Dagboek: Weekoverzicht of plog? - My Simply Special
04/03/2020

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

De laatste tijd heb ik vaak het idee wat ik in deze dagboeken niet zo veel heb om te laten zien. Misschien komt het wel doordat Zoey nog klein is en het winter is, maar ik ben vooral aan het werk en met de kids bezig. Afgelopen maandag kwam er een plog online. Nu ben ik benieuwd wat jullie leuker vinden. Gewoon doorgaan met deze dagboeken, of in plaats daarvan elke week een plog van 1 dag uit die week? Let me know!

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Dinsdag was ik een dag thuis met de kleintjes.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Mijn moeder kwam langs en nam haar hond mee. Liam is gek op haar en wil steeds knuffelen, aaien en spelen.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Gekkie!

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Woensdag werkte ik thuis, studeerde ik en aan het eind van de middag ging ik nog even de deur uit om pakketjes weg te brengen en te tanken. Ik zou die avond gaan sporten, maar was nog niet helemaal fit en had wat last van m’n bekken. Uiteindelijk bleef ik thuis en was ik bezig met het omboeken van onze vakantie. (We zouden in april naar Tenerife gaan, maar dat doen we maar even niet.)

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Goedemorgen! Zoey was al vroeg wakker, dus ik nam haar mee naar beneden. Ze rolde al snel van haar speelkleed af en ging op onderzoek uit onder de tafel terwijl ik mijn ontbijt at.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Op naar kantoor!

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Romano was met de kids op pad, maar Zoey wilde de fles niet. Hij was in de buurt van kantoor en kwam dus langs zodat ik Zoey kon voeden.

Plog 28 februari - Naar de bieb

Wat ik vrijdag deed kan je uitgebreid lezen in deze plog.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Goedemorgen! Zoey was weer vroeg op, maar na een uurtje spelen viel ze in slaap. Heel fijn, want zo kon ik ook nog even mijn ogen dichtdoen. Daarna was het tijd om naar beneden te gaan.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Deze twee flessen bodylotion kreeg ik van een vriendin (dankjewel!!). Dit is heel lang een favoriet van mij geweest, maar op een gegeven moment verkocht de drogist het niet meer. Inmiddels heb ik ontdekt dat het via Bol te bestellen is, maar in Duitsland en Oostenrijk hebben ze ze gewoon in de winkel.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Ik maakte een grote pan tomatensoep met linzen en vroor het meeste in. Perfect voor bij de lunch de komende tijd.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Hoi meisje!

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Liam sliep van vrijdag op zaterdag bij mijn schoonouders, maar was ziek geworden. Toen hij ‘s middags thuiskwam leek hij behoorlijk zichzelf, maar later ging het toch weer mis. Arm mannetje!

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

De nacht verliep niet helemaal soepel, maar beter dan verwacht. Zondag wilde Liam in elk geval weer wat eten en drinken.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Super lief! Voor veel baby-DIY’s die ik hier deel, gebruik ik spullen die ik (zelf) bij Jootjes Haakcadeautjes besteld heb. Als dank voor de linkjes die ik in de DIY’s plaats, kreeg ik nu dit pakketje vol leuke spullen van ze. Ik ben al druk aan het bedenken wat ik hier eens mee zal maken.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Tijd voor een appel.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Romano was op pad en Zoey sliep, dus ik kon mijn nagels lakken. Wel alleen een transparante lak, want dan ben ik snel klaar. Liam vond de lamp uiteraard heel interessant.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Op naar kantoor. Dit keer met het OV in verband met parkeren, maar dat ging niet helemaal soepel. Ik kolf nog en moet dus aardig wat spullen meeslepen. Ik had alles in een kleine weekendtas gestopt, maar op het station begaf de rits het. Top.

Wat vinden jullie? Normale dagboekposts blijven maken of liever elke week een plog van een random dag?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Weekoverzicht of plog?”

  March 4, 2020

  Ik vind beide erg leuk om te lezen.
  Is Liam weer helemaal opgeknapt?

  Groetjes,
  Renske  March 4, 2020

  Leuke outfit heb je aan op de zevende foto! Wat een leuke spulletjes heb je opgestuurd gekregen! Heel schattig.
  Wat je met de plog moet doen lijkt me meer iets aan jou! Ik vind het leuk om te lezen dat er meerdere dagboekjes online komen! Maar als dat voor jou niet haalbaar is of niet meer prettig aanvoelt, zou ik vooral je gevoel volgen en de druk er vanaf halen. Het is allebei leuk om te lezen, dus het is mij om het even


  Gaby

  March 4, 2020

  Vindt het allebei leuk om te lezen en foto’s te kijken


  Carla

  March 5, 2020

  Ik vind het persoonlijk allebei leuk om te lezen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie