Dagboek: Weer een week voorbij - My Simply Special
25/09/2019

Dagboek: Weer een week voorbij

Mijn gevoel voor tijd is af en toe helemaal zoek en de weken vliegen voorbij. Soms weet ik zelfs even niet wat ik nou de dag ervoor gedaan heb, maar gelukkig heb ik de foto’s nog. Afgelopen week was niet heel spannend, maar wel gewoon fijn. We kregen visite, gingen op pad en Nala werd weer goedgekeurd bij de dierenarts.

Dagboek: Weer een week voorbij

Dinsdag was ik een dag thuis met beide kids. ‘s Ochtends sliep Zoey een tijdje bij mij in de draagzak. Ik maakte daarvan gebruik om mijn dagboekpost af te maken terwijl Liam naast me in boeken zat te bladeren en z’n fruit at. 

Dagboek: Weer een week voorbij

Een baby verschonen terwijl er een peuter bij je voeten speelt. Gezellig!

Dagboek: Weer een week voorbij

‘s Middags trokken we de klei uit de kast. Een favoriete activiteit van Liam de laatste tijd.

Dagboek: Weer een week voorbij

Kolven hoort er helaas ook bij af en toe, maar ondertussen las ik een stuk in dit leuke boekje.

Dagboek: Weer een week voorbij

Goedemorgen!

Dagboek: Weer een week voorbij

Zoey wist geloof ik niet zo goed wat ze moest denken van Liams kapriolen.

Dagboek: Weer een week voorbij

‘s Middag ging ik met beide kleintjes langs de huisarts…

Dagboek: Weer een week voorbij

…en ‘s avonds kon ik voor het eerst weer sporten! Tijdens mijn zwangerschap trainde ik bij de fysio, samen met andere zwangeren en moeders. Het voelde goed om te bewegen en er even uit te zijn, ook al was het maar kort.

Dagboek: Weer een week voorbij

Ik kreeg trouwens ook deze gave tekening binnen van Larissa. Ze maakt in opdracht dit soort plaatjes van bijvoorbeeld gezinnen of groepen vrienden en had mij gevraagd of ze er ook een van ons mocht maken. Ik was meteen enthousiast en ben heel blij met het resultaat! 

Dagboek: Weer een week voorbij

Donderdag rommelden we een beetje thuis en ‘s middags moest ik met Nala langs de dierenarts voor haar jaarlijkse controle en vaccinatie. Ze werd gelukkig weer helemaal goedgekeurd.

Dagboek: Weer een week voorbij

Vrijdagochtend gingen we met z’n viertjes de deur uit. We lieten pasfoto’s maken van Zoey (leuke uitdaging) en haalden spannende dingen als sokken. Hihi.

Dagboek: Weer een week voorbij

Vorige week trok Liam Romano’s schoenen al aan en nu waren die van mij aan de beurt.

Dagboek: Weer een week voorbij

‘s Middags werkte ik een tijdje in de tuin. Nieuwe planten een plekje geven en onkruid weghalen. Moet ook gebeuren.

Dagboek: Weer een week voorbij

Verder haalde ik boodschappen en nam ik meteen de Babybox mee bij Blokker.

Dagboek: Weer een week voorbij

Goedemorgen!

Dagboek: Weer een week voorbij

Romano reed met Liam naar zijn ouders en ik ging met Zoey op pad. We namen een kijkje in het nieuwe pand van de verloskundigen die me tijdens beide zwangerschappen geholpen hebben en deden daarna wat boodschappen.

Dagboek: Weer een week voorbij

‘s Avonds was Romano weg en vermaakte ik wat kleding voor ik nog even met een boek op de bank dook.

Dagboek: Weer een week voorbij

Zondag kwam er kraamvisite en ‘s middags gingen we langs bij mijn vader…

Dagboek: Weer een week voorbij

…en daarna bij Romano’s familie.

Goedemorgen lief meisje!

Dagboek: Weer een week voorbij

Samen met Zoey reed ik naar het gemeentehuis om een paspoort voor haar aan te vragen. De rest van de dag was ik thuis, werkte ik vast aan deze post en deed ik wat klusjes.

Hebben jullie nog genoten van het mooie weer?Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: Weer een week voorbij”

  September 25, 2019

  Wat heb je altijd leuke kleding voor je kids. 🤗


  MySimplySpecial
  September 25th, 2019


  Wat lief, dankjewel!


  Anita te Gussinklo

  September 25, 2019

  Wat tof die tekening van jullie  September 25, 2019

  Die tekening van jullie vieren is echt zo gaaf! Sprekend ook! Ga je die ook ergens op je blog gebruiken? Fijn dat alles goed was met Nala! En ik moet echt wel lachen om Liam met die schoenen! Leuk dat hij ze allemaal eens wil uitproberen.  September 25, 2019

  Wat grappig om te lezen dat Liam kleien zo leuk vind. Lana is er ook dol op en naast dat ze niet goed alleen kan spelen kan ze dat wel echt heel lang volhouden


  Bo

  September 26, 2019

  leuke week! Kan Liam zo’n volle bord op?


  MySimplySpecial
  September 27th, 2019


  Haha nee zeker niet!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie