Dagboek: Weer gewond - My Simply Special
02/11/2015

Dagboek: Weer gewond

Vorige week vertelde ik toch dat Nala ineens zoek was? Gelukkig kwam ze uiteindelijk zelf naar huis, maar de dag erna ontdekten we ineens dat ze een vrij heftige wond had. Hij zat net een beetje verstopt achter één van haar voorpootjes, dus daarom hadden we het niet meteen door. Het arme beestje had er vooral maandag veel last van en rende steeds door het huis. Zo zielig! Gelukkig lijkt het inmiddels goed te herstellen.

Zondag

Dagboek: Weer gewond

Vorige week zaterdag deden we lekker rustig aan en zondag was dat eigenlijk niet anders. Ik voelde me de laatste weken niet zo lekker en heb deze week mijn best gedaan om rustig aan te doen en mijn lichaam de kans te geven te herstellen. Toch best lastig als je een hoop moet en wil doen. Anyway, zondag sliepen we lekker uit, maakte ik mijn dagboekpost en bestelde ik boodschappen.

Dagboek: Weer gewond

Nala vindt dekentjes net zo fijn als ik.

Dagboek: Weer gewond

Ik heb geen idee meer wat we gekeken hebben, maar zondagavond hebben we lekker op de bank doorgebracht.

Maandag

Dagboek: Weer gewond

Plantjes water geven moet ook gebeuren. Ik blijf die kleine plantjes schattig vinden.

Dagboek: Weer gewond

Bloggen, bloggen en nog meer bloggen…

Dagboek: Weer gewond

…en tussendoor even langs de huisarts in verband met mijn ogen. 

Dagboek: Weer gewond

Aan het eind van de middag haalde ik de boodschappen op in deze leenauto. Weten jullie nog dat iemand een tijd terug tegen onze auto aan was gereden? Die schade is deze week eindelijk hersteld.

Dinsdag

Dagboek: Weer gewond

Ik werkte vanuit huis voor een klant en rond lunchtijd kwam er een pakketje binnen. De foto is niet heel duidelijk, maar ik had knielaarzen besteld van het merk Tamaris en ze zaten zowaar helemaal goed! Normaal zijn laarzen te wijd en ik was daar helemaal bang voor bij deze hoge exemplaren, maar dat viel heel erg mee gelukkig.

Dagboek: Weer gewond

Zijn deze komkommertjes niet cute?

Woensdag

Dagboek: Weer gewond

Ook woensdag werkte ik voor een klant en ‘s avonds sloeg ik de training over en dook ik op de bank. Sporten trek ik nog even niet.

Dagboek: Weer gewond

Hmm, deze trui zou crèmekleurig zijn, die gaat terug.

Donderdag

Dagboek: Weer gewond

Ik voelde me weer wat beter en ging aan het werk voor mijn blog. Aan het eind van de middag had ik een afspraak bij de opticien om te kijken of mijn ogen geschikt zijn voor lenzen. Gelukkig lijkt dat geen probleem te zijn, dus deze week staat er een lesje lenzen indoen op de planning en krijg ik mijn eerste proeflenzen. Door die meting merk ik nu ook echt hoe onscherp ik eigenlijk zie (door een flinke cylinder) en ik kan niet wachten om beter te kunnen zien.

Dagboek: Weer gewond

Na mijn afspraak haalde ik wat materialen voor nieuwe blogposts en liep ik even de H&M binnen. Helaas kon ik niet echt iets leuks vinden en stond ik snel weer buiten.

Dagboek: Weer gewond

Romano kookte en ik maakte een nieuwe batch cruesli. Yum! Daarna doken we op de bank om series te kijken.

Vrijdag

Dagboek: Weer gewond

Goedemorgen!

Dagboek: Weer gewond

Na een ochtend bloggen vertrok ik naar Amsterdam voor een persevent.

Dagboek: Weer gewond

Voor ik me bij de boot moest melden liep ik even een paar winkels in en trakteerde ik mezelf op iets lekkers van V.d. Linde. Zijn jullie daar wel eens geweest? Ze hebben het lekkerste slagroomijs en de witte chocola mokkatruffels zijn zo goed!

Dagboek: Weer gewond

Tijd om op de boot te stappen. Ik ging namelijk naar de pre-opening van Yada Yada, een internationale foodcourt in Zaandam die 0p 15 november open gaat. Je kan er natuurlijk met het OV of met de auto heen, maar er gaat dus ook een boot vanaf Amsterdam Centraal. Leuk!

Dagboek: Weer gewond

Ze hebben de komende twee weken nog een hoop te doen voordat ze open kunnen, maar er zullen dus foodstandjes komen met onder andere wat standhouders die ook in de Foodhallen zitten en daarnaast kan je er kleding en andere spulletjes kopen. Ik ben benieuwd!

Dagboek: Weer gewond

Romano haalde me op en voor we naar huis gingen reden we even langs de feestwinkel. Er was dit weekend een groot salsafestival in Amsterdam (met drie avonden achter elkaar feest) en vrijdag was het thema Halloween. Na het eten vertrok Romano dus naar Amsterdam en ik dook met een film op de bank. (Ja ik heb veel avonden op de bank doorgebracht deze week.)

Zaterdag

Dagboek: Weer gewond

Goedemorgen! Ik bezocht wat blogs terwijl ik ontbeet en Nala zichzelf aan het poetsen was.

Dagboek: Weer gewond

Daarna ben ik lekker gaan rommelen met wat DIY-ideetjes.

Dagboek: Weer gewond

Fijn, ik heb weer wat basic shirtjes in verschillende kleuren. Altijd handig!

Dagboek: Weer gewond

Romano sliep uit en pas om een uur of drie aten we samen deze lekkere broodjes als lunch.

Dagboek: Weer gewond

Hihi!

Dagboek: Weer gewond

Naar zo’n salsafestival komen altijd een hoop mensen uit het buitenland en die gingen overdag natuurlijk de stad in. Wij besloten om aan het eind van de middag even aan te haken, maar eerst liepen we nog even & Other Stories binnen. Wat is dat toch een mooie winkel!

Dagboek: Weer gewond

Uiteindelijk kwam ik met drie hele fijne items de winkel uit.

Dagboek: Weer gewond

Nadat we de groep hadden opgezocht zijn we met z’n allen wat lekkers gaan halen en we hebben ergens iets gedronken. Gezellig!

Dagboek: Weer gewond

Ik val in herhaling, maar ook op zaterdag heb ik op de bank gezeten en dit keer keek ik Expeditie Robinson terwijl ik werkte aan wat DIY’s.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: Weer gewond”

  November 2, 2015

  Ah Nala toch. Ik vind het altijd zo erg als mijn kat gewond thuis komt. Mijn hart breekt dan in duizend stukjes. Het is zo erg dat je kat je gewoon niet kan vertellen wat er is gebeurd haha. Alles gaat er dan door je heen. Gevochten met een kat? Of heeft een persoon dat bij hem gedaan? Pf. Maar goed dat het wat beter met haar gaat.  November 2, 2015

  Wat een leuke foto, die laatste van jullie samen! Lekker geshopt ook de afgelopen week. Fijn dat het inmiddels weer wat beter gaat met Nala.  November 2, 2015

  Het ziet eruit als een hele fijne week! Ik hoop dat Nala snel opknapt en dat ze niet teveel last heeft van de wond. Succes met je lenzen. Xx  November 2, 2015

  Ahw arme Nala Gelukkig gaat het al beter!  November 2, 2015

  Aaahw wat sneu voor Nala!! Hoop dat de wond snel helemaal genezen is!

  Die ‘pizza’ broodjes zien er echt verrukkelijk uit zeg! En wat ‘n leuke plantjes hebben jullie in huis staan  November 2, 2015

  Ooh dat was even schrikken, wat een pech. Gelukkig herstelt ze weer. Dikke knuffel voor Nala.


  Madeline

  November 2, 2015

  Aww, arme Nala! Ik was geschrokken wat er in je vorige diary was gebeurd, maar dit is ook niet leuk. Hopelijk knapt ze snel op.
  V,d, Linde. verkoopt inderdaad lekker(e) ijs en truffels. Ik woon zelf in Amsterdam. Als ik er langs loop, dan kan ik de verleiding niet weerstaan. Heb je de slagroom truffels weleens geproefd? Die zijn ook heel lekker
  Fijne week!  November 2, 2015

  Hopelijk gaat het nu een stuk beter met je lieve kat.

  Ik ben benieuwd op de nieuwe DIY’s!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie