur tot een uur wachten, maar dat was dit keer niet het geval.

Dagboek: Verdrietig

Lekker spelen!

Dagboek: Verdrietig

Na zijn dutje kon Liam lekker in het nieuwe zwembadje springen. We hebben een veel grotere die fijn is als je er zelf ook in wil, maar deze is ideaal om even snel op te zetten voor de kids.

Dagboek: Verdrietig

Hoi!

Dagboek: Verdrietig

‘s Avonds speelde ik weer Animal Crossing.

Dagboek: Verdrietig

Woensdag maakte ik dit schattige broekje en legde het proces vast zodat ik er een DIY over kan schrijven voor jullie.

Dagboek: Verdrietig

Om de een of andere reden zitten er allemaal gekke krassen in mijn bril. Het viel helaas niet onder de garantie, dus ik moest nieuwe glazen bestellen.

Dagboek: Verdrietig

Die lieve haartjes!

Dagboek: Verdrietig

Donderdag kwam mijn moeder langs en ze had speelgoed meegenomen dat nog bij mijn oma stond.

Dagboek: Verdrietig

Waaronder dus deze set blokken. Mijn moeder (en haar broer en zus) hebben hier vroeger mee gespeeld en mijn broer en ik bouwden er altijd torens mee als we bij mijn opa en oma gingen spelen of logeren. Nu mogen Liam en Zoey het hebben, dus dat vind ik wel heel leuk en bijzonder. Alles was wel een beetje stoffig, dus de tuinslang werd er bij gepakt.

Dagboek: Verdrietig

Mijn moeder en Liam bouwden een huis terwijl ik de tuintafel en -stoelen schoonmaakte.

Dagboek: Verdrietig

Zo’n hondje is interessant!

Dagboek: Verdrietig

Toen de kids ‘s avonds in bed lagen, dook ik achter mijn laptop om nieuwe stoffen uit te zoeken.

Dagboek: Verdrietig

Wat een mooie kleuren!

Dagboek: Verdrietig

Vrijdag maakte ik het huis schoon.

Dagboek: Verdrietig

Ze doet het nog niet vaak, maar ze kan dus wel de trap op klimmen!

Dagboek: Verdrietig

Zoey kreeg deze leuke kleertjes van haar tantes en Liam een stoere spijkerjas. Lief!

Dagboek: Verdrietig

Ik probeerde een nieuw patroon uit…

Dagboek: Verdrietig

…en dit was het resultaat!

Dagboek: Verdrietig

Nog even een half uurtje spelen en daarna ging ik naar bed.

Dagboek: Verdrietig

Schoenen vinden waar ik mijn voeten niet in stuk loop, is best een uitdaging. Vorig jaar kocht ik een paar Toms en die lopen als pantoffels. Inmiddels weet ik dat niet alle modellen even goed bij mijn voeten passen, maar de exemplaren op de foto zitten top. En ik kon dus niet kiezen en heb ze uiteindelijk allebei gehouden.

Dagboek: Verdrietig

Liam vindt pakketjes openmaken fantastisch, maar Zoey komt ook graag kijken.

Dagboek: Verdrietig

In dit perspakketje zaten de nieuwe snoetendoekjes van WaterWipes en een leuke placemat.

Dagboek: Verdrietig

Samen op de fiets! (Zoey beweegt nog niet echt, maar op de loopfiets zitten vind ze wel leuk.)

Dagboek: Verdrietig

Ik kreeg ‘bloemen’ van Liam.

Dagboek: Verdrietig

Zondagochtend werd de ToetToetbaan uit de kast getrokken.

Dagboek: Verdrietig

We gingen met z’n vieren naar buiten en speelden in een paar speeltuintjes in de buurt.

Dagboek: Verdrietig

Ik had een ‘opruimbui’ en dit keer moesten de garage en de zolder er aan geloven. Ik ben nog niet klaar, maar het begin is er. In de garage was het vooral een kwestie van alles weer op z’n plek leggen, maar op zolder lagen een hoop spullen die we al heel lang niet meer gebruikten.

Dagboek: Verdrietig

Een lange zomerbroek van Liam was te kort geworden, dus ik zette de schaar er in en maakte er een korte broek van.

Dagboek: Verdrietig

Maandag ging ik met de kleintjes naar buiten. Liam vond zijn sandalen niet noodzakelijk op de glijbaan.

Dagboek: Verdrietig

Zoey en ik moesten op de schommel, zodat Liam kon duwen. Prima!

Dagboek: Verdrietig

Thuis deden we de was, ik haalde de bestelde boodschappen op en aan het eind van de middag ging de bbq aan.

Hoe gaat het nu met jullie?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Verdrietig”

  June 3, 2020

  Het ziet er toch uit als een fijne en gezellige week met de kindjes. En wat ben je actief met het naaien én huishouden.

  Groetjes,
  Renske  June 3, 2020

  Wauw, wat een grote blokken zeg! Dat is wel echt leuk voor de kids om mee te spelen. Ik vind trouwens dat Zoey steeds meer op jou begint te lijken! Vooral als ik die foto van jullie samen zie, zie ik echt gelijkenissen.


  MySimplySpecial
  June 3rd, 2020


  Er zijn meer mensen die dat zeggen inderdaad. Stiekem best leuk om te horen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie