Dagboek: Weg met het zand! - My Simply Special
02/02/2018

Dagboek: Weg met het zand!

We wonen in een nieuwbouwhuis en dat betekent dat de tuin één grote bak klei is en het deel tussen ons huis en het huis van de buren ligt vol met zand. Heel handig natuurlijk, want daar moeten tegels komen te liggen. Maar, ik haat zand! Echt, hoe voorzichtig je ook doet, het ligt steeds door je hele huis. En van de week stond de wind in de verkeerde richting waardoor het zelfs in het slot van de voordeur waaide. Het resultaat? Hij werkte niet meer en dat is alles behalve handig. Tijd dus om in elk geval de oprit aan te pakken. Gelukkig denken onze buren daar net zo over, dus we zijn afgelopen weekend tegels uit gaan zoeken.

Donderdag 

Dagboek: Weg met het zand!

Mijn moeder kwam een dagje naar ons toe en ze nam haar hondje Laila mee. Nala was daar iets minder enthousiast over geloof ik. Maar goed, terwijl de beesten thuisbleven, gingen mijn moeder en ik met Liam naar het consultatiebureau. Alles was weer prima gelukkig.

Dagboek: Weg met het zand!

Daarna reden we even langs ons oude huis. In de tuin staat nog mijn moestuinbak. Dat groen in het midden zijn de worteltjes die net te oogsten waren toen ik ging bevallen. Dat is er dus niet meer van gekomen.

Dagboek: Weg met het zand!

Het is nog koud buiten, maar dit geeft me altijd het idee dat de lente niet ver weg meer is. Hebben jullie dat ook?

Dagboek: Weg met het zand!

Onderweg naar huis haalden we Liams paspoort op en daarna was het tijd voor een vrij late lunch en wat werk.

Dagboek: Weg met het zand!

Hihi, Nala hield Laila goed in de gaten.

Vrijdag

Dagboek: Weg met het zand!

Ik werkte de hele dag op kantoor en haalde onderweg naar huis de boodschappen op. Thuis zette ik alles weg en daarna gingen we eten bij mijn schoonouders.

Dagboek: Weg met het zand!

Liam en Romano bleven daar hangen, terwijl ik op pad ging. Ik wilde namelijk glazen op sterkte in mijn zonnebril laten zetten.

Dagboek: Weg met het zand!

Hihi, maf beest!

Zaterdag

Dagboek: Weg met het zand!

Ik ontving deze babyfoon om te proberen. 

Dagboek: Weg met het zand!

Samen met de buurvrouw bezocht ik twee winkels met tuintegels. We dachten eerst allebei aan grote, donkergrijze tegels, maar uiteindelijk was dit onze favoriet.

Dagboek: Weg met het zand!

Kijk nou, roze en blauw kunstgras! Waar zou dat gebruikt worden?

Dagboek: Weg met het zand!

‘s Avonds kwamen er vrienden eten en kletsen we gezellig.

Zondag

Dagboek: Weg met het zand!

Zaterdag sliep Romano een beetje uit en zondag was het mijn beurt. En Nala slaapt altijd uit…

Dagboek: Weg met het zand!

We zijn de hele dag bezig geweest met klusjes als lampen ophangen (onder andere deze).

Dagboek: Weg met het zand!

Ook maakte ik een begin aan een ontwerp voor onze tuin. Dit is een eerste hele ruwe schets en de verhoudingen kloppen van geen kant. Pinterest komt in elk geval weer goed van pas, want er is zo veel mogelijk!

Maandag

Dagboek: Weg met het zand!

Ik werkt een dag op kantoor en dit schattige hondje kwam een kijkje nemen. Hij is van een van de mensen van een bedrijf dat naast ons zit en af en toe komt hij even bij ons rondlopen.

Dagboek: Weg met het zand!

‘s Avonds keken we een halve film met warme chocolademelk erbij.

Dinsdag

Dagboek: Weg met het zand!

Na nog een dag op kantoor, reed ik langs Hornbach om een spiegel te kopen voor in de gang.

Dagboek: Weg met het zand!

De gewichten op de foto zijn te zwaar voor mij, maar Romano ik trainden allebei een tijdje voor we naar bed gingen.

Woensdag

Dagboek: Weg met het zand!

Mijn thuiswerkdag begon met het wegwerken van mijn to-dolijst. Of nou, dat probeerde ik. Ik moest een heleboel zaken regelen, liet mijn haar knippen (niks spannends, alleen even inkorten) en haalde vast wat spullen voor de vakantie. De rest van de dag (en avond) zat ik achter mijn laptop.

Hebben jullie leuke plannen voor komend weekend?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Weg met het zand!”

  February 3, 2018

  Wij gaan voor het eerst weer een samen uit eten 🤣


  MySimplySpecial
  February 5th, 2018


  Heb je lekker gegeten en kon je een beetje genieten zo zonder je meisje?


  Christine van den Berg

  February 3, 2018

  Ben benieuwd naar je ervaringen met de babyfoon! Voor het broertje of zusje in augustus er komt zal mijn dochter naar de zolder verhuizen. Een babyfoon leek me dan misschien toch wel handig (tot op heden niet nodig gehad omdat we op dezelfde verdieping slapen en de babykamer recht boven de keuken was waardoor we haar beneden ook goed hoorden)..
  Die lichtere tegels zien er leuk uit! Houd je ook dit patroon aan of ga je voor vierkante/rechthoekige tegels van dezelfde grootte?

  Vandaag is mijn dochter 3 geworden! Vanmiddag en vanavond gaan wij dus haar verjaardag vieren en morgen waarschijnlijk even niets om bij te komen
  Afgelopen week is een begin gemaakt met de badkamer, de nieuwe buitenmuur staat al! Behalve een lekkage in de dakgoot is er verder nog niets spannends gevonden, dus dat gaat lekker vlot! De oude badkamer ligt inmiddels in de container voor de deur en de loodgieter is gisteren bezig geweest met het verleggen en aanleggen van de leidingen. Nog drie weekjes stof happen, dan kunnen we er hopelijk jaaaren van genieten!!


  MySimplySpecial
  February 5th, 2018


  Tot nu toe bevalt hij goed, ik ben fan van het grote scherm. We willen inderdaad voor de wisselende formaten gaan. Lekker speels.
  Nog gefeliciteerd! Was het gezellig? En spannend allemaal, ik ben benieuwd naar het resultaat!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie