Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem - My Simply Special
18/09/2019

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Wat een fijne week heb ik achter de rug! Ik had een gezellig dagje met Liam en mijn moeder, vierde mijn verjaardag een beetje en ging met Romano en Zoey een dagje naar Haarlem. Ik maakte weer lekker veel foto’s, dus kijken jullie mee?

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Dinsdagochtend was ik een tijdje alleen met de twee kleintjes en Liam vond het een goed idee om mijn benen als rekstok te gebruiken toen ik zat te voeden. Hihi!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Mijn moeder kwam later langs en nam haar hondje mee. Goede plek voor je auto, Liam!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Na het middagdutje gingen we een rondje lopen. Liam was niet zo vrolijk wakker geworden en zo kon hij rustig wakker worden en kreeg ik weer wat beweging.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Woensdag werd ik 31! Ik was een dagje thuis met Zoey, kreeg bezoek en trotseerde de regen om taart te halen.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Yum!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Ik wil zometeen weer gaan sporten en mijn sportschoenen zijn heel erg toe aan vervanging. Tijdens mijn zwangerschap wilde ik geen nieuwe kopen in verband met het vocht dat ik vast hield, maar nu is het wel tijd. Deze Nikes vond ik erg leuk, maar zaten helaas helemaal niet lekker.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Ik kreeg allemaal lieve kaartjes, cadeautjes en mooie bloemen.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

‘s Avonds aten we met Romano’s familie. Ik had Chinees geregeld en dus eerder op de dag al taart gehaald.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

We kregen deze schattige Hindoestaanse armbandjes mee voor Zoey.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Goedemorgen Liam! Niet lang nadat ik deze foto maakte, werd hij opgehaald door mijn schoonfamilie. Ze gingen een nachtje naar Duitsland en hadden gevraagd of Liam mee mocht.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Romano en ik besloten met Zoey een stuk te gaan wandelen en aten lunch op een terrasje. Thuis eten we zoveel mogelijk vegan, maar buiten de deur laat ik dat redelijk los, anders hou ik het niet vol. Dit was mijn eerste broodje carpaccio in ongeveer een jaar. Yum!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Voor we naar huis gingen, keken we nog even naar een bril voor Romano.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Thuis was ik met Zoey bezig en werkte ik aan een blogpost.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

In de loop van de middag ging Romano op pad, dus de rest van de dag en avond was ik alleen met dit meisje. Wel gek zo zonder Liam!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Een dagje winkelen is niet iets dat we met Liam doen, maar aangezien hij pas ‘s avonds thuis zou komen, gingen Romano en ik met Zoey naar Haarlem.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Eerst aten we een lekkere lunch op een terras…

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

…en daarna zijn we een hoop winkels in en uit gelopen. Romano kocht nieuwe truien en schoenen en ik een nieuw vest, sneakers en een paar sportschoenen. Deze foto maakte ik toen ik Zoey zat te voeden terwijl Romano aan het passen was.  Prima!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Tussendoor dronken we ergens wat en ‘s avonds zijn we zelfs nog uit eten geweest. Omdat we niet wisten hoe dat zou gaan met ons meisje erbij, besloten we voor sushi te gaan. Dan kan je makkelijk een beetje om de beurt eten indien nodig. Het was een heel fijn dagje, maar ik vond het ‘s avonds ook heel fijn toen we alle vier weer thuis waren.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Zaterdag maakte ik alleen deze foto. Ik kon een beetje uitslapen terwijl Romano met Liam speelde en daarna namen we een kijkje bij de open dag van de brandweer. De rest van de dag deden we volgens mij niet veel bijzonders.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Zondagochtend kregen we onverwacht bezoek en speelde Liam met een ander kindje.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Ik heb alle kaartjes die we de laatste tijd gekregen hebben op dit rek gezet en maakte er een paar foto’s van.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Zoey deed een dutje…

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

…en Romano en Liam ook. Ik gebruikte die tijd om wat kleding te bestellen voor het najaar/de winter en werkte aan een blogpost.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Was, was en nog meer was! Ik was vergeten hoe vaak je daarmee bezig bent met een baby in huis.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

‘s Middags gingen we naar een verjaardag bij de buren. Liam kon met de jongens spelen en ik had Zoey in de draagzak.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Mijn maandag begon met een ongelukje van Nala. Heel fijn.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Daarna was het tijd voor Zoey’s eerste bezoek aan het consultatiebureau. Alles was in orde en ze is goed gegroeid. Altijd fijn om te horen.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Hoi!

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

‘s Middags liep ik naar een tuincentrum. Ik kocht wat leuke planten om een kale plek in de tuin mee op te vullen.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Onze eerste oogst! Ik ben benieuwd hoe ze smaken.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Kolven, niet mijn favoriete klusje, maar het hoort er bij.

Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem

Ik begon deze post met bloemen (die ik voor mijn verjaardag kreeg) en ik sluit ‘m ook zo af. 

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Mijn verjaardag & dagje Haarlem”

    September 18, 2019

    Mijn jongste is bijna 1,5, maar ik krijg echt rammelende eierstokken van al die schattige foto`s van Zoey.
    Liefs    September 18, 2019

    Hahaha, die eerste foto: Liam besloot mijn benen als rekstok te gebruiken. Daar moest ik wel even om lachen! Je verjaardag ziet er echt heerlijk uit en ook fijn dat je met Romano en Zoey even Haarlem in kon gaan. Het is natuurlijk extra belangrijk om leuke dingen te blijven doen en te genieten buitenshuis. Het eten zag er ook lekker uit.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie