Dagboek: Weekendje alleen - My Simply Special
15/11/2016

Dagboek: Weekendje alleen

Ik vind samenwonen heerlijk, gelukkig maar! Maar af en toe een weekendje voor mezelf hebben vind ik best lekker, zeker in combinatie met een lege agenda. Meestal zitten mijn weekenden redelijk vol, dus een keertje op mijn gemakje allerlei projecten op kunnen pakken is dan wel eens lekker. Ik maakte in elk geval weer een heleboel foto’s dus kijken jullie mee naar mijn week?

Maandag

Dagboek: Weekendje alleen

Maandag is altijd een dag voor klusjes en bloggen. Opruimen in huis, wassen draaien, mijn dagboekpost maken, nog meer blogposts schrijven etc. Afgelopen maandag gaf ik deze twee fijne verjaardagscadeautjes dus een plekje in huis. Wat het zijn? Een bodylotion en een reflectiescherm (voor fotografie).

Dinsdag 

Dagboek: Weekendje alleen

Dinsdag werkte ik zoals gebruikelijk weer een dag op kantoor en daarna reed ik rechtstreeks door naar Amsterdam, want ik ging met Romano en een vriend van ons naar de bios. Ik kijk de meeste Marvel films met Romano in de bios en deze was weer erg leuk. Ik vind het in elk geval een aanrader en 3D voegt hier ook echt iets toe.

Woensdag

Dagboek: Weekendje alleen

Goedemorgen! Ik at een schaaltje havermout en ging daarna hard aan de slag voor een klant. ‘s Avonds ging ik sporten en kroop ik met Romano op de bank om  serie te kijken.

Donderdag

Dagboek: Weekendje alleen

Uhm Nala, je weet dat ik daar ga zitten hè?

Dagboek: Weekendje alleen

Donderdag begon met een paar uur thuis werken en daarna vertrok ik naar Utrecht…

Dagboek: Weekendje alleen

…voor een bedrijfsuitje van mijn klant. We begonnen met een escape room. Heel erg leuk om te doen, maar deze was echt best wel lastig en we waren dus helaas niet op tijd klaar. 

Dagboek: Weekendje alleen

Daarna was het tijd voor een wijnproeverij. Ik weet echt helemaal niks van wijnen (en nu nog steeds niet), maar het was wel leuk en interessant om zo verschillende wijnen te proeven en te oefenen met het analyseren van de smaken en geuren.

Dagboek: Weekendje alleen

Als laatste stond er een heerlijk diner op de planning. Yum!

Vrijdag

Dagboek: Weekendje alleen

Na een iets te korte nacht ging de wekker alweer vroeg want ik ging Romano naar Schiphol brengen. Toen ik thuiskwam besloot ik eerst maar even de blaadjes in de tuin op te ruimen. Wat komt er toch een hoop van die bomen af nu!

Dagboek: Weekendje alleen

Dagboek: Weekendje alleen

Deze producten kreeg ik trouwens vorige week nog. Het sculpting setje met bronzer en highlighter vind ik wel erg leuk, maar helaas ben ik er nu een beetje te bleek voor.

Dagboek: Weekendje alleen

De rest van de dag was ik hard aan het werk en ‘s middags had ik nog een zakelijke afspraak. (Saaie zaken die geregeld moeten worden als je je eigen bedrijf hebt.) Oh, en deze chocola is een aanrader!

Dagboek: Weekendje alleen

Over aanraders gesproken, ik ben fan van deze foundation! Ik ontdekte deze een paar maanden terug en gebruik ‘m sindsdien met plezier. Hij ziet er natuurlijk uit, heeft een prima dekking die opgebouwd kan worden en hij blijft goed zitten. Ik heb ‘m niet voor niks gebruikt tijdens onze trouwdag!

Dagboek: Weekendje alleen

Aan het eind van de dag was het tijd voor een workout en terwijl ik met mijn squats bezig was werd er aangebeld. Oeps, helemaal vergeten dat het Sint Maarten was. Gelukkig had ik al snoep in huis. De rest van de avond ben ik met een DIY-project bezig geweest terwijl ik een film keek.

Zaterdag

Dagboek: Weekendje alleen

Goedemorgen! Ik begon mijn dag met een workout. Nouja, nadat ik eerst een tijd in bed had liggen lezen dan.

Dagboek: Weekendje alleen

Kijk dat is gezellig! Ik ging op pad omdat ik wat spullen nodig had en at een broodje bij de bakker met dit gezelschap.

Dagboek: Weekendje alleen

Voor ik boodschappen ging doen reed ik langs het tuincentrum om materialen te zoeken voor een DIY en ik kon het niet laten even langs de kerstspullen te lopen. De rest van de dag ben ik weer met DIY’s bezig geweest terwijl ik twee films keek.

Zondag

Dagboek: Weekendje alleen

Goedemorgen! Ontbijt op bed kan ook best als je alleen bent toch?

Dagboek: Weekendje alleen

Dit kocht ik onder andere zaterdag. Een basic maar prima facewash, een limited edition shower gel van Rituals en een crème van Clinique. Die laatste kreeg ik een tijdje terug in een setje met twee andere producten om te proberen en hij bevalt me zo goed, dat ik zelf vast een nieuwe tube heb gekocht.

Dagboek: Weekendje alleen

Zondag werkte ik een tijdje en was ik bezig met een paar DIY’s.

Dagboek: Weekendje alleen

Brr! Alleen slapen vond ik maar koud, dus ik besloot de extra deken er maar bij te pakken. 

Dagboek: Weekendje alleen

Hebben jullie een leuke week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Weekendje alleen”
    Lisan

    November 15, 2016

    Heerlijk, ik kan ook echt genieten van weekendjes (of dagen) lekker met mezelf!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie