Dagboek: weer kunstschaatsen - My Simply Special
02/05/2018

Dagboek: weer kunstschaatsen

Na een break van ruim een jaar, stond ik deze week eindelijk weer op het ijs! (Voor wie het niet weten, ruim een jaar geleden heb ik een paar maanden les gehad in kunstschaatsen). Het was nog erg onwennig, maar weer zo leuk om te doen! Hopelijk kan ik de komende tijd nog wat meer lessen meepakken. Anyway, afgelopen week ging ik naar Ikea, kon ik een paar klussen van mijn lijst strepen en kreeg Liam z’n eerste stukje ‘taart’.

Dinsdag

Dagboek: weer kunstschaatsen

Ja hoor, het begint al. Ik draai me even om en Liam stond ineens op de eerste tree!

Dagboek: weer kunstschaatsen

We gingen samen op pad, onder andere naar de apotheek.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Toen we weer thuis kwamen, kon ik meteen twee pakketjes in ontvangst nemen. Ik had schoenen besteld, waarvan ik één paar simpele gympen hield. In het doosje van Hema zaten allemaal nieuwe rompertjes.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Ik kan niet zo goed tegen troep, maar dat hoort er natuurlijk wel een beetje bij als je kleintje oefent met zelf eten.

Dagboek: weer kunstschaatsen

In de loop van de middag besloot ik met Liam naar Ikea te gaan. Ik had een heel lijstje van spullen die we nodig hadden en ik keek natuurlijk even rond. Dit dekentje vind ik zo leuk, maar ik heb ‘m (nu) toch maar laten liggen.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Bij de badkamerafdeling zag ik dit kleine kastje. Zou het wat zijn voor bij de douche? Ik zoek nog een goede manier om al onze flessen shampoo, douchegel, etc een beetje netjes neer te zetten.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Uiteindelijk stond ik bij de kassa met niet alleen de kinderwagen, maar ook een hele stapel opbergbakken en een tas vol andere spullen. Geloof me, het naar de auto krijgen was een flinke uitdaging!

Dagboek: weer kunstschaatsen

‘s Avonds was Romano weg en Liam sliep zowaar lekker door (dat was een tijdje vaak niet het geval), dus ik kon op zolder aan de slag. We hebben daar namelijk een aantal PAX-kasten staan en daarachter hebben we een soort was- en bergruimte gemaakt. We hadden alleen nog geen fatsoenlijke verlichting en dat begon toch wel erg vervelend te worden. (Er is twee keer een nieuw kledingstuk in de droger beland dat we daarna weg moesten gooien. Super zonde natuurlijk!) Bij Ikea had ik wat lampen gekocht en daarmee was het probleem verholpen.

Woensdag & donderdag

Dagboek: weer kunstschaatsen

Woensdag werkte ik op kantoor en maakte ik verder geen foto’s. Donderdag had ik een thuiswerkdag, wat betekende dat ik vooral achter mijn laptop zat. Tussendoor moest ik ergens op wachten en ruimde ik de zolder op met de bakken die ik bij Ikea kocht.

Dagboek: weer kunstschaatsen

‘s Avonds kwam een vriendin langs en kletsen we lekker op de bank. Van haar kreeg ik deze te lekkere chocola. Ik hou normaal absoluut niet van chocola met sinaasappelsmaak, maar deze variant is echt heel goed!

Vrijdag

Dagboek: weer kunstschaatsen

Liam heeft bedacht dat het leuk is om in zijn badje te gaan staan. Dat wordt natuurlijk gevaarlijk, dus ik haalde het onderstel uit elkaar. Dat mag naar zolder!

Dagboek: weer kunstschaatsen

‘s Ochtends gingen we langs mijn vader en ‘s middags waren we bij familie in Amsterdam Oost.

Zaterdag

Dagboek: weer kunstschaatsen

Pff, ik ben de laatste maanden zo vaak in de bouwmarkt! Ook nu ging ik weer naar de Karwei. Dit keer voor zo’n ding om de tuinslag aan te kunnen sluiten, plankdragers en een setje om de nieuwe verlichting op zolder makkelijk aan en uit te kunnen zetten.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Zodra er ergens een deur of een kast open gaat, duikt Liam er meteen op af. En als ik voor zijn neus de boel dicht doe, wordt hij boos. Hihi!

Dagboek: weer kunstschaatsen

‘s Middags gingen we met z’n drietjes op pad, maar eerst moesten we de banden oppompen.

Dagboek: weer kunstschaatsen

We keken vast naar het volgende maat autostoeltje (al hebben we die voorlopig nog niet nodig) en kozen een paraplubuggy uit. Ook die hebben we niet gekocht, maar we weten wat we over een tijdje gaan bestellen.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Zaterdagavond ging ik nog aan de slag met planken voor de meterkast.

Zondag

Dagboek: weer kunstschaatsen

Liam en ik genoten samen van verse mango.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Hihi! Altijd als ik het beddengoed verwissel, duikt Nala er tussen.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Terwijl Liam een dutje deed, ging ik weer aan de slag met de meterkast.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Yes, eindelijk af! Je kan het op deze foto misschien niet goed zien, maar ik heb zoveel mogelijk planken gemaakt, zodat we lekker veel ruimte hebben voor bijvoorbeeld voorraad en wat schoonmaakspullen.

Dagboek: weer kunstschaatsen

‘s Middags was het tijd voor een verjaardag/housewarming.

Dagboek: weer kunstschaatsen

De jarige was een lief 1-jarig meisje en er was dan ook een speciale babytaart. Liam vond het heerlijk!

Dagboek: weer kunstschaatsen

Die avond dook ik nog de keuken in om vast een paar porties pasta (met saus) te maken voor in de vriezer. Handig als lunch op kantoor of bijvoorbeeld als avondeten als ik alleen ben met Liam.

Maandag

Dagboek: weer kunstschaatsen

Mijn dag werken op kantoor werd afgewisseld met een tripje naar het hoofdkantoor van Zuiver. We gaan binnenkort verhuizen naar een nieuw kantoor, dus er moesten meubels uitgezocht worden. Dat vond ik natuurlijk geen straf!

Dagboek: weer kunstschaatsen

Onderweg naar huis haalde ik onze boodschappen op en Liam hielp me thuis met uitpakken.

Dagboek: weer kunstschaatsen

Na het eten stapte ik in de auto voor mijn les kunstschaatsen. Ik moest echt weer wennen en stond met trillende benen op het ijs, maar wat was het leuk! Sommige oefeningen kon ik redelijk snel weer oppakken, voor andere technieken ga ik wat tijd nodig hebben. Ach ja, niet zo gek na een jaar. Ik heb in elk geval nu al zin in de volgende les!

Hoe was jullie week? Hebben jullie wat leuks gedaan op Koningsdag?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie