Dagboek: Vervelende verrassing - My Simply Special
19/12/2017

Dagboek: Vervelende verrassing

Waarom zitten er niet meer uren in een dag? Ik wil best meer tijd om te slapen, dozen in te pakken, met Liam te knuffelen, te bloggen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zeker afgelopen week liep niet helemaal soepel, want we kregen een vervelende verrassing. Het laminaat dat gelegd zou worden bleek niet goed te zijn waardoor we heel snel iets anders moesten gaan zoeken en de hele planning overhoop ging. Het gaat wel goed komen, maar dat was wel even stressen!

Maandag

Dagboek: Vervelende verrassing

Hoe schattig zijn die kleine voetjes? (Liam draagt wel sokjes hoor, maar hij trapt ze steeds uit.)

Dagboek: Vervelende verrassing

Maandag was ik een dag thuis en heb ik zo veel mogelijk achter mijn laptop zitten werken. Zo met alle drukte rondom de verhuizing komt dat er maar weinig van.

Dinsdag

Dagboek: Vervelende verrassing

Wat we precies deden weet ik al niet meer, maar dinsdag waren we weer druk bezig in ons nieuwe huis. Romano schilderde onder andere de leuningen terwijl Liam alles goed in de gaten hield.

Dagboek: Vervelende verrassing

‘s Avonds begon ik met het inpakken van dozen. Eerst maar eens de schuur leeghalen, want dat kon vast onze nieuwe garage in.

Woensdag

Dagboek: Vervelende verrassing

Ik maakte alleen deze foto, maar daar ging een hoop aan vooraf. Woensdag begonnen namelijk de vloerenleggers, maar na een paar uur werd ik gebeld dat het laminaat niet oké was. Ik ben gaan kijken en heb uiteindelijk besloten dat ze moesten stoppen met leggen. Romano was op dat moment op kantoor en zodra hij thuis was gingen we op zoek naar een nieuwe vloer. Gelukkig konden we snel twee opties vinden waarvan we de stalen mee mochten nemen om in het huis te bekijken. We hadden maar weinig tijd, want ‘s avonds gingen we naar het kerstdiner van Romano’s werk. We aten bij een Italiaan en het was echt zo lekker!

Donderdag

Dagboek: Vervelende verrassing

Hihi, maffe poes!

Dagboek: Vervelende verrassing

Zodra we wakker en aangekleed waren, reden we naar ons nieuwe huis om de twee vloerstalen te bekijken en een keus te maken. We waren er al snel uit en bestelden de vloer. Daarna zijn we naar de Gamma gereden met een plank van het slechte laminaat. Gelukkig waren ze heel behulpzaam. We kregen ons geld terug en ze stuurden een busje en twee medewerkers om ons te helpen het laminaat het huis uit te krijgen. Dat was nog wel een klus, maar het is gelukt. Tussendoor bezochten we een kinderdagverblijf om opvang voor Liam te regelen voor het nieuwe jaar. 

Dagboek: Vervelende verrassing

Ik kreeg deze adventskalander voor mijn verjaardag. Het blijft leuk om elke dag een vakje open te mogen maken en er zitten echt leuke dingen in!

Vrijdag

Dagboek: Vervelende verrassing

Vrijdag trok ik mijn klusbroek weer aan, want er was nog genoeg te doen. We verhuisden wat spullen, installeerden een dimmer, maakten schoon, ruimden de garage op, internet werd geïnstalleerd en we haalden het nieuwe laminaat op. Liam was dit keer mee, dus ik voedde hem tussendoor.

Dagboek: Vervelende verrassing

Mijn moeder hielp die dag en haar hondje was er ook gezellig bij.

Dagboek: Vervelende verrassing

‘s Middags ging ik samen met mijn moeder verder met inpakken terwijl Romano met Liam bezig was.

Dagboek: Vervelende verrassing

Kijk nou, dit kwam ik tegen op een van de verhuisdozen. Mijn vader heeft dit ooit geschreven en ik vraag me af wat er in die doos gezeten heeft.

Dagboek: Vervelende verrassing

Rond een uur of zeven vertrokken we richting Utrecht voor een vrij spontaan etentje met vrienden. We gingen naar een Afghaans restaurant en omdat de keuken voor ons nieuw was, kozen we voor het kennismakingsmenu. Dat was een goede keus, want elke keer stond de tafel vol met allemaal hapjes om van te proeven. Lekker en echt weer eens iets anders.

Zaterdag

Dagboek: Vervelende verrassing

We hebben nu Pax kasten van Ikea die mee gaan naar het nieuwe huis, maar we gaan de opstelling aanpassen en ook op zolder wat kasten neerzetten. Tijd om te shoppen! Daarnaast kochten we meteen een aantal kasten waarmee we in de gang een schoenenkast gaan maken.

Dagboek: Vervelende verrassing

‘s Avonds was ik alleen thuis en deed ik nog wat klusjes. Liam sliep een keertje vroeg, dus ik kon even met een tijdschrift en wat lekkers op bed zitten voor ik ook op tijd ging slapen. Fijn zo’n momentje voor mezelf, dat gebeurt niet vaak meer de laatste tijd.

Zondag

Dagboek: Vervelende verrassing

Liam en Romano begonnen de dag op de bank terwijl ik een uurtje extra sliep. Daarna zijn we, je raadt het misschien al, weer gaan klussen in ons nieuwe huis. De leuningen moesten nog een keer geschuurd en geschilderd worden, er moest gezogen worden en we wilden de buitenlamp vast ophangen.

Hoe was jullie week?

P.S. Hebben jullie de korte enquête al ingevuld? Dan kan ik mijn blog nog leuker voor jullie maken!Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Vervelende verrassing”
  Christine

  December 19, 2017

  Wat een prachtfoto, die laatste!!
  Lang geleden dat ik je chipjes met favo dipsaus voorbij zag komen Dat soort verwenmomenten voor jezelf moet je zeker niet vergeten in deze hectische tijd!!
  Fijn dat jullie al voor een nieuwe vloer zijn geslaagd en de Gamma alles netjes oploste..
  Die verhuisdoos met tekst bracht een glimlach op m’n gezicht.. stiekem ben ik hier nu ook nieuwsgierig


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie